مبین نت و وایمکس ربطی به خط تلفن نداره یه مودم بهت میدن که از طریق اون از دکل های مبین نت سیگنال بگیری و از اینترنت استفاده کنی ...
کیفیتش شانسیه ...
بازی آنلاین روهم که با این پینگ ها باید دورش یه خط قرمز بکشی کلااااااااا....
مبین نت و وایمکس ربطی به خط تلفن نداره یه مودم بهت میدن که از طریق اون از دکل های مبین نت سیگنال بگیری و از اینترنت استفاده کنی ...
کیفیتش شانسیه ...
بازی آنلاین روهم که با این پینگ ها باید دورش یه خط قرمز بکشی کلااااااااا....
یعنی سرعتش از adsl کمتره ؟
یعنی برم از مخابرات سرویس بخرم ؟
Last edited by Mehdi.ss; 03-09-2011 at 22:13.
دوست عزيز از مخابرات كه بيشتره مخابرات سرعتش خوب نيست اصلا من الان مخابارت دارم ميخوام برم وايمكس بگيرم. وايمكس تكنولوژي جديد هست كه نيازي به كابل و تجهيزات مخابارت نداره و مانند موبايل از دكل تغذيه ميكنه دكل هاي مخصوص شركت هاي وايمكس. شما ببين تو منطقه شما ايرانسل خوبه ايارنسل بگير داخل سايتش برو و نقشه رو ببين سبز باشه اونجا آنتن خوبه و اينكه سرويس 512 سرعتش 60 تا 70 هستش كه شما adsl 512 هم بگيري اينجوري سرعت نداره و گرون تر هم ميدن. مبين نت مدتي هست كه كيفيتش رو از دست داده. موفق باشي
اسپید تست که هیچ. شما خودت سرور هم که داشته باشی بخوای روش آپلود کنی وضعیت همینه.بعدش هم سرور های ایرانی با خارجی برای تست خیلی تفاوت داره و کیفیتشون بهتره.
راستی یادم رفت بگم اون ویدیو که گذاشتم در ساعات رایگان بوداااااااااا
كسي نيست من و راهنمايي كنه?
وضعیت پینگ همه خراب شده ؟
مال من چند روزه برگشته به 400 .
این خیلی دقیق تره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من امروز رفتم از شرکت ی داانگل واسه تست گرفتم (مودم یو اس بی ) الان اومدم خونه تست کردم وضعیت اینه
هنوز اکانت نگرفتم این اکانت تستشوننه Down Speed:20~30kb/sec
Up:20~30kb/sec
Ping e 4.2.2.4: 450
هر چهار تا چراغ مودم روشنه
db:25
rssi:-70
بنظرتون برم بخرم یا نه؟
تو فرومها بگردید و یا حداقل یه نفر توی شهرتون که مبین داره رو ازش سوال کنید ببینید وضعیت سرویس توی بندرعباس چجوریه من خودم با سیگنال 10 درصد مشکلی نداشت سرویسم اگه توی اتاقتون هم سرویس نده احتمالا روی پشت بوم جواب میده چون که توی منطقه سبز هستید... ولی قبل از خرید حتما ببینید وضعبت مبین توی شهرتون چجوریه چون ممکنه سیگنالتون خوب باشه ولی کیفیت خود سرویس بد باشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)