تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 1049 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1 سلام

سلام بچه ها
    تازه دارم می روم و تحقیق می کنم یک Lcd بگیرم و م یخوام باهاش سینمای خانوده بگیرم و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم دربارش سول کنم
    درباره اس سیدی سوالم رو در قسمت خودش پرسیدم و الان سراغ سینمای خانواده اومدم
    بچه ها من اصلا تو این زینه یکم اطلاعات هم ندارم و اصلا نمی دونه چه جوری یک چیز خوب بگیرم خواهش می کنم بهم بگید چی خوبه و چی بده و چه مدلی خوب بید
    چیز های گرون و خیلی قوی نم یخوام البته حرفه ای می خوام
    و بچه ها می شه اصطلاحات درباره این موضوع رو بهم بگید که گنگ نشوم
    چون زیاد اطلاع ندارم
    ممون می شوم توضیح بهم بدید

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این
    HT-C5550 سام یا این

BCS-707 پایونیر یا این

DAV-DZ910

سونی
    Last edited by fabio montari; 02-07-2011 at 01:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

فکر کنم مدل رو اشتباه فرمودید؟خود آمپ 2311 اینجا بالای یه تومن قیمت داره.حالا اگه بلندگوهارو هم اضافه کنی باید نردیک به 2 تومن برسه قیمتش.احتمالا منظورتون دنون 1311 هستش.
    rs70 گزینه خوبیه برای شما.منتهی در مورد ساپورت هارد اطلاعی ندارم البته اگر از هارد زیاد استفاده می کنید پیشنهادم خرید یک دستگاه HD پلیر هست.

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

اگر بتونید یک دنون 1311 تهیه کنید کیفیت خیلی خوبی داره.یک بلوری هم در کنارش تهیه کنید قیمتش تقریبا یک میلیون میشه.شاید یحورده بیشتر(بستگی به بلوری پلیرتون داره)
    آقا سلام

حق با شماست من اشتباه گفتم به هر حال من ی denon 1911 به همراه jamo 606 خریدم .
    می خواستم نظرتون رو بدونم و اینکه بهتره من media player بخرم یا یه dvd player که همه فایل های صوتی و تصویری رو سا÷ورت کنه الیته از خروجی فلاش . چه dvd player یا media player پیشنهاد می کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض cerwin vega

سلام اقا رايان
    بعد از كلي گشت و گذار تو اين چند هفته دو تا مورد مونده انتخاب كنم از بين برند cerwinvega و monitor audio موندم
    تو سرين وگا مدل ve 12 و Cerwin-Vega XLS-28 موندم

VE-12
    $239.00
    AVAILABILITY: OUT OF STOCK
    Ships within 10 business days
    12" 3-Way Tower Speaker
    (Preliminary specifications subject to change.)

The large, 3-way designs with Bass Reflex and 12-inch woofer, respectively, kick out the high volume and articulated bass that have made Cerwin-Vega famous. They're perfect for everything from the tight definition of mid- and high-frequency rock and jazz to the deep bass of hip-hop and R&B.
    • Frequency Response: 28 Hz ‐ 20 kHz
    • Peak Power Handling: 300 watts
    • Sensitivity (1w/1m): 93 dB
    • 5¼" Midrange with Fiber Impregnated Cone
    • 1¼" Treated Silver Mylar Tweeter with Ferro Fluid
    • 12" Cast Frame High Excursion Woofer
    • Protection: Self Resetting, PTC (tweeter), Fuse (woofer)
    • Elegant Black-Ash Enclosure

XLS-28
    $299.00
    AVAILABILITY: OUT OF STOCK
    Ships within 10 business days
    8" 3-Way Floor Speaker
    The most popular tower in the Classic Series, the XLS-28 offers three-way performance in stylish enclosure. Featuring Dual 8", cast frame high excursion woofer, the XLS includes a 6.5-inch mid-range speaker and a 1-inch soft dome tweeter coupled to a proprietary mid and high frequency waveguide.
    Frequency Response:
    • 45 Hz - 20 kHz (-3 dB)
    • 38 Hz - 20 kHz (-10 dB)
    • Power Handling: 200 watts (Peak)
    • Sensitivity in SPL: 89.8 dB (@ 8 ohms @ 1 meter full)
    • 6.5" Midrange with Fiber Impregnated Cone
    • 1" Soft Dome Tweeter with Ferro Fluid
    • Dual 8" Cast Frame High Excursion Woofers
    • Proprietary Mid and High Frequency Waveguide
    • Fuse Protection
    Elegant Black-Ash Enclosure

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خوب اول اینکه من اطلاع از مشخصات یک سینمای خوب ندارم. منظورم اینکه مثلا یک سینمای خانگی باید حداقل چه چیزهایی داشته باشه. اینو اگه بگین که چه چیزهای پایه ای داره که باید بهش توجه کرد ممنون میشم.

سقف بودجه مثلا تا 500 هزار. آخه من از مشخصات اطلاع ندارم(که چه چیزهایی باید حتما باشه) واسه همین این مبلغ رو گفتم. در پست قبلی هم به قیمت اشاره نکردم چون می خواستم یه مدل پیشنهاد کنید که معقول باشه. نه زیاد گرون که خیلی خفن باشه و نه خیلی چرت.
    لطف کنید بگید چه چیزهایی خوبه و واقعا کارایی داره که توی یک سینمای خانگی باید باشه من شاید قیمت رو بالا پایین کردم.
    (مثلا یک نفر میره گوشی Apple می خره. خوب گوشی خوبیه ولی بیشتر امکاناتش که خفنه توی اینترنت عرضه میشه که تو ایران کارایی نداره.پس واس ما فایده نداره )
    سلام
    ببينيد معمولا يك سري استانداردها وجود داره كه تو هم سينما خانگي ها هم اعمال ميشه مگر مدل هاي خيلي ضعيف كه موضوع بحث ما نيست.
    حالا بعضي از افراد هستند كه امكاناتي فراتر از استاندارهاي يك سينما خانگي مي خوان و هر برند و هر مدلي مي تونه يكي دوتا شايد هم بيشتر از اين امكانات رو داشته باشه مثل ساپورت هارد اكسترنال،ضبط روي usb،خوندن يك سري فرمت هاي فشرده،ورودي خروجي هاي بيشتر و ....
    شما اگر انتظاراتي در حد معمول و استاندارد داريد خب انتخاب يك سينما خانگي با بودجه مد نظرتون كار راحتي هستش.كافيه تست صدا و تصوير بگيريد.
    با بودجه 500 تومن در حال حاضر به نظرم 787 پايونير از بقيه برندها تو زمينه تفكيك صدا بهتر هستش.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید خصوصا آقا رایان عزیز
    یه سوال داشتم!
    من یه سینما خانگی سونی dz-810 دارم و تا بحال هم سینما خانگی نداشتم که با این مقایسه کنم، اهل موزیک گوش دادن نیستم برای اتصال به کنسول و بازی کردن و گاهی وقتها فیلم دیدن میخوام، با توجه به معایبی که از سونی در این فروم گفته شد راستش دلمو زده! ایا تفاوت صدای این مدلی که من دارم با پایونر 787 به این اندازه هست که ارزش داشته باشه dz-810 رو با ضرر بفروشم و پایونر بخرم؟؟؟
    لطفا راهنمایی کنید.
    نه تفاوت صدا به اون اندازه نيستش كه شما فكركنيد با يك مدل فراتر و خيلي بهتر مواجه هستيد.درسته كه سوني يك سري ضعف هايي داره و همچنين معمولا قيمت بالاتري از ساير برندها داره ولي ارزش نداره كه شما سينما خودتون رو بفروشيد يك مدل مثل 787 رو تهيه كنيد.
    اگر روزي خواستيد سينماتون رو تعويض كنيد به فكر مدل هاي بهتر و قوي تر باشيد مثل rs70 پايونير.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه هم bass بخواهم و هم كيفيت و تفكيك صدا
    از اين دو تا كدوم بهتره
    Cerwin-Vega XLS-28
    Cerwin-Vega VE-12

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این
    HT-C5550 سام یا این

BCS-707 پایونیر یا این

DAV-DZ910

سونی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سینمای خانگی سونی DAV-F500 چطوره

داره خودمونی میشه ali yazdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام به شما عزیزانم
    قصد خرید یک سینمای خانگی برای فیلم و موزیک در حد مناسب را دارم که تا حدودی فرمتهای صوتی و تصویری رو پشتیبانی کنه و بتونم از استانداردهای صوتی مثل dts-hd و dolby true hd برای بلوری نیز استفاده کنم
    از رایان عزیز و سایر عزیزان یه کمک برای انتخاب بهترین در حد 500 تا 600 تومان دارم
    اصلا با این بودجه میتونم این موارد رو داشته باشم ؟بیشتر هم روی پایونیر . و فیلیپس دوست دارم سوئیچ کنم میشه ؟
    سوال آخر بلوری 3D هم در سینمای خانگی در حال حاضر هست اگه هست چه مدلی موجود در ایران هست
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •