مبارک باشه
اما من اصفهان 265 خریدم (یک هفته پیش)
رم فابریک هم 2 گیگ بود در حالی که میگن باید 8 گیگ باشه رم شما چی بود؟
مبارک باشه
اما من اصفهان 265 خریدم (یک هفته پیش)
رم فابریک هم 2 گیگ بود در حالی که میگن باید 8 گیگ باشه رم شما چی بود؟
گرون گرفتی ، من چند روز پیش گرفتم 234 تومن ! رم 2 گیگ باید باشه ؛ 8 نه !![]()
رم باید 8 باشه
رم 8 همراه خود گوشی باید باشه ولی متاسفانه از روش ورداشته میشه و بجاش..................
بین سونی اریکسون vivaz و نوکیا x6 موندم کدومشون رو بخرم لطفا کمک کنید.
ویواز اگه گوشی بود سونی ساپورتش میکردرم 8 همراه خود گوشی باید باشه ولی متاسفانه از روش ورداشته میشه و بجاش..................اخر عاقبت ساپورت نکردن همینه فکر میکنی چرا ویواز 230 شده قیمتش با سی پی یو 720MHz ........
اگه اشتباه نکرده باشم دیروز یکی ویواز با رنگ صورتی رو 218 خریده بود مطمئن نیستم ولی ویواز پرو 250 شده بود
بریم بوق بزنیم دیگه قیمت گوشیامون از 5800 هم کمتر شده ، چه فریم ور های واسه 5800 اومده....
برای X10 اپدیت اندروید 2.3 رو هم داد.....![]()
آقا آخر 8 رو تو اصفهان روش میدن یا نه؟
من میخام اینو بدونم
یه مقدار گرون گرفتید ، رم فابریک 8 گیگه ولی حدودا 4 ماهی میشه روی تمام vivaz ها رم 2گیگ میذارن حالا نمی دونم خود پارس کامتل 2گیگ میذاره یا عوض می کنن ولی تمام ویوازهای الان تو بازار رم 2گیگ روشونه ، کیف گوشی هم تو جعبش بوده قدیما ولی الان نیست!
2گیگ
Last edited by DrXoX; 01-08-2011 at 06:23.
[/QUOTE]فعلا هیچ سایتی certificate نمیده باید صبر کنید تا سایت ها کارشون رو دوباره شروع کنن هیچ راه دیگه ای نداره ، فعلا از برنامه هایی که sing شده هستن و همین طور برنامه های با پسوند jar استفاده کنید تا سایت ها درست بشن[/QUOTE]
همین دیگه به نظرت کی درست میشه؟؟؟
به ما که رسید ...
سلام
من یه چیزی بگم با اجازه نمیخوام بحث رو تغییر ببدم ولی ...این گوشی رو بررسی کنید اگه قست خرید دارید
نظرتون فک کنم تغییر کنه
سامسون galaxy ace s5830
واقعا گوشه خوبیه
من قبلا در فکر نوکیا بودم با دیدن این گوش دیگه نظرم تغییر کرد
قیمت 320 تومن بیشتر نیست
بررسی کنید
گوشی خوبیه ولی خب 100 تومن از Vivaz گرون تره ، galaxy Gio هم قیمت vivaz هستش و اونم گوشی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)