ماشالاشما هنوز مانیتور نگرفتی؟چه خوب که کار من رو دنبال میکنید.. یه جا گفتم سفارش دادم هر دو تا رو منتظرم برسه فقط میخوام قیمت واقعیشون رو بدونم فروشنده مانیتور رو 70 تومان بالای قیمت نده.
لطفا سریعتر تا چند ساعت دیگه باید برم برای حساب کتاب.
ماشالاشما هنوز مانیتور نگرفتی؟چه خوب که کار من رو دنبال میکنید.. یه جا گفتم سفارش دادم هر دو تا رو منتظرم برسه فقط میخوام قیمت واقعیشون رو بدونم فروشنده مانیتور رو 70 تومان بالای قیمت نده.
لطفا سریعتر تا چند ساعت دیگه باید برم برای حساب کتاب.
عجب!
خوب شما یک دلیل بیار... چون خودت رادئون داری دلیل نمیشه که بهتر باشه... من اون همه اونجا دلیل آوردم نمیخوای قبول کنی به من مربوط نیست.
موفق باشی.
خواهش ....
برندش power color بود عزیز و روش هم مشکی هست کلا
با سلام اگه میشه بگید که اونایی که شما دیدید آنلاک نشده از چه برندی بوده ؟ درضمن اگه آنلاک نشه بنظر شما بهتر نیست 560 بخرم که هم ارزونتره هم اوورکلاک خوب میشه و هم دایرکت ایکس 11 و تسلیشن خوب داره ؟
خوب شما بوردت رو ساپورت SLI بگیر 560 هم بردار بعدا اگه دیدی کمه یه دونه دیگه بگیر بنداز تننگش!اینجوری قدرتش از 580 هم بالاتر میره!
تمامی برند ها اینگونه است چون ATI دستور میدهد برند های خریدار هم همینطور هست!اگه دیدید آنلاک شد مال قبلیهاست لینک هم که گذاشتم!
بچه ها من گرافیکم 1 گیگ است میخوام یه مانیتور بگیرم بد نباشه تا 200 تومن چیچی برام دارید
بهترین مادر بورد چند هسته![]()
مدل دقیق گرافیکتون چیه؟
سلام حداقل قیمت این دو کارت رو میخواستم
6990
590 GTX
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)