فكر كنم چون هنوز شاتل اول راه براي جلب مشتري نگه داره و از طرف خود كاري نميكنه مگر اينكه بهشون بگي
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فكر كنم چون هنوز شاتل اول راه براي جلب مشتري نگه داره و از طرف خود كاري نميكنه مگر اينكه بهشون بگي
آره ما هم یوسف دیدیم ... با حال بود ...
منم شک ندارم هر کی با شاتل بهم بزنه بعداً پشیمون میشه ... ولی خوب من کارت طلایی میدم بهتون ... غصه نخورید ...![]()
منم یوزارسیف را دیدم این قسمت خیلی بیمزه بود
حداقل قبل از اینکه فسخ کنی یه تماس بگیر یه تهدیدی بکن که فسخ میکنی شاید یه اثری داشت
تایید میشه
از اب گل الود ماهی ...![]()
اگه خبرشون كني خب زودتر ميشه چون همين طوريش 7 روز كاري طول ميكشه جمع كنن برن و 7 روز كاري هم طول ميكشه دوباره با يه شركت ديگه رانژه انجام بشه. من يه بار زنگ زدم ولي پشيمون شدم برم داتك (بايد بزني 23099 بعد داخلي 620)
حالا اين كارت طلايي چيه؟ به چه دردي ميخوره
اره اگه بدونی می خواهد از کجا سرویس بگیره!
خیلی ریسک می کنی که می خوای از صبا سرویس بگیری isbn جان! چون احتمال این که سرویست خوب از اب در بیاد خیلی کمه!
اول راه کجا بود 5 6 ساله داره adsl2+ میده و اولین شرکتی هست که adsl2+ ارائه کرده!
بعد از 15 روز اگه شارژ نکنی دستور قطع رانژه را میفرستن مخابرات
از دوستان همشهریت که از شاتل سرویس دارن بگیر و هنگام ثبت نام تحویل بده 10 هزار تومان تخفیف می گیری
خوب ابن چه سودي براي طرف مقابل داره كه بهم كارت ميده؟
سلام سیامک جان تا اونجایی که یادمه شما art داشتی
شما هم مشکل دارید؟
کاش کیفیت اکو رو آرت هم داشت!!!!!!!!!!!!!
بر عکس ننوشتی؟![]()
یک درصد خاصی تخفیف میگیرهتوی شارژ کردن سرویس دوره بعد
امروز تو رادیو ماشین شنیدم شاتل داشت برای یک ماه سرویس رایگان برای عید تبلیغ میکرد کسی از دوستان از جزئیات اطلاعی داره ؟
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)