تا اونجا که ما می دونیم از سال 82~83 پراونه pap رو صادر کردن . سال 80 Leased line بود
تا اونجا که ما می دونیم از سال 82~83 پراونه pap رو صادر کردن . سال 80 Leased line بود
پروانه رو نمیدونم شاید ان تاریخ دادند که رسمی بشه من از 80 داشتم در اولین شرکت adsl دار ایران بودم ان موقع اصلا شرکتهای ADSL دار نبودند
همانند دیال اپ یادش بخیر 15 سال پیش اولین بار تو ایران میرفتیم واسه دیال اپ قرار داد میبستیم و پرونده و.....
البته این ها همش تجربه هست تا به اینجا رسیدم خوشحالم که به دنیا خدمت میکنم اما بیشتر سود واسه خودم داره
این مخابرات شبا یه مقدار داغون میشه مخصوصا شبهای تعطیلی:
![]()
512 مخابرات چیزی کم از 512 نامحدود داتک نداره الا پولش
اه من مخابرات بودم البته رفتم ازش پس یکی هست میدونستم فقط چون داتک بی ازاره 140 تومان میده مخابرات 20 تومان![]()
البته داتک هم پینگش بهتره هم آپلودش هم اینکه مثله این این همه نوسان نداره
ولی خوب به مراتب گرون تره برای همین هم فرار کردم من![]()
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
![]()
سلام
يكي از دوستام از داتك 128 محدود حجمي گرفته.سرعت دانلود روزانه و شبانه 16. 16KByte/s
ولي بعضي فايلها رو باسرعت 370 الي 380 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكنه.370KByte/s
مثلا آپديت آفلاين نود 32 رو از سايت --------- با سرعت 375KByte/s گرفت.
كسي ميدونه جريان چيه؟
دوست عزیز. در مورد سرویس های حجمی، شرکت تا جایی که بتونه محدودیت سرعت رو برمیداره. دلیلش هم واضحه. اینکه زودتر حجم شما تموم بشه و مجبور بشید حجم خریداری کنید. ولی در مورد سرویس های نامحدود به صورت کاملا دقیق سرعت اعمال می شه. این سیاسیت رو بیشتر شرکت ها دارن و مختص به داتک نمی شه. پارس آنلاین و شاتل و ... همینجوری هستن
.........................................
دوستان یه سوال... چرا وقتی آپلود می کنی، از حجم دانلودت کم می شه؟ اینا چه ربطی به هم دارن؟ من حتی با نرم افزار Recive رو کامل قطع کردم، ولی باز هم از حجم کم کرد
خوب برادر شما recieve رو که نمیتونی قطع کنی دیگه صفحه هم برات باز نمیکنه
دانلود و آپلود جفتشون جزو ترافیکه مصرفیتونه و اندازه مجموعش از ترافیکتون کم میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)