دوستان سرويس شبانه پارس آنلاين از يك بامداد شروع ميشه؟
دوستان سرويس شبانه پارس آنلاين از يك بامداد شروع ميشه؟
دوستان من سرویس 64 نامحدود شاتل دارم اما چون به ما اکو نمیدن میخام سرویسمو عوض کنم و از فن آوا بگیرم
میخواستم بدونم فن آوا چطوره ؟ سرویسش ؟ پشتیبانی ؟ کیفیت ؟ سرعت ؟
میخام سرویس 512 - ماهی 3 گیگ - شب 2 تا 7 صبح رایگانشو بگیرم 20 تومن
و اینکه آیا شبها افت سرعت داره ؟ پشتیابنیش 24 ساعته است ؟ قطعی زیاد داره ؟
دوستان سلام و ادب خدمت اهالی فن...
بنده در پی اقدامی می خواستم ای دی اس شرکت صبانت رو بگیرم ولی بنده زنگ زدم گفتن پرتها پر است باید 2 ماه صبر کنید از طرف مخابرات پرت آزاد کنیم!
الان موندم چی کار کنم و چه شرکتی خریداری کنم سرویس خوب و قیمت پایین می ده حول و حوش 13000 هزار تومان و شبانه رایگان
منطقه بنده شهید زارعی می باشد
ممنون از لطفتان.
سلام
باز هم مشکل با آسیاتک
دوستان عزیز چند روزی هست که سرعت خیلی افت کرده و حتی برای باز کردن صفحات یاهو و گوگل باید چند دقیقه صبر کنم.
آیا شما هم این مشکل را دارید؟
البته این عکس ها مربوط به سرویس 512K هست!!
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" كسي نيست اين رو بدونه!![]()
پس مهندسین پی سی ورلد کجایند به داد ما برسند!!دوستان سلام و ادب خدمت اهالی فن...
بنده در پی اقدامی می خواستم ای دی اس شرکت صبانت رو بگیرم ولی بنده زنگ زدم گفتن پرتها پر است باید 2 ماه صبر کنید از طرف مخابرات پرت آزاد کنیم!
الان موندم چی کار کنم و چه شرکتی خریداری کنم سرویس خوب و قیمت پایین می ده حول و حوش 13000 هزار تومان و شبانه رایگان
منطقه بنده شهید زارعی می باشد
ممنون از لطفتان.
ببخشید یه سوال دارم
من تو شهر یزد زندگی میکنم اینجا معروفترین سرویس دهنده شرکت پیشگامان هست ولی من از قیمت و محدودیت کمش اصلا راضی نیستم یه بار قیمت های پارس آنلاین رو دیدم بدک نبودن ولی شنیدم که میگفتن بیشترین پهنای باند اینترنت یزد مال پیشگامانه و....
میخواستم بدونم اگه کسی آشنایی داره با این 2 تا شرکت منو راهنمایی کنه کدومو بگیرم ممنون.
پارسآنلاین سرویس شبانه ندارد
دوست عزیز تو این قیمت ها فقط آسیاتک و شاتل هستند البته اگر پورت خالی گیر بیاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)