تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 577 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب --- ها رو هم از کار انداخته و کابل شبکه هم که وصل میشه اصلا انگار نه انگار که کارت شبکه وصل شده مثل قبل نیست که نشون بده که داره وصل میشه راحت تر بگم آیکنی که مال اتصال وایرلسی و کابل شبکه هست یه علامت تعجب روش هست خوب من مودم وایرلس دارم میخوام از طریق وایرلس وصل بشم اما حالا ناچارم با کابلوصل بشم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

خوب --- ها رو هم از کار انداخته و کابل شبکه هم که وصل میشه اصلا انگار نه انگار که کارت شبکه وصل شده مثل قبل نیست که نشون بده که داره وصل میشه راحت تر بگم آیکنی که مال اتصال وایرلسی و کابل شبکه هست یه علامت تعجب روش هست خوب من مودم وایرلس دارم میخوام از طریق وایرلس وصل بشم اما حالا ناچارم با کابلوصل بشم
    دوست عزیز خیلی عذر می خوام، ولی واقعا بد و گنگ توضیح می دی، من از صفحه ی قبل دارم سعی می کنم بفهمم شما کدام قطعه ی دستگاهت کار نمی کنه، تا این پست فهمیدم که کارت وایرلس شما مشکل داره، بعد حالا شما می گی کارت شبکه با کابل وصل هست ولی کار نمی کنه!
    شما لطف کن خیلی ساده به این چندتا سوال تک تک جواب بده ببینیم مشکل شما دقیقا کجاست.

1. نسخه ی اوبونتوت چی هست؟
    2. مدل کارت شبکه ات چی هست؟
    3. آیا کارت شبکه ات کار می کنه و می تونی به شبکه وصل بشی؟
    *اگر نمی تونی مشکل کجاست؟ سیستم شما IP نداره و یا کلا کارت شبکه کار نمی کنه؟ یعنی چراغ های کارت خاموشه؟
    4. مدل کارت وایرلست چی هست؟
    5. آیا کارت وایرلست کار می کنه و می تونی باهاش به شبکه وصل بشی؟

سعی کنید در گزارش مشکل، بی جهت گزارش رو پیچیده نکنید، و صبر کنید یک مشکل حل بشه تا بریم سراغ مشکل بعدی، شما در یک پست 4-5 سوال مطرح می کنی که نظم تاپیک رو هم برهم می زنه.

سپاس از توجهت.

3. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه بد توضیح دادم ببخشید!!
    نسخه اوبونتوم ۱۰.۱۰ هست.مدل وایرلسم رو که نمیدونم اما مدل لپ تاپمvostro1500 هست.نه اینکه کار نده کار میکنه اما اصلا نمیتونم هیچ اصلاحی روش انجام بدم یعنی آیکن کارت وایرلس و کارت شبکه روش علامت تعجب هست.نه کارت وایرلسم کار نمیکنه اصلا انگار نه انگار که هست.در آخر هم باز عذرخواهی میکنم از اینکه درست نمیتونم مشگل رو بگم!!!البته عکس میذارم شاید واضحتر باشه!
    Last edited by mahfa2236; 19-04-2011 at 21:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ا سلام من مودم
    edge huawei e153
    سيمكارت خور خريده ام چگونه ميتوانم اين مودم را در اوبونتو 10.10 راه اندازي كنم
    آيا درايوري براي اين مودم وجود دارد اگر هست برايم بگذاريد و طريقه نصب آن را توضيح دهيد با تشكر

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

[QUOTE=mahfa2236;6030683]اگه بد توضیح دادم ببخشید!!
    نسخه اوبونتوم ۱۰.۱۰ هست.مدل وایرلسم رو که نمیدونم اما مدل لپ تاپمvostro1500 هست.نه اینکه کار نده کار میکنه اما اصلا نمیتونم هیچ اصلاحی روش انجام بدم یعنی آیکن کارت وایرلس و کارت شبکه روش علامت تعجب هست.نه کارت وایرلسم کار نمیکنه اصلا انگار نه انگار که هست.در آخر هم باز عذرخواهی میکنم از اینکه درست نمیتونم مشگل رو بگم!!!البته عکس میذارم شاید واضحتر باشه![COLOR=Silver]

خوب این کارها رو انجام بدید بببیینیم چی میشه: دستورات زیر رو به ترتیب وارد کنید:

اول:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوم:
    کد:
    سوم:
    کد:
    چهارم در لیست نام راوتری که می خواهید بهش وصل شید رو انتخاب کنید و :
    کد:
    به جای ID اون نامی که از لیست انتخاب کردید (یا نام شبکه تون) رو بگزارید و به جای k پسورد را.

ببینید چه خواهد شد؛ اگر در انجام کار اررور داد لطف کنید به صورت کد اینجا گزارش کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در جواب کد اول:wlan.down: error fetching interface information: Device not found
    کد دوم:wlan.up: error fetching interface information: Device not found
    کد سوم:wlan.up: error fetching interface information: Device not found
    کد چهارم:iwconfig: unknown command "09139152236"
    والا من نمیدونم چرا جواب همه دستورا یکی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی اگه میشه یه راهنمای خوب برای کار با سرور آواچی قرار بدید چون اون رو نصب کردم اما نمیدونم از کجا و چه جوری باش کار کنم و چی کار باید بکنم!

plugin container تو system monitor چیه که حدود۴۰ یا ۵۰ درصد از سی پی یو رو میکشه اکثر اوقات من اونو غیر فعالش میکنم!!!!
    البته با تشکر از حوصله شما

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

در جواب کد اول:wlan.down: error fetching interface information: Device not found
    کد دوم:wlan.up: error fetching interface information: Device not found
    کد سوم:wlan.up: error fetching interface information: Device not found
    کد چهارم:iwconfig: unknown command "09139152236"
    والا من نمیدونم چرا جواب همه دستورا یکی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی اگه میشه یه راهنمای خوب برای کار با سرور آواچی قرار بدید چون اون رو نصب کردم اما نمیدونم از کجا و چه جوری باش کار کنم و چی کار باید بکنم!

plugin container تو system monitor چیه که حدود۴۰ یا ۵۰ درصد از سی پی یو رو میکشه اکثر اوقات من اونو غیر فعالش میکنم!!!!
    البته با تشکر از حوصله شما
    synaptic رو باز کنید (system -> admin -> synaptic pack. man.) و بسته ی ndiswarapper رو پیدا کنید و تمام چیزیهایی که داره رو نصب کنید. و بعد سیستم رو ریستارت کنید و دستورات رو دوباره اجرا کنید.

در مورد سرور آپاچ، خیلی ساده هست، شما دقیقا چه کار می خواهید بکنید؟

توضیحاتش در این ادرس هست:
    کد:
    اون plugin container سرویسی هست که مربوط به firefox هست، و در واقع Plugin های فایرفاکس رو مدیریت می کنه، معمولا با اجرای سایت هایی که فلش دارند این سرویس فعالیت زیادی می کنه.

9. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام دوستان
    من رو کامپیوترم xp دارم و در کنارش xubuntu نصب کردم .
    ولی حالا یه مشکلی دارم. وقتی میخوام کامپوترو از طریق xp یا xubuntu خاموش کنم, به جای خاموش شدن ریست میشه. مشکلش چیه؟
    یه مشکل دیگه هم دارم که تو xubutu فقط درایو که خودش توش قرار داره رو نشون میده و درایو های دیگه رو نشون نمیده. برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همه اینها که شما فرمودید رو انجام دادم اما فایده نکرد که نکرد والا نمیدونم دیگه چی کار باید کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بلاخره مشگل رو حل کردمnetwork manageroپاک کردم و دوباره نصبش کردمو سیستم رو ریست کردم و درست شد!!در مورد سرور آپاچی هم میخوام که یه سرویس دهنده تو شبکه باشه/شما میفرمایید راحته اما من حتی یه محیط مثل ویندوزی هم برای این نرم افزار پیدا نکردم که بشه باش کار کرد که بگیم راحته اگه میشه بیشتر برام توضیح بدید
    Last edited by mahfa2236; 20-04-2011 at 23:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •