تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 1137 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

خدا وکیلی خودت فهمیدی چه درسی گفتی ؟؟
    ولی احتمالا فیزیک گفتی
    خودت ببین کدومش بدردت می خوره
    آره منظورم فیزیک بود
    حالا کدومش بهتره. فیزیک پیش فار چطوره؟ من مبتکران و دارم. ولی تستاش خیلی کمه. میخوام فیزیک و تو کنکور 100 بزنم . الان درصدای فیزیکم بالا 85 هست.
    واسه ریاضیات عمومی تجربی هم یه کتاب خیلی خوب معرفی کنین. ریاضیم شدیدا افت کرده. ناسلامتی سوم ریاضی هم هستم

داره خودمونی میشه نفر اول کنکور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کتابخونه

پيش فرض

سلامتو نمایشگاه کتابای انتشارات فار و مبتکرانو .... کسی میدونه چند درصد تخفیف میدن البته به غیر از تخفیف 10 درصدی نمایشگاه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    از بچه های این جا کسی نمایشگاه رفته؟
    یه زحمت بکشید هر کی رفت یه نگاهی به کتاب کلاس آرایه ادبی رمزینه تالیف شهریار قبادی بندازه ببینه به درد بچه های تجربی-ریاضی هم میخوره یا نه
    به نقل از سایت رمزینه قرار بوده نمایشگاه این کتاب حاضر بشه

تشکر زیاد
    آرایه ها نیومده بود فقط تاریخ ادبیا ت جامع چاپ شده بود که خیلی نکته ای و جالب بود .مخصوص کنکوری هاست.با 20% تخفیف خریدمش .کتاب جدید و خاصیه. رنگیه و 80 صفحه بیشتر نداره اما همه تاریخ ادبیات رو داره حتی پشت جلد کتاب ادبیات 2و3.در ضمن آقای قبادی هم توی غرفه بود .خودش گفت نرسیده آرایه ها را اماده کنه.

4. 5 کاربر از sh.k.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

13 !

سلام. بچه هایی که اطلاع دارن ممنون میشم کمکم کنید
    من کتاب قرابت معنایی کلک معلم رو کامل خوندم اما با توجه به اینکه فقط بیت داده معنی کرده و گفته با چنتا بیت دیگه قرابت معنایی داره و 500-600 تا تست داره یکمی دلهره دارم که کامل نباشه!
    با توجه به تعریف هایی که از کتاب دکتر سبطی شنیدم (به خاطر فوت فن خوندن و ...) .
    1. موندم برم کتاب قرابت معناییش دکتر رو بگیرم بخونم؟؟؟؟؟؟
    2. قیمت قرابت معنایی دکتر سبطی چنده؟
    3. کتاب لغات و املا دکتر سبطی رو خوندم تستارو هم میزنم اما برای املا فقط این کتاب رو خوندم و هیچ املایی از او کتاب زبان فارسی و لغات سخت سال دوم و پیش دانشگا هی رو نخوندم. برای املا این کتاب کفایت میکنه؟ برای کنکور سراسری؟
    4. کتاب زبان فارسی دکتر سبطی چطوره؟ جلد دومش هم چاپ شده . قیمت جلد 1 و جلد 2 زبان فارسی دکتر سبطی ؟
    5. کتاب خوب برای ارایه های ادبی چه کتابی خوبه؟
    ممنون میشم کمکم کنین.

داره خودمونی میشه نفر اول کنکور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کتابخونه

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه انتشاراته مبتکران یا فارو..... به جزء تخفیف نمایشگاه که 10 درصد دیگه چند درصد تخفیف میدن؟درک متن به زبان ساده آقای اناری مثل همون درک مطلبش تو کتاب زبان پیششه؟یعنی همونقدر قویه؟واسه ترجمه و تعریب عربی کتاب خیلی خوبی هست که تو این مدت بدردم بخوره؟کسی هندسه کم حجم و مقوی سبزو دیده ؟چجوریه؟ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام. بچه هایی که اطلاع دارن ممنون میشم کمکم کنید
    من کتاب قرابت معنایی کلک معلم رو کامل خوندم اما با توجه به اینکه فقط بیت داده معنی کرده و گفته با چنتا بیت دیگه قرابت معنایی داره و 500-600 تا تست داره یکمی دلهره دارم که کامل نباشه!
    با توجه به تعریف هایی که از کتاب دکتر سبطی شنیدم (به خاطر فوت فن خوندن و ...) .
    1. موندم برم کتاب قرابت معناییش دکتر رو بگیرم بخونم؟؟؟؟؟؟
    2. قیمت قرابت معنایی دکتر سبطی چنده؟
    3. کتاب لغات و املا دکتر سبطی رو خوندم تستارو هم میزنم اما برای املا فقط این کتاب رو خوندم و هیچ املایی از او کتاب زبان فارسی و لغات سخت سال دوم و پیش دانشگا هی رو نخوندم. برای املا این کتاب کفایت میکنه؟ برای کنکور سراسری؟
    4. کتاب زبان فارسی دکتر سبطی چطوره؟ جلد دومش هم چاپ شده . قیمت جلد 1 و جلد 2 زبان فارسی دکتر سبطی ؟
    5. کتاب خوب برای ارایه های ادبی چه کتابی خوبه؟
    ممنون میشم کمکم کنین.
    سلام دوست عزیز
    1و 2 - کتاب دکتر سبطی تو قرابت به نظر من هیچ رقیبی نداره تو 100 صفحه آموزش خواندن بیت هارو میده که واقعا عالیه بعد هم به جای بیت مفهوم های رایج گذاشته که کلا 150 -160 تا مفهوم که خیلی راحت یاد میگیری و هیچ نیازی هم به حافظه نداره کاملا مفهومیه و با یه بار خوندن فراموشش نمیکنی! قیمت چاپ 88 ، 5500 تومان! ولی کتابیه که واقعا ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست!
    3- رو همون کتاب مسلط بشی دیگه هیچ نیازی به لغات پیچیده کتاب درسی نداری چون همه لغات دشوار تو این کتاب چاپ شده!
    4- جلد دوم هم چاپ شده جلد 1 فکر کنم 4500 و جلد2 6000 تومان من جلد 2 از نمایشگاه کتاب با تخفیف و سوال آزمون سراسری 88 خارج کشور 5000 تومن گرفتم!
    5- آرایه های ادبی 20 روز بعد قراره رمزینه یه کتاب چاپ کنه که خدا میدونه چاپ بشه یا نه من خودم یه کتاب ادبیات پیش 1 مبتکران دارم که تو 50 صفحه آخر ارایه های ادبی آموزش داده و تقریبا 200 تا تست با پاسخ تشریحی هم واسه آرایه ها داره ولی متاسفانه این کتاب فقط آرایه نیست یه کتاب جامع واسه ادبیات پیش 1 که اگه بگیریش واسه املا و قرابت و معنا و تاریخ ادبیات و معنا و مفهوم ادبیات پیش 1میتونی ازش استفاده کنی
    ادبیات عمومی پیش 1 مبتکران تالیف کوروش بقائی و ....
    دوستان هم از آرایه های ادبی کلک معلم استفاده میکنن که من این کتاب ندیدم و هیچ نظری هم در موردش ندارم!!!

8. 4 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا هیچ کس جواب منو نمیده ه ه ه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من یه جزوه یا کتاب توپ برای تعیین واژه ها و تکواژها می‌خوام!!!!!!! می خوام کامل یاد بده تا هیچ مشکلی نداشته باشم! واسه امتحان نهایی لازم دارم!
    ممنون میشم کمکم کنید!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلامتو نمایشگاه کتابای انتشارات فار و مبتکرانو .... کسی میدونه چند درصد تخفیف میدن البته به غیر از تخفیف 10 درصدی نمایشگاه؟
    فار که فکر نکنم توی نمایشگاه شرکت کرده باشه چون نه توی سایتش نوشته و نه توی آدینه بوک امکان سفارش از نمایشگاهو داره ولی در کل یه زنگ بهشون بزن
    آدینه بوک با تخفیف میفروشه دیگه یادم نیست چقدر
    آره منظورم فیزیک بود
    حالا کدومش بهتره. فیزیک پیش فار چطوره؟ من مبتکران و دارم. ولی تستاش خیلی کمه. میخوام فیزیک و تو کنکور 100 بزنم . الان درصدای فیزیکم بالا 85 هست.
    واسه ریاضیات عمومی تجربی هم یه کتاب خیلی خوب معرفی کنین. ریاضیم شدیدا افت کرده. ناسلامتی سوم ریاضی هم هستم
    خودت برو هر 2 کتابو ببین
    فار آموزش پلکانیه یعنی یه فصلو به چند بخش تقسیم کرده و در پایان هر بخش ازت دو 2 تا آزمون می گیره اگر بالای 50 زدی می تونی بری بخش بعد و گرنه بسته به اینکه کدوم آزمون نمره لازمو نگرفتی باید یه جور عمل کنی
    خیلی سبز رو هم ندیدم نمی تونم چیزی بگم
    ولی فار 2 جلده که پیش 1+بردار+کار و انرژی و پیش 2 نداره
    خیلی سبز هم پیش 1 و پیش 2 میشه دو تا کتاب جداگانه

11. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

فار که فکر نکنم توی نمایشگاه شرکت کرده باشه چون نه توی سایتش نوشته و نه توی آدینه بوک امکان سفارش از نمایشگاهو داره ولی در کل یه زنگ بهشون بزن
    نه سعید جون فار هم تو نمایشگاه غرفه داره اتفاقا آقای سبز میدانی (مولف فیزیک ) هم اونجا بوده که متاسفانه من 1 ساعت دیر رسیدم مسئول غرفه میگفت تقریبا آقای سبز میدانی هر روز به غرفه فار سر میزنن! تخفیفش هم نمیدونم چقدر بود ولی دو جلد فیزیکش که جمعش شد 14500 رفیقم گرفت 11500 !!! حالا هرکی میخواد بره نمایشگاه از غرفه فار کتاب بگیره با انتشارات فار هماهنگ کنه بعد همون ساعتی بره که آقای سبز میدانی میاد!!! یکم رو مخش راه برید ! راستی هرکی تونست آقای سبز میدانی ببینه بی زحمت این سوالات ازش بپرسه که فرهاد میثمی (مدیر مسوول اندیشه سازان) الان کجاست ؟ چیکار میکنه؟ چرا انتشارات واگذارشد؟ تشکر

13. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

]
    آقای سبز میدانی اصلا کی هست.تازه واسه چی این سوال رو باید بپرسیم؟فایدش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •