آقایkrauser :
از عکس هایی که می زاری معلومه که این آفساید رو سیو کردی ...
سیوت رو بزار تا واقعیت مشخص بشه !
آقایkrauser :
از عکس هایی که می زاری معلومه که این آفساید رو سیو کردی ...
سیوت رو بزار تا واقعیت مشخص بشه !
موریکس خان متاسفانه سیو نکردم اگه مثه فیفا میشد به صورت فیلم ضبط کرد حتما این کار رو می کردم ولی به هر حال ولش کنید تا دنیا دنیاست شماها نمی خواین قبول کنید این صحنه توی فوتبال واقعی آفساید اعلام نمیشه. به هر حال بگذریم.
الن دارم مود Bal رو بازی میکنم تا آخرین تایتل رو که پهترین پاسور در چهرچوب جام ملتهای آسیاست رو کسب کنم الان شماره 15 میلان هستم و پست تخصصیم هم هافبک کناری هست و یه پیستون دو سمتی هستم که میتونم در هر دو سمت بازی کنم البته مربی منو توی پست دفاع سمت چپ و راست قرار میده البته بعضی مواقع هم که به عنوان جانشین به بازی میام اکثرا هافبک وسط بازی می کنم و توی مواقعی که تیم عقب هست وقتی به بازی میام توی پست هافبک هجومی به بازی گرفته میشم کلا شرایط خوبی دارم و دومین فصلی هست که توی میلا هستم فصل پیش اولش توی بارسا بودم و توی نیم فصل به اینتر رفته بودم ولی وقتی میلان پیشنهاد خوبی داد به این تیم قدرتمند ترانسفر شدم. الان شرایط خوبی دارم و با کاکا و پاتو رابطه خوبی دارم و بخوبی این دو بازیکن رو تو امر گلزنی یاری می کنم خوشحالم که قدر پاس هام رو میدونن با اینکه هنوز به نیم فصل نرسیدیم اما با 16 پاس گل توی لیگ بهترین پاسور هستم و همینطور با 21 گل زده فعلا آقای گل لیگ هستم شرایط خوبی هم توی جام حذفی و Ecc دارم. امیدوارم بتونم با انجام یه فصل رویایی ضمن دعوت از تیم ملی ایران و کسب بهترین پاسور جام ملتهای آسیا سال آینده بهترین بازیکن اروپا یا جهان بشم. شرمنده سردرد دادم
سلام من شديدا كمك مي خوام
نميدونم چرا توي بازي توي حركات سريع صحنه آهسته ميشه بازي يا يكم بازي كش مياد كسي ميدونه بايد چيكار كنم
البته مطمئنم كه از سيستم نيست
خودم فكر ميكنم از hrtz مانيتوره؟
آقا کسی ندونست چطوری میشه تیم منتخب ساخت؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من ببین تیم جلوییت کدوم تیمه احتمالا توی کیت سرورت لباس یا فیس یا چیزی که به کیت سرور مربوط میشه
که تیم روبه روییت رو تغییر میده ایراد داره که از بازی در میاد یک بار همبدون کیت سرور امتحانش بکن
میشه یکی ل طف کنه لینک کیت سرور و ترینرو بزاره تو پرو فایلم؟
اولا من از پچ و اینجور چیزا استفاده نمیکنم و هیچی هم در مورد کیت سرور نمیدونم و علاقه ای هم به دونستنش ندارم دوما من 2 بار امتحان کردم با تیم های کاملا متفاوت و در دو نوع متفاوت بار اول با همون ترکیب و لاین آپ پیش فرض رفتم و بار دوم با نوع سوم که میتونی تیمت رو بسازی. در کل فکر کنم وقتی با D2 شروع کنی اینطور میشه چند وقت پیش با منچستر تونسته بودم فصل رو تموم کنمچون توی D1 هست حالا ولش کن بیخیالیش
یه مورد واقعا جالب و قابل تاملتوی Bal متوجه شدم همونطور که گفتم توی میلان بازی میکنم و الان چند دقیقه پیش نیم فصل تموم شد و بلافاصله از تیمهای بارسا و من یونایتد پیشنهادی سرسام آور دریافت کردم 3 برابر قیمت و حقوق رو بهم پیشنهاد کردند ولی من به خاطر موقعیت و شرایط رد کردم بعد اتمام هفته های ترانسفر میان فصل توی اولین بازی نیم فصل دوم با کمال تعجب میبینم ابتدای بازی در حضور بازیکنانی همچون نستا کاکا امرسون سیدورف و زامبروتا بازوبند کاپیتانی روی بازوی من هست درحالیکه فقط 20 سال دارم من قبلا هم کاپیتان شده بودم ولی شانسی بود اونها چون صرفا به خاطر این بود که با کاپیتان تعویض می شدم و با شانس و در وسط بازی کاپیتان میشدم ولی تا حالا نشده بود تو 20 سالگی ببینم توی ترکیب ابتدایی اونم توی حضور این همه بازیکن با تجربه کاپیتانی به من رسیده مطمئنم که شما هم فهمیدید که بازوبند چرا رسیده بهم بله به خاطر پاداش رد کردن پیشنهاد ها بزرگ از تیمهای بزرگ و جایی که میلان بهم احتیاج داره این تیم رو ترک نکردم بنابراین محبوبیتم به حدی افزایش پیدا کرده که کاپیتان تیم شدم. واقعا این چیزای ریز Pes منو کشته. بخدا ایول داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)