تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 940 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایkrauser :
    از عکس هایی که می زاری معلومه که این آفساید رو سیو کردی ...
    سیوت رو بزار تا واقعیت مشخص بشه !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

موریکس خان متاسفانه سیو نکردم اگه مثه فیفا میشد به صورت فیلم ضبط کرد حتما این کار رو می کردم ولی به هر حال ولش کنید تا دنیا دنیاست شماها نمی خواین قبول کنید این صحنه توی فوتبال واقعی آفساید اعلام نمیشه. به هر حال بگذریم.

الن دارم مود Bal رو بازی میکنم تا آخرین تایتل رو که پهترین پاسور در چهرچوب جام ملتهای آسیاست رو کسب کنم الان شماره 15 میلان هستم و پست تخصصیم هم هافبک کناری هست و یه پیستون دو سمتی هستم که میتونم در هر دو سمت بازی کنم البته مربی منو توی پست دفاع سمت چپ و راست قرار میده البته بعضی مواقع هم که به عنوان جانشین به بازی میام اکثرا هافبک وسط بازی می کنم و توی مواقعی که تیم عقب هست وقتی به بازی میام توی پست هافبک هجومی به بازی گرفته میشم کلا شرایط خوبی دارم و دومین فصلی هست که توی میلا هستم فصل پیش اولش توی بارسا بودم و توی نیم فصل به اینتر رفته بودم ولی وقتی میلان پیشنهاد خوبی داد به این تیم قدرتمند ترانسفر شدم. الان شرایط خوبی دارم و با کاکا و پاتو رابطه خوبی دارم و بخوبی این دو بازیکن رو تو امر گلزنی یاری می کنم خوشحالم که قدر پاس هام رو میدونن با اینکه هنوز به نیم فصل نرسیدیم اما با 16 پاس گل توی لیگ بهترین پاسور هستم و همینطور با 21 گل زده فعلا آقای گل لیگ هستم شرایط خوبی هم توی جام حذفی و Ecc دارم. امیدوارم بتونم با انجام یه فصل رویایی ضمن دعوت از تیم ملی ایران و کسب بهترین پاسور جام ملتهای آسیا سال آینده بهترین بازیکن اروپا یا جهان بشم. شرمنده سردرد دادم

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من شديدا كمك مي خوام
    نميدونم چرا توي بازي توي حركات سريع صحنه آهسته ميشه بازي يا يكم بازي كش مياد كسي ميدونه بايد چيكار كنم
    البته مطمئنم كه از سيستم نيست
    خودم فكر ميكنم از hrtz مانيتوره؟

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

اين صحنه تابلو آفسايده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا کسی ندونست چطوری میشه تیم منتخب ساخت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

جان من یکی از بچه ها زحمتش رو بکشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از Mohammad_Sn2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

گفتم به دوستان اطلاع بدم تا مثل من 2 تا وقت 4.5 ساعتیشون به هدر نره...

آقایون مستر لیگ خراب هست و درست توی آخرین هفته بازی خراب میشهو میاد بیرون بعد دیگه سیو هم خراب میشه و بلافاصله بعد لود شدن don't send میده اینم یه شاهکار دیگه از کونامی...

آدم وقتی بیشتر قسمتهای بازی رو انجام میده تازه درک می کنه که چی باعث شده نمره این بازی کم باشه تازه بعد این همه اشکال معتقدم نمره رو خیلی زیاد دادن به این بازی و می بایست نمره اش پایین تر از این ها می بود. نمی خوام دونه به دونه مورد های این بازی رو بگم چون نه حوصله اش رو دارم نه اینکه طرفدارای غیرتی و تعصبی PES قبول می کنن. بنابراین پرونده PES2009 رو برای خودم مختومه اعلام میکنم و از روی سیستم پاک میکنم BAL رو که تمام کمال با تمام افتخارات ممکن به پایان رسوندم مونده بود این مستر لیگ که اونم خرابه همه بازیکنان و تیم های کلاسیک رو هم آنلاک کردم و وقتی دیدم اسامی بازیکنان کلاسیک هم فیک هست انزجارم بیشتر شد و حالا هم که مستر لیگ خرابه پس کار ناکرده نموند بنابراین خداحافظ PES2009 و تا سال بعدی و PES 10 خدانگهدار
    دوست من ببین تیم جلوییت کدوم تیمه احتمالا توی کیت سرورت لباس یا فیس یا چیزی که به کیت سرور مربوط میشه

که تیم روبه روییت رو تغییر میده ایراد داره که از بازی در میاد یک بار همبدون کیت سرور امتحانش بکن

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

میشه یکی ل طف کنه لینک کیت سرور و ترینرو بزاره تو پرو فایلم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من ببین تیم جلوییت کدوم تیمه احتمالا توی کیت سرورت لباس یا فیس یا چیزی که به کیت سرور مربوط میشه

که تیم روبه روییت رو تغییر میده ایراد داره که از بازی در میاد یک بار همبدون کیت سرور امتحانش بکن
    اولا من از پچ و اینجور چیزا استفاده نمیکنم و هیچی هم در مورد کیت سرور نمیدونم و علاقه ای هم به دونستنش ندارم دوما من 2 بار امتحان کردم با تیم های کاملا متفاوت و در دو نوع متفاوت بار اول با همون ترکیب و لاین آپ پیش فرض رفتم و بار دوم با نوع سوم که میتونی تیمت رو بسازی. در کل فکر کنم وقتی با D2 شروع کنی اینطور میشه چند وقت پیش با منچستر تونسته بودم فصل رو تموم کنمچون توی D1 هست حالا ولش کن بیخیالیش

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض مورد واقعا جالب در Become A Legend

یه مورد واقعا جالب و قابل تاملتوی Bal متوجه شدم همونطور که گفتم توی میلان بازی میکنم و الان چند دقیقه پیش نیم فصل تموم شد و بلافاصله از تیمهای بارسا و من یونایتد پیشنهادی سرسام آور دریافت کردم 3 برابر قیمت و حقوق رو بهم پیشنهاد کردند ولی من به خاطر موقعیت و شرایط رد کردم بعد اتمام هفته های ترانسفر میان فصل توی اولین بازی نیم فصل دوم با کمال تعجب میبینم ابتدای بازی در حضور بازیکنانی همچون نستا کاکا امرسون سیدورف و زامبروتا بازوبند کاپیتانی روی بازوی من هست درحالیکه فقط 20 سال دارم من قبلا هم کاپیتان شده بودم ولی شانسی بود اونها چون صرفا به خاطر این بود که با کاپیتان تعویض می شدم و با شانس و در وسط بازی کاپیتان میشدم ولی تا حالا نشده بود تو 20 سالگی ببینم توی ترکیب ابتدایی اونم توی حضور این همه بازیکن با تجربه کاپیتانی به من رسیده مطمئنم که شما هم فهمیدید که بازوبند چرا رسیده بهم بله به خاطر پاداش رد کردن پیشنهاد ها بزرگ از تیمهای بزرگ و جایی که میلان بهم احتیاج داره این تیم رو ترک نکردم بنابراین محبوبیتم به حدی افزایش پیدا کرده که کاپیتان تیم شدم. واقعا این چیزای ریز Pes منو کشته. بخدا ایول داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •