تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 410 از 2550 اولاول ... 3103604004064074084094104114124134144204605109101410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه چیزی که باید همه بچه ها همارا اونو تائید کنن کاهش سرعت سرویس های نامحدود بعد ساعت 2 است . من هر شب کاهش سرعت دارم و همیشه پشتیبانی آنلاین هم در این موقع غیر فعال است.
    نمیدونم علت از چیه اما مطمئن هستم که از طرف ما چیزی نیست چون همیشه سرعت دانلود کاهش یافته و یا از یک محدوده خاص اصلا بالا نمیرود در حالی که سرعت آپلود اصلا فرقی نمیکند . من هم امشب یه تستی میگیرم
    من که تایید میکنم از شبی یک گیگ رسید به 600 مگ حتما دارند با شیب سرعتها رو کم می کنند که کسی صداش درنیاد. لازم نیست تا 2 بیدار بمونی همون صبح تا قبل از 8 مثل من تست بگیرید مشخص میشه. راستی همارا مثل شاتل نیست میشه گفت شاتل یک دزد حرفه ای هست چون تست سرعتش رو من تو شب میگیرم با روز هیچ فرقی نداره ولی سرعت تو شب از 16 بالاتر نمیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    شما گفته بودین که قبلا از مکس نت Adsl داشتین
    می خواستم بپرسم که تنضیمات مودم شما اوتوماتیک بود یا در حالت bridge وصل میشدین؟
    من 1 هفته است که سعی می کنم در حالت اتوماتیک وصل شه اما نشد که نشد
    با سلام

من عرض کردم که سیستم مکس نت با تنظیمات اوتو ایراد داره اصلا کانکت نمیشه

اونم برمیگرده به قدیمی بودت مدل dslam

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

اکثر شرکت ها از جمله همارا ADSL2+ میدن.اگه بخایین فاصله ای دی اس ال هم بدونین حداکثر فاصله از مرکز مخابراتی ۶ تا ۸ کیلومتره.(در شرایط ایده آل ۱۰ تا ۱۲ کیلومتر)

درسته که تو سرعت های پایین اصلا تاثیر محسوس نداره(کمتر از ۴ مگ) ولی اگه بخایین بدونین حداکثر سرعت رو(۲۴Mbps) میشه تو فاصله ۱.۵ کیلومتری (بیشترین بازدهی حدود ۱ کیلومتر) گرفت.
    باسلام

فاصله تو adsl2+ اصلا قابل احساس نیستش . اگه فاصله زیاد باشه قدرت دسیبل dslam رو زیاد میکنن افت سیگنال جبران میشه .

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

این هم تست بعد از تایم رایگان:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میبینید که من طرفدار کسی نیستم قابل توجه نماینده لایزر.
    تشکر از لطف بی نهایت شما

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

سلام دوستان یه چیزی که باید همه بچه ها همارا اونو تائید کنن کاهش سرعت سرویس های نامحدود بعد ساعت 2 است . من هر شب کاهش سرعت دارم و همیشه پشتیبانی آنلاین هم در این موقع غیر فعال است.
    نمیدونم علت از چیه اما مطمئن هستم که از طرف ما چیزی نیست چون همیشه سرعت دانلود کاهش یافته و یا از یک محدوده خاص اصلا بالا نمیرود در حالی که سرعت آپلود اصلا فرقی نمیکند . من هم امشب یه تستی میگیرم
    با سلام

یکی از فامیل های ما تو مرکز مخابراتی ائل گلی سرویس همارا داره مال اونم افت سرعت داش ولی این پشتیبانی جواب نداد شب ساعت 3:5 اینا بود !

کلا ساعت 2 به بعد پشتیبانی نداره یا که جواب نمیدن ؟؟؟
    Last edited by arashrasa; 04-04-2010 at 13:48.

3. 4 کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

با سلام

من عرض کردم که سیستم مکس نت با تنظیمات اوتو ایراد داره اصلا کانکت نمیشه

اونم برمیگرده به قدیمی بودت مدل dslam
    سلام
    `پس هیچ راهی نیست تا مودم وایرلس با اینترنت مکس نت هماهنگ کنیم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    `پس هیچ راهی نیست تا مودم وایرلس با اینترنت مکس نت هماهنگ کنیم؟
    این پشتیبانها بعضی هاشون اندازه نخود هم نمی فهمند .مال من هم تو شاتل از بریج می خوام برم pppoe کانکت نمیشه بعد از تنظیم کردن مودم باید حتما 10 دقیقه مودم رو از برق بکشم تا مشکل حل بشه . ولی اگر سیستمشون مثل همارا باشه باید بهشون زنگ بزنی و بگی که می خوام روی pppoe تنظیم کنم حتما هم باید روی LLC باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این همارا سیستم حرف زدنم بلد نیستش !!!

زتگ زدم میگم من همکارم باهاتون اگه میشه خط ای دی اس ال این فامیلمون زود تر جمع آوری کنین در جوابش بهم چی بگه خوبه ؟!!

ما همکار اینا نمیشناسیم تا تاریخ قرار داد تموم نشه جمع آوری نمیکنیم !!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب همکار هم باید بدونه که قبل از اتمام سرویس یکی نباید درخواست جمع آوری یک نفر دیگه را اونم فامیل را بخواد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شد حرف حساب.

به این بخش برید و قسمت ارسال به بخش مدیریت رو انتخاب کنید و همه حرف تون رو اینطور با حساب و کتاب بگید. حتما جواب خواهید گرفت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

9. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اره بعد از عید اینطوری شده
    منم 2 به بعد اصلا نمیتونم با نت کار کنم
    چون خیلی کند میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این تستو ساعت 1:55 شب گرفتم . و پایینی هم یک ربع بعد یعنی 2:10 دقیقه .

سرعت آپلودم نسبت به گذشته افزایش یافته !!!!!!
    با همارا تماس گرفتم و مشکلات خودشون و علت کاهش سرعت را گفتند که به خاطر عدم واگذاری پهنا از طرف مخابرات است و سعی میکنن تا یه هفته ای درس کنند . بعد اینکه فرمودن علت کاهش سرعت هم به علت دانلود بسیار زیاد سرویس های شبانه ای است که باعث میشه تا سرویس های نامحدود هم تحت تاثیر قرار بگیرند و چنین حالتی پیش میاد . من که موندم تقصیر کیه ! همارا ... مخابرات ... کاربر ... یاد این مثل افتادم که میگه : قسم روباه را بارو كنيم يا دم خروسو ؟
    Last edited by AAKOJ; 05-04-2010 at 01:34.

12. این کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

این تستو ساعت 1:55 شب گرفتم . و پایینی هم یک ربع بعد یعنی 2:10 دقیقه .

سرعت آپلودم نسبت به گذشته افزایش یافته !!!!!!
    با همارا تماس گرفتم و مشکلات خودشون و علت کاهش سرعت را گفتند که به خاطر عدم واگذاری پهنا از طرف مخابرات است و سعی میکنن تا یه هفته ای درس کنند . بعد اینکه فرمودن علت کاهش سرعت هم به علت دانلود بسیار زیاد سرویس های شبانه ای است که باعث میشه تا سرویس های نامحدود هم تحت تاثیر قرار بگیرند و چنین حالتی پیش میاد . من که موندم تقصیر کیه ! همارا ... مخابرات ... کاربر ... یاد این مثل افتادم که میگه : قسم روباه را بارو كنيم يا دم خروسو ؟
    منم دیشب زنگ زدم همینا را شنیدم
    امیدواریم تا 1 هفته درست بشه

این قضیه تا حدود زیادی به سیمکارتهای ایرانی شباهت داره
    چون همراه اول و ایرانسل قبل از اینکه bts های لازم را بزننند شروع به فروش سیمکارتهای بیشماری کردند
    و به همین سبب مردم با مشکلات قطعی صدا و انتن دهی ضعیف مواجه شدند

همارا و بقیه شرکتها هم الان دقیقا همین مشکلو دارند
    ابتدا شروع به فروش اینترنت محدود با سرعت بالا کردند
    که به خاظر دانلود رایگان شبانه همگی یه دفعه از 2 به بعد شروع به دانلود میکنند
    در نتیجه پهنا کم میاره
    Last edited by golmohammadi; 05-04-2010 at 13:19.

14. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •