یه سوال :
با اسیاتک نمیشه دستی ایپی رو عوض کرد ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یه سوال :
با اسیاتک نمیشه دستی ایپی رو عوض کرد ؟
سلام.من از اسیاتک سرویس گرفتم.الان زنگ زدن و گفتن که خطتتون اماده شده مودم رو لینک کنید اونوقت فقط سایت اسیاتک میاد بعد بزنگید تا براتون فعالسازی کنم.حالا من چه جوری مودم رو لینک کنم؟خواهشا زود بجوابید
Last edited by PSPHPC; 20-06-2011 at 19:12.
با خود پشتیبانی تماس بگیر 1844 بگو راهنماییت کنن
سلام
یه خواهش از تمامی دوستان دارم.من قراردادم چند روز دیگه تمام میشه
من 3ماهه 1مگ با حجم 10گیگ شارج کرده بودم تا تا چند روز پیش سرعتم زیر 512 بود ولی الان با اینترنت اکسپلورر 150 تا دانلود میکنم قبلن با idm نهایت 100 تا دانلود میکردم میخواستم بدونم اینکارو کردن که حقه بزنن تا دوباره تمدید کنم
چون بهشون گفته بودم این دوره تموم شد خط منو جمع اوری کنید میخوام برم یه شرکت دیگه
اینم بگم که اسیاتک تو کرج خیلی از یوزرهاش رو از دست داده و به قول خودشون 50 تا یوزر تو کرج در عرض یک ماه از اسیا تک رفتند کلن اسیا تک در کرج حدودن 450&460 تا یوزر داشته الان شده 400 تا
این حرف ها رو یکی از کارمندهای بخش پشتیبانی لو دادش
امشب کسی مشکلی نداشت؟
امشب فقط سایت وامونده خودشون باز بود کلا تعطیل بود
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسریه(اخه...اگه مشکل از مخابراته پس چرا ساعت 7.30 به بعد درست شده)
عجب ادم های ...اینا
کلا مدل آسیاتک
من تو 2 ماهی که آسیاتک داشتم.یک بار نشد پشتیبانی جوابتو نده بگه بله حرف شما درسته!
ارث باباشونو میخوان!
چرا منم مشکل داشتم تقریباً از ساعت 10 اینا سرویسم اختلال پیدا کرد دانلود شبانه هم که کلاً تعطیل بود.امشب کسی مشکلی نداشت؟
امشب فقط سایت وامونده خودشون باز بود کلا تعطیل بود
پشتیبانی هم میگه مشکل سراسریه(اخه...اگه مشکل از مخابراته پس چرا ساعت 7.30 به بعد درست شده)
عجب ادم های ...اینا
دوستان سلام پینگ یاهو من در روز به 1900 وحتی 3000 میرسه ایا مال شما هم اینطوریه؟ سوال دوم اگه کسی اینترنت 2 مگ گرفته از سرعت دانلودش در روز مارو باخبر کنه منتظر جوابم؟
من الان هنگ کردم..سرویسمو شارژ کردم 3گیگ..کلا 5روز گذشته..زده حجم باقی مانده 60 مگ×!××××××××××××××××××××× !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای من 2 روز پیش این اتفاق افتاد، 3 گیگ داشتم، دیدم صفحه تمید شارژ اومد،گفتم حتما استفاده کردم دیگه
2 گیگ شارژ کردم، 5 دقیقه استفاده کردم، دیدم 2 باره همون صفحه اومد
زنگ زدم پشتیبانی، 45 دقیقه طول کشید تا نوبت من شد
گفتم شارژه من چرا تموم شده، من که الان شارژ کدم، گفت حتما استفاده کردی
گفتم 2 گیگ در مدت 45 دقیقه استفاده کردم
یاروو خودش فهمید چه حرف چرتی زده، گفت تا 1 ساعت دیگه درست میشه، گفتم من الان حجمم میخوام
یه چند دقیقه پشت خط موندم بعد گفت شما الان 5 گیگ حجم باقیمانده دارین
گفتم یعنی من حجم داشتم شما اون صفر کرده بودین
تا من مجبور بشم 2 گیگ الکی شارژ کنم، آخه من این 5 گیگ در مدت 5 روزه باقیمانده چیکار کنم
گفت اشتباه سیستم بوده
حالا شما اشتباه من انجام ندی، حجم شارژ کنی، اول زنگ بزن حسابی یه گرد و خاک کنبعد اگه لازم شد، حجم بگیر
منکه الکی 1000 تومن دادم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)