این مسنجر من چند روزیه که on نمیشه ؟
چرا ؟
کسی میدونه ایا ؟
این مسنجر من چند روزیه که on نمیشه ؟
چرا ؟
کسی میدونه ایا ؟
فعلا برای ما که شده؟
کسی میدونه چطوری میشه برگردوند
سلام
دوست عزيز ايميل هاي كه پاك مي شن مي افتن تو سطل آشغال برو تو سطل آشغال آيديتون رو باز كن ببينم كه اونجا نيافتاده اند و پاك شدن ايميل ها خود به خود امكان ندارد شايد يكي پسوردتون رو پيدا كرده و ايميل هاتون رو پاك مي كنه در كل برو اول سطل آشغال رو بگرد احتمالا از اونجا خارج نشده اند اگه خارج شده بود ند كه ديگه نمي شه كاري كرد و بعدش پسوردتون رو هم عوض كنيد چون فكر كنم كسي وارد ايديتون شده كه ايميلاتون پاك شدند
موفق باشيد
سلام
كسي نمي دونه كه پسورد ياهو رو چه طوري پيدا كنيم ، بابا واسه يه كاري مي خوام واجب است نمي خوام كه ازش سو استفاده كنم ، وبعضي ها مي گن نمي شه اما من چند شب پيش يكي از دوستام آيديش رو هك كرده بودند و پسوردش رو تغيير دادند اگه كسي مي دونه كه چه طوري پسورد ياهو را با داشتن آدرس اينترنتي طرف مقابل پيدا كنه
بهم كمك كنه ممنون مي شم
salam bacheha
khoubid ????
man ye soal dashtam ine ke chetor mishe to C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\logs
bebinid age tavajoh karde bashid to folder " LOGS " ye seri file hayi bar formate TXT hastan hala age kasi ina ro baz kone va bebine ke kheyli ham ziade badesh to ye jash neveshte ID& Password &-chal vaella akhar...!
chon man midounam Password ha to in ENCODE mishan vali man nemidounam ke chetor va ba che barnameyi IN HOROFE 1 khati ro DECODE konam !!!!
LOTFAN KOMAKAM KONID
THANK YOU VERY MUCH
سلام
دوتا نرم افزار میخوام
1- اد کردن دوستان بدون اینکه خودشون موافقت کنند
2- گرفتن وب کم بدون اجازه
نبود؟؟؟؟؟؟
فکر کنم اگه تعطیلش کنید برید خیلی بهتره
60 تا سوال کردم دریغ از یک جواب
salam bacheha
khoubid ????
man ye soal dashtam ine ke chetor mishe to C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\logs
bebinid age tavajoh karde bashid to folder " LOGS " ye seri file hayi bar formate TXT hastan hala age kasi ina ro baz kone va bebine ke kheyli ham ziade badesh to ye jash neveshte ID& Password &-chal vaella akhar...!
chon man midounam Password ha to in ENCODE mishan vali man nemidounam ke chetor va ba che barnameyi IN HOROFE 1 khati ro DECODE konam !!!!
LOTFAN KOMAKAM KONID
THANK YOU VERY MUCH
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)