رپید باز دارم هرجا اپلود کرد ممنون میشم هرجا که سرعت اپلود بیشتری داره که وقتت کمتر هدر برهاگه رپیدشر هم اپ کردی با اپلودر رپیدشر اپ کن که سرعتت بیشتر میشه
![]()
رپید باز دارم هرجا اپلود کرد ممنون میشم هرجا که سرعت اپلود بیشتری داره که وقتت کمتر هدر برهاگه رپیدشر هم اپ کردی با اپلودر رپیدشر اپ کن که سرعتت بیشتر میشه
![]()
دوست عزیز فعلا اینترنتم حجمش تموم سشد و من هم فردا میرم مسافرت یه چند روز دیگه برات آپ میکنم
کسی دیگه نبود کمک کنه خواهش میکنم لاقل شده هرکی یک بخش 10 تا 70 مگی رو اپلود کنه تورو خدا کمکم کنید نمیتونم برم اینو دوبتاره بخرم و نمیتونم بشینم 8 گیگ دانلود کنم
درزم نیازم به اون پوشه های پک وسایل مدرن سیمز 3 برطرف شد حالا یکی اونمشکل اون 2 تا فایل رو برطرف کنه
ببخشید یه سوال دارم به جز Riverview شهره دیگه ای اومده؟بعدش من Riverview رو دانلود کردم ولی بلد نیستم چطور نصبش کنم.میشه راهنمایی کنید؟ممنون.
کلیک که میکنم همون گزینه های قبلی هست چیز جدید اضافه نشده...
نه تا اونجایی که منن میدونم درزم تو این پک جدیده که من اون بالا گذاشتم تمامی ایتم های استوری سیمز3 هست تا این تاریخ
حالا کسی نیست کار مارو راه بندازه ؟
من این ارورو هنگام اجرای لانچر دارم:
البته لانچر اجزا نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بازی اجرا میشه!
به لانچر هم برای نصب کردن نیاز دارم!![]()
مشکل از کرکهبازی رو دوباره نصب کن کرکشو از gamecoryworld.com بگیر
از کرک نبود از .net framework بود![]()
<الا من با بازی وانتد این مشکلو اداشتم کرکو عوض کردم حل شد
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
اقا کسی نبود کمکم کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)