چطوري توي ورد 2003 عدد يوناني تايپ كنم
++++++++
دوست عزيز لطفا رعايت كنيد و طبق قوانين از نوشتن متن فينگليش خودداري كنيد
ويرايش شده توسط : wordist
چطوري توي ورد 2003 عدد يوناني تايپ كنم
++++++++
دوست عزيز لطفا رعايت كنيد و طبق قوانين از نوشتن متن فينگليش خودداري كنيد
ويرايش شده توسط : wordist
با سلام خدمت شما دوست گرامی و ورود شما را به این فرم تبریک عرض میکنم.
شما میتوانید از فونت Time New Roman استفاده کنید و از حروف I و X و V آن استفاده کنید. مثلاً عدد 3 را به اینصورت بنویسید III و 4 را به صورت IV .
من یک سری لیست کلمات دارم . می خوام ببینم آیا تو برنامه ورد این امکان رو داره که این کلمات رو وارونه کنه .
مثلا :
دست
پیرمرد
دارا
....
که اگه بشه اینطوری بشه :
تسد
درمریپ
اراد
دوست عزيز ابتدا جستجو فراموش نشه
من تا اونجايي كه يادمه در همين تاپيك يه بار يه ماژول معرفي كردم كه اينكارو انجام ميداد
اينم لينك پست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورد لیست جان ممنون از سوال قبلی . کارم رو کلی راه انداختی . خدا خیرت بده . حالا یه سوال جدید :
من یه برنامه کوچک می خوام که از توی لیست کلمات که داده می شه ، حروف رو بر مبنای اعداد خاصش جمع کنه و بنویسه .
مثلا اگر تو لیست " مادر " باشه . خود برنامه که از قبل بهش اعداد رو اختصاص دادیم ( ا = 1 . م = 28 . د = 14 . ر = 16 )
که جمع کنه بشه 59 ( 1+28+14+16 ) و اونو درج کنه
کلا من این برنامه کوچک vb رو می خوام تو ماکرو word بزارم که تو doc ورد من لغات زیاد رو دارم که بخوام جمع کنه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم که نتونستم با سرچ جوابمو بگیرم و اونم به این صورت هستش که در ورد 2003 وقتی فارسی تایپ می کنم ، در زیر کلمات یه خط مشکی ظاهر میشه که بر خلاف اون خط قرمز در چاپ هم ظاهر میشه ( منظورم همون خط قرمز هستش که برای اصلاح املای کلمات ظاهر میشه ) . خلاصه من موندم که چجوری از شر این خط مشکی راحت بشم . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
اين مورد ميتونه با يه برنامه كوچيك حل بشه
فقط نكته اينجاست كه براي كلماتي كه دو كلمه اي هستن ميخواي چيكار كني مثل : " خانه ها " يا " خانه دار " يا ....
آيا كلمات جدا از هم هستن يااينكه دنبال هم هستن؟
متن رو انتخاب كنيد و CTRL+U رو بزنيد تا زير خط ها حذف بشن
واقعا که زحمت می کشی . من هر روز دارم برات دعا می کنم
آقا نه من همون کلمه های ساده مورد نظرم هست . 2 سیلابی و چند سیلابی و چند بخشی نیست .
مثل :
مادر - دایی - آب - راه و ...
ممنون می شم اگه یه ماکرو واسم طراحی کنی .
سلام
اين هم خدمت شما
فقط براي حروفي مثل " آ " يا " ئـ " يا مشابه عددي تعريف نشده
نكته ديگه اي كه هست اينه كه ممكنه براي حروف " ك " يا " ي " دچار مشكل بشي كه با يه عغيير كوچيك قابل رفع هست
پس پيشنهاد نيكنم چند تايي كلمه كه داراي اين دو حرف هستن رو امتحان كني
براي 32 حرف معمولي اعداد 1 تا 32 تعريف شده
براي اجرا هم كافيه ماكرويي به نام WordSumEXE رو اجرا كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)