اين كليپ اول ناروتو تغيير كرده خوشم اومد جالب شده . من متوجه نشدم مگه همه بيجوها رو ساسكه نگرفت ؟ پس چرا ساسكه به ناروتو گفت تو الان جينچوريكيه همه بيجوها هستي ؟ و اگه جينچوريكيه همه بيجوهاست چرا شكلش مثل زمان جنگ با كاگويا نيست ؟
اين كليپ اول ناروتو تغيير كرده خوشم اومد جالب شده . من متوجه نشدم مگه همه بيجوها رو ساسكه نگرفت ؟ پس چرا ساسكه به ناروتو گفت تو الان جينچوريكيه همه بيجوها هستي ؟ و اگه جينچوريكيه همه بيجوهاست چرا شكلش مثل زمان جنگ با كاگويا نيست ؟
تو انيمه ناروتو هرچي دنبال يه شخصيت منفي باحال گشتم كه ازش خوشم بياد كسي پيدا نكردم جز ايتاچي كه اون هم كاملا منفي نبود . توبي ( اوبيتو ) هم اوايل عالي بود ولي از وقتي كيشينوجتسو خورد ديگه حالم بد شد . دلت مياد انيمه بليچ از دوتا شخصيت منفيش خيلي خوشم مي اومد اولي استارك ( آرانكار 1 ) كه واقعا وقتي كشته شد حالم گرفته شدجدي يه مواقعي ترجيح ميدادم كيوراكو شونسويي بميره
دومي هم اولكيورا بود از رفتارش خوشم مي اومد . ولي تو ناروتو هرچي ميگردم مثل اين دوتا پيدا نميشه حالا ميگم اگه ايتاچي رو بزاري كنار كه اون هم يه شخصيت خاكستري بود غير از اون من كس ديگه اي به ذهنم نميرسه . ميخواستم ببينم از شخصيت هاي منفي تو انيمه ناروتو از كدوم يكي خوشتون مياد ميشه نام ببرين ؟
من از پین(قبل کیشی نو جوتسو) خوشم میومد .
با دیدارا و هیدن هم رابطه خوبی داشتم !
اوروچیمارو هم که در قلبم جای داره .
اوروچي ساما جاي خودش رو داره واقعا حرف نداره . از ديدارا متنفرم نميدونم چرا دست خودم نيست
هوشیگاکی کیسامه فقط در ناروتو ! حیف که مایتو گای به پستش خود و یه تکنیک خفن زد وگرنه خوب مردم ازاری بود برا خودش .
..........
اقا میگن 5 هفته دیگه تمومه اره ؟؟ کلی هم ملت دارن تو فیس بوک سر ودست می شکنن براش
بله ، خوشبختانه 10 نوامبر آخرین چپتر میاد .
در کل مانگای خوبی بود ! اوایل کلی داستانا و کاراکترای باحال داشت و خیلی عالی بود ولی خوب به تدریج کیشی خرابش کرد . باز خوبه که به زودی تمومش می کنه و بیشتر کش نمیده داستانو .
اوایل یادتونه ؟ آکاتسوکی ، ایتاچی ، مسابقات گنین ، اوروچیمارو ، جیرایا و ...
خوب دیگه اخر اکثر داستان های بزرگ یه جوری میشه که به مزاق افراد خوش نمیاد ..اوایل یادتونه ؟ آکاتسوکی ، ایتاچی ، مسابقات گنین ، اوروچیمارو ، جیرایا و ...
بالاخره اون هم شخصیت بد هم باید یه جورایی نابود بشن دیگه ..
فقط این ساکورا خیلی رو مخ هستش .. کسی که توی کل 15 سال عمر مانگا یه مبارزه رو هم انجام نداده ( مبارزه با ساسوری که عروسک خیمه شب بازی مادربزرگ چیویی بود ) میاد میزنه پس گردن کاگایا !!!
در کل اینکه اخرش ناروتو وساسکه موندن باز هم خوب شد و اینکه ساکورا از دور خارج شد با یه گنجوتسو !!
اين يكي رو گل گفتي
ولي خداييش خيلي حيف شد كه داره تموم ميشه درسته كه ديگه اين اواخر گند زدن به مانگا . انيمه هم كه قربونش برم كيفيت رو تركونده و ديگه ديدنش بيشتر با اكراه شده تا با شوق . ولي حالا چي ؟حالا چي رو دنبال كنيم ؟ حالا آخر هفته ها دلمون به چي خوش باشه ؟ منتظر چي بشينيم ؟ ديگه هي ناروتو و ساسكه گفتنامون تموم ميشه ؟!!
![]()
بچه ها من يه سوال دارم كسي ميدونه چرا فقط انيمه ناروتو داره پا به پاي مانگا مياد بقيه انيمه ها نصفه و نيمه قطع شدن مثل بليچ - كليمور - حمله به تايتان و غيره... نميدونين اين انيمه ها دوباره كي شروع به پخش ادامه داستان ميكنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)