سلام
کسی میدونه پاناسونیک gf1 توی ایران اومد یا نه ؟
و اینکه آیا کیفیت g11 با lx3 در یک حده؟
ممنونم
نیکی پناهتان![]()
سلام
کسی میدونه پاناسونیک gf1 توی ایران اومد یا نه ؟
و اینکه آیا کیفیت g11 با lx3 در یک حده؟
ممنونم
نیکی پناهتان![]()
این* رو ببین. اِچدی کامل همون 1080پی هست در عرف 30-60 تصویره ـ 60.
_________
*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m654; 02-11-2009 at 17:58.
دوست عزيز درك شما از اين موضوع كاملا اشتباهه . اولا اينكه 30 فريم بر ثانيه هست نه بر دقيقه . دوما موقع فيلمبرداري اينطور نيست كه به ازاي هم فريم يه شات بزنه . بلكه دريچه باز ميمونه و طبق يه زمان بندي مشخص يك فريم رو ثبت مي كنه . در ضمن رزولوشن بالا ربطي به تعداد شات نداره .
سیستم فیلمبرداری دوربینا با عکاسیشون متفاوته.یعنی درسته که فیلم از تعدادی عکس تشکیل شده که کنار هم قرار میگیرن،ولی این به اون معنی نیست که دوربین واقعا در هر ثانیه مثلا 30 بار شات میزنه.
Panasonic Lumix DMC-ZS3سلام این مدل پانوسونیک مدل live view داره؟
جواب سوال منم بدين !
دوست عزيز مدل Canon Kiss X2 دقيقا همون مدل Canon 450D هستش كه به خاطر شيوه نام گذاري كانن در بعضي از كشورها به اين اسم شناخته ميشه . با 600000 تومان ، از سري دوربينهاي SLR شما فقط مي توني canon 1000D بگيري و اگه خواسته باشي مدلي در سطح 450D داشته باشي بايد تقريبا 680000 تومان هزينه كني .
Last edited by Samin_System; 03-11-2009 at 11:44.
m654 عزیز ممنون مطالب مفیدی بود
جیگر من شما درست پست من رو نخوندید کجای پست من نوشته " فريم بر دقيقه" من مجموع فریمای 1 دقیقه رو گفتم که میشه 1800 تا در ضمن رزولوشن بالا کاملا به تعداد فریم ربط داره درSLR ها
500D در 1080 تاسقف 24 فریم برثانیه میگیره اما در 720 تاسقف 30 فریم بر ثانیه
منظور من فقط شات نبوده اون سنسور بدبخت هم یه عمری داره بعد از چند دقیقه داغ میکنه برای همین هم هست که در 5 یا در 12 دقیقه فیلم برداریش محدوده SLR
اما جواب من چی شد فیلم برداری چقد از عمر دوربین کم میکنه چه در SLR ها چه در SLR-Like ها
ممممممممممممممممممممننننن نننننننننننننننننوووووووو ووووووووووووونننننننننننن نننننننننننننن
Last edited by ELSIN; 03-11-2009 at 19:53.
دوست عزيز دوربينهايي هست كه با رزولوشن 1280 پيكسل ، 30 فريم در ثانيه فيلمبرداري مي كنه . اگه مي بينيد دوربيني مثل500D وقتي رزولوشن فيلمبرداريش بالا ميره تعداد فريم رو كم مي كنه اين به خاطر محدوديت خود دوربينه نه اينكه يه اصل كلي باشه . بعضي از دوربينها چون بافر ذخيره سازي شون زود پر ميشه مجبورن فيلمبرداري رو قطع كنن تا فيلم گرفته شده رو ذخيره كنن و اين مساله اصلا ربطي به داغ شدن سنسور نداره . همه دوربينهايي كه حالت Live View دارن به محض اينكه دوربين رو روشن مي كنيد سنسور هم مشغول به كار ميشه و مادامي كه شما تصوير رو روي صفحه نمايش داريد به اين معني هستش كه سنسور در حال انجام عملياته و هيچ پيغامي هم مبني بر اينكه سنسور گرم شده و دوربين بايد خاموش بشه نمي بينيد . مطمئن باشيد سنسور اگه نور شديد مثل نور خورشيد بهش نرسه مدتها عمر مي كنه .
Last edited by Samin_System; 03-11-2009 at 21:17.
؟؟!
نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)