کسی ترینری داره که با DX10 سازگار باشه؟ (به ورژن Windows Game Live هم گیر نده؟)
کسی ترینری داره که با DX10 سازگار باشه؟ (به ورژن Windows Game Live هم گیر نده؟)
آقا من عنکبوته رو کشتم...چقدر مونده بازی تموم شه؟داره روم اثر بد میذاره اعصابمو خرد کرده!همش صحنه های حال بهم زنی...از یه طرفم فضولی باعث میشه که بخوام تمومش کنم
آخرین چپتر بازی 3 - 6 هست
همين جور پيش برو!! مطمئنم كه مي توني! :دي
حق داري كنجكاو باشي ، آخه داستانش جدأ جالبه!!
آقا این غول لامصب چه طوری میمیره ؟ همون یارو که عین یه ادم می مونه به از توی بدنش کرم در میاد عین یه توده ای از کرم بهت حمله میکنه . یه تفنگ هم گذاشته اونجا که آتیش ازش میاد ولی نیم ساعت هم هی زدم هی زدم مگه میمیره !!!!
اول با سلاح های خودتون, نقاط حساس دستش رو بزنید تا از بین برند بعد وقتی بدون دست شد با اون سلاح آتش افکن, آتیشش بزنید تا قسمت های اصلیش نمایان بشه و در اینجاست که با سلاح های خودتون و آتش افکن باید اون نقاط رو بزنید فکر کنم 2 - 3 بار برای مردنش کافی باشه (شوا اتیشش بزنه و شما به اون نقاط شلیک کنید, مطمئن تره و درضمن از کپسول های دور و ور هم میتونید استفاده کنید)
ما هم تمومش کردیم ، ولی روی آسون . فردا میخوام روی نرمال شروع کنم و بعدش روی سخت . طبق عادت همیشگی
به نظر من که خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب بود ، تنها ایرادش این بود که نمیشه به عقب برگشت ، الان خیلی بهتر داستان دستم اومده .
سلام به همه دوستان.
آقا من این بازی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصبش کنم زبونش چینیه و انتخاب برای زبان بهم نمیده !!!!
منم با همون زبان نصبش کردم و دارم بازی میکنم ولی هیچی نمیفهمم !
کسی میتونه کمک کنه که الان بتونم بازی رو انگلیسی کنم ؟
جالبه این بازی رو به یکی از دوستام دادم رو کامپیوتر اون انتخاب زبان همون اول بهش داد !!!!
به هر حال الان وسط بازیم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه که همینجوری زبانش رو انگلیسی کنم خیلی عالی میشه.
ممنون
شما طبق تصویر زیر عمل کنید.
![]()
فقط یک آرپیجی !
البته قبلش همه چیزایی که تو اتقا هست رو بگیر که بعد شلیک آرپیجی دیگه نمیتونی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)