بذار رو fat
ممنون ولی میشه دلیلش رو بگید دوست عزیز؟
توی همین سایت یه مطلب در مورد همین سوال شما خوندم که اونجا این جوری اشاره کرده بود:
در فرمت ntfs سیستم به شکلی است که از نوعی الگوریتم در فرمت استفاده می شود که این نوع از فرمت امنیت بالا یی دارد به عنوان مثال اگر درایو ویندوز خود را با فرمت ntfs فرمت کنید در صورت نصب یک ویندوز دیگر باورود به آن سیستم عامل نمیتوان فایلهای داخل این یوزر را از داخل درایو مشاهده کرد ولی اگر fat32 باشد میتوان فایلهای داخل این یوز یا این سیستم عامل را مشاهده کرد با یک ویندوز و دو یوزر هم این مثال ساز گار است.
خوب حالا میتونی متوجه بشی که توی فرمت fat 32 امنیت کمتر و سرعت بیشتر است ولی در ntfsامنیت بالاتر و سرعت کمتر است(البته درمورد H.D.D IDE).
توی مموری کارت نیازی به امنیت یا الگوریتم پیچیده نیست و فقط سرعت دستیابی به اطلاعات مهم است که با وجود نرم افزار امنیت قابل ایجاد است.
پس پیشنهاد فرمت با FAT 32 است و البته بعد از آن نیاز به فرمت داخل گوشی هم میباشد وگر نه برای گوشی قابل تشخیص نیست.
Last edited by hovo; 29-12-2008 at 15:44. دليل: همین جوری
کاملا درسته.
اما شما دقت کن این مموری میره تو گوشی
با سخت افزار محدود و یک سیستم عامل محدودتر.
پس هیچ فرقی نداره چه فرمتی بذاری چه فت چه فت 32.
الان یک مموری من با فرمت فت یکیش 32
از لحاظ سرعت انتقال اطلاعات تو گوشی امتحان کردم هیچ فرقی نداشت. از لحاظه سرعت انتقال از کامپیو تر به گوشی هم همینطور.(این قسمت بسته به سخت افزار یو اس بی گوشی داره)
اما اگه این کارای که گفتیم رو فلش مموری امتحان کنی تفاوت سرعتش محسوس میشه.
اما رو گوشی با سی پی یو ی 330 مگاهرتز که فرقی نداره.
ممنون!
ولی شما صحبتی از فرمت fat نکردی!
یعنی بدرد بخور نبود؟
سلام بر اساتید
1- آپدیت من 21 هست ؛ آیا باید 22 رو بریزم و بعد ، برم سراغ 30 یا میتونم بی خیال 22 بشم و مستقیما 30 رو توی گوشیم پیاده کنم؟
2- همون طور که در توضیحات آپدیت 30 نوشته شده ؛ در حال حاضر ، من Fp1 رو دارم . این آپدیت(آپدیت 30) Fp1 رو به Fp2 تبدیل میکنه. حالا یه سوال پیش میاد....تبدیل Fp1 به Fp2 ؛ همون تبدیل s9.2 به s9.3 هست؟ یعنی من پس از ریختن این آپدیت، میتونم بگم s9.3 روی گوشی دارم؟
با سپاس
سلام دوست عزيز.
1. آپديت بعد از 21 همون 30 هست و 22 نداريم.
2. لازم به اين كار نيست و شما مي تونيد از ورژن 10 مستقيم به 30 آپديت كنيد.
3. Fp1 بعد از آپديت تغيير نمي كنه.
دوستان
چند تا سوال دیگه داشتم!
چه طور میتونم رو رم گوشی یا فون مموری آهنگ بریزم که توی Music Player نیاد!(مثلا زنگ گوشی یا sms)
چه طور میتونم رو رم گوشی یا فون مموری عکس یا فیلم بریزم که تو Gallery نشون داده نشه؟
و چه طور میتونم هنگام فیلم برداری اون چراغ قرمز رو خاموش کنم جاش از فلاش LED استفاده کنم؟
پیشاپیش از دوستان پاسخگو ممنونم...
برا اينكه كليپ ها و عكس ها توي گالري نياند، توي يك فولدر هيدن بريزشون.
يا توي فولدر my videos
بخوای نخوای خودش میاد. مگه بعد از ریختن اون اهنگ موزیک پلیر رو "ریفرش " نکنی تا تو موزیک پلیر نشون نده.
باز هم نمیشه و میاد.اما این راه حل داره.میشه تو مموری گوشی تو بخش "اودرز" یک پوشه به نامه "کانتکتس" درست کرد و عکس و فیلماتو برزی اونجا تا تو گالری نشون نده. اما راحت ترین راه استفاده از فایل منیجر "اکسپلور" هست که میتونی عکسا و فیلماتو مخفی کنی تا تو گالری نشون نده.
نمیشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)