از سرزمین رایانه خریدی..؟سلام بچه ها من امروز یه x360 الیت خریدم با قیمت 550 از اصفهان نظرتون در مورد قیمت چیه؟؟؟؟
الان به نظر من بیشتر از 500 تومن نباید برای الیت بدی..
از سرزمین رایانه خریدی..؟سلام بچه ها من امروز یه x360 الیت خریدم با قیمت 550 از اصفهان نظرتون در مورد قیمت چیه؟؟؟؟
الان به نظر من بیشتر از 500 تومن نباید برای الیت بدی..
چی بگم.شایدم شما درست می گید.علتی که من می گم قیمت عالیه چون با قیمت های وحشتناک تهران مقایسه می کنم.امان از این اختلاف قیمت و گرون فروشی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یدم 550 هارد 120 نظرتون چیه؟؟؟؟رجیون پال؟؟؟از نظر قیمت
سلام خدمت دوستان . من xbox م تلاریخ 2007 به بعد.(falcon) . لازم الان ixtrem جدید روش نصب کنم؟ نمیدونم مال خودم چنده از کجا بفهمم ورژنش چنده؟
این پست خلیل تو bcسلام خدمت دوستان . من xbox م تلاریخ 2007 به بعد.(falcon) . لازم الان ixtrem جدید روش نصب کنم؟ نمیدونم مال خودم چنده از کجا بفهمم ورژنش چنده؟
خود من هم نفهمیدم چی گفته..این چیزی که شما میخواد ساده هستش، ابتدا یک نسخه از همین fw کپی شده برروی درایور تون تهیه کنید
مثلا با کمک از برنامه jungleflasher در قسمت mtk flash 32 کلید read
بعد اون رو توی همون برنامه تب firmwaretool32 برید و توی load f/w image فایل رو باز کنید در قسمت firmware type
میگه که چه نسخه ای از ixtreme رو نصب کردید یا کردند
دوستان من یه سوال دارم این ای اکستریم ها چه تاثیری روی درایو دارن؟ریختن ای اکستریم جدید رو درایو کار ساده ای هست؟اگه اره طریقش رو بگین
هرچی ixtrime جدید تر باشه امکاناتی که براش در نظر میگیرن بالاتر هست..مهم ترینشم کپی خور شدن و شناسایی نشدن دیسکها غیر اورجینال هست..دوستان من یه سوال دارم این ای اکستریم ها چه تاثیری روی درایو دارن؟ریختن ای اکستریم جدید رو درایو کار ساده ای هست؟اگه اره طریقش رو بگین
نصب کردنش رو باید حتما آموزش های لازم رو بهت بگن و همین طوری نمیتونی خودت ازش استفاده کنی..
یک سر بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش منم نفهمیدم چی میگه برا همین اومدم اینجا مطرح کردم گفتم شاید دوستان روونتر توضیح بدن.خود من هم نفهمیدم چی گفته..
ممنون. فقط به نظرتون لازم که ورژن جدیدشو نصب کنم؟
به نظر من که اگه نمیخوای به live وصل شی لزومی نداره که این کارو کنی.
چون این کار بیشتر برای جلوگیری از بن شدن است!
موفق باشی![]()
آره اما من صبح تا شب تو live م . مگه زندگی بدون live هم میشه؟!!!به نظر من که اگه نمیخوای به live وصل شی لزومی نداره که این کارو کنی.
چون این کار بیشتر برای جلوگیری از بن شدن است!
موفق باشی![]()
البته فعلا مدتی کمتر میرم live چون امتحان دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)