تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 616 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام من متولد سال 71 هستم و امسال باید برم سر بازی در ضمن سال پیش پیش دانشگاهی غیر حضوری بودم و هنوز تعدادی واحد دارم ! میخواستم بدونم راهی هست سربازی نرم و تو کنکور 91 شرکت کنم 3 ماه اضافه خدمت هم واسم مشکلی نیست
    اگه راهی نداره چی کار کنم بهترین کاره؟ کی دفترچه سربازیمو پست کنم که هم زیاد سربازی نرم هم بتونم درسمو بخونم هم سال بعد کنکور بدم؟ خواهشآ کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!! به دلیل مشکل مالی این بدبختی ها سرم اومده حالا که همه چیز حل شده میگن باید بری سربازی از درس خوندن خبری نیست چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام،

خیلی پیچیدس مشکل شما!ولی اگه یه سری واحد دارید می تونید حضوری ثبت نام کنید و براتون معافیت تحصیلی رد بشه!یا راه دیگه هم اینه شما دفترچه رو ارسال کنید اگه تاریخ اعزامتون امسال اومد برید سربازی و بعد از قبولی کنکور از خدمت ترخیص بشید،به شرط این که غیبت نخورید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مدرسه رفتم میگه حوضوری ثبت نام نمیکنه ! با سربازی رفتن مشکلی ندارم فقط از کجا باید بدونم غیبت خوردم یا نه؟ من فقط میخوام طوری برم سربازی که هم بتونم پیش دانشگاهی رو پاس کنم هم ساله دیگه برم دانشگاه. الن به نظر شما من کی دفترچه رو پست کنم؟

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

ببخشید تو اینو یادم رفت بپرسم بعد از پست کردن دفترچه چه قدر طول میکشه اعزام شم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    دوست بنده که متولد 59 هست سال 78 مشمول شد و رفت سربازی و متاسفانه تو حین خدمت فرار کرد و حالا رفته پلیس بعلاوه 10 که پرونده پزشکی تشکیل داده برای معافیت پزشکی که ایشون واریس پا داره ..حالا تو سیستم پلیس بعلاوه 10 پروندش ثبت نشد بخاطر فراری بودنش ... بعدش رفت معاونت نیرو یا همون حوزه نظام وظیفه که گفت باید بره همونجایی که خدمت میکرده ...حالا میترسه بره نمیدونه معافش میکنن یا نه ؟؟؟ بخاطر اینکه هم شغلش رو از دست میده و هم بیمش میخوات اینجوری نشه ..اگر رفت اونجا دقیقا براش چه طرحی انجام میدن باید وایسا خدمتش کنن یا معاف میشه ..کسی این تجربه رو داره جواب بده دقیقا که ایشون از ناراحتی در بیاد ولی راستش رو میخوام بشنوم و بهش بگم نه اینکه از خودتون بسازین و بگین چونکه براش خیلی مهمه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

مدرسه رفتم میگه حوضوری ثبت نام نمیکنه ! با سربازی رفتن مشکلی ندارم فقط از کجا باید بدونم غیبت خوردم یا نه؟ من فقط میخوام طوری برم سربازی که هم بتونم پیش دانشگاهی رو پاس کنم هم ساله دیگه برم دانشگاه. الن به نظر شما من کی دفترچه رو پست کنم؟

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------

ببخشید تو اینو یادم رفت بپرسم بعد از پست کردن دفترچه چه قدر طول میکشه اعزام شم؟
    شما نمی تونید هم تحصیل کنید هم سربازی برید!باید سربازی رو برید و بعد از سربازی دنبال مساله درسیتون باشید

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم . متولد 71 نیمه اول که دوباره کنکور داده وامسال داره میره پیام نور میتونه در کنکور 91 شرکت کنه و درصورت پذیرفته شدن انصراف بده و در دانشگاه سراسری ادامه تحصیل بده ؟
    در ضمن . الان برای ثبت نام پیام نور شرایط نظام وظیفه این شخص چگونه هست . 71 نیمه اول . غیر مشمول هست ؟ یا معافیت تحصیلی ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان یک سوال دارم . متولد 71 نیمه اول که دوباره کنکور داده وامسال داره میره پیام نور میتونه در کنکور 91 شرکت کنه و درصورت پذیرفته شدن انصراف بده و در دانشگاه سراسری ادامه تحصیل بده ؟
    در ضمن . الان برای ثبت نام پیام نور شرایط نظام وظیفه این شخص چگونه هست . 71 نیمه اول . غیر مشمول هست ؟ یا معافیت تحصیلی ؟
    ممنون
    سلام،

از قوانین دانشگاه پیام نور آگاه نیستم ،در صورتی که براشون معافیت تحصیلی رد کنه دانشگاه مشکلی برای کنکور 91 وانصراف نداره!

7. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من امسال دانشگاه قبول شد اما پیش دانشگاهی قبول نشد
    متولد نیمه اول سال 71 هست
    سال 88 سوم دبیرستان چند تا درس می افته بعد دو تا ترم می ره از راه دور درس می خونه (دی ماه و خرداد) یه ترمش هم کلا اصلا انتخاب واحد نمی کنه (ترم شهریور) بعد برای دی ماه سال 89 می ره مدرسه بزرگسالان شبانه اونجا حضوری دیپلمش رو می گیره و حضوری هم پیش دانشگاهیش رو ادامه می ده اما همچنان چند تا درس داره
    حالا اگه برای پیش دانشگاهی باز حضوری ثبت نام کنه معافیت تحصیلی شاملش می شه که نخواد بره سربازی ؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام،

از قوانین دانشگاه پیام نور آگاه نیستم ،در صورتی که براشون معافیت تحصیلی رد کنه دانشگاه مشکلی برای کنکور 91 وانصراف نداره!
    ممنون . در سوالم به یه چیز اشاره کنم که منظور از دوباره یعنی دو بار کنکور داده و میخواد برای سومین بار کنکور بده
    میشه یه توضیحات در مورد معافیت تحصیلی بدید ؟ اصلا سر در نمیارم .
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوست من امسال دانشگاه قبول شد اما پیش دانشگاهی قبول نشد
    متولد نیمه اول سال 71 هست
    سال 88 سوم دبیرستان چند تا درس می افته بعد دو تا ترم می ره از راه دور درس می خونه (دی ماه و خرداد) یه ترمش هم کلا اصلا انتخاب واحد نمی کنه (ترم شهریور) بعد برای دی ماه سال 89 می ره مدرسه بزرگسالان شبانه اونجا حضوری دیپلمش رو می گیره و حضوری هم پیش دانشگاهیش رو ادامه می ده اما همچنان چند تا درس داره
    حالا اگه برای پیش دانشگاهی باز حضوری ثبت نام کنه معافیت تحصیلی شاملش می شه که نخواد بره سربازی ؟
    چقدر سخت مهلت افراد برای تحصیل در پیش دانشگاهی 2 سال هست،اگه 2سال ایشون پر نشده می تونه حضوری ادامه تحصیل بده

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

ممنون . در سوالم به یه چیز اشاره کنم که منظور از دوباره یعنی دو بار کنکور داده و میخواد برای سومین بار کنکور بده
    میشه یه توضیحات در مورد معافیت تحصیلی بدید ؟ اصلا سر در نمیارم .
    متشکرم
    قوانین اینطوری هست که اگه بیشتر از 2ترم نگذره مشکلی برای انصراف ندارند!

معافیت تحصیلی چیزی هست که افراد مشمول برای تحصیل براشون صادر می شه و می تونند ادامه به تحصیل بدهند!

11. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

مشمولان متقاضي تمديد و يا تعجيل در موعد اعزام به خدمت

سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولان متقاضي تمديد و يا تعجيل در موعد اعزام به خدمت، كه داراي برگ اعزام به خدمت مي باشند و خواستار تمديد و يا تعجيل در موعد اعزام به خدمت هستند مي بايست با همراه داشتن كارت ملي به هنگام تكميل و ارايه فرم درخواست تمديد و تعجيل در موعد اعزام، به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.

نكات قابل توجه مشمولان متقاضي به شرح ذيل مي باشد:

1. به درخواست تمديد مشمولان غايب رسيدگي نخواهد شد.

2. ميزان تمديد تاريخ اعزام براي مشمولان ديپلم و زيرديپلم يك دوره يكماه و براي مشمولان فوق ديپلم و بالاتر يك دوره دوماهه مي باشد.

3. ارايه درخواست تمديد و يا تعجيل صرفا براي يك بار قابل رسيدگي مي باشد.

4. ارايه درخواست تمديد و تعجيل به منزله موافقت تلقي نشده و مشمولان مي توانند نتيجه درخواست خود را پس از گذشت حداكثر يك هفته از همان دفتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) ثبت كننده، دريافت نمايند.

5. مشمولان متقاضي تعجيل در موعد اعزام مي توانند با مراجعه به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و تكميل فرم نسبت به ارايه درخواست تعجيل اقدام و پس از يك هفته نسبت به دريافت پاسخ از طريق همان دفتر اقدام نمايند. لازم به ذكر است تعجيل در موعد اعزام در صورت وجود ظرفيت انجام پذيرفته و مشمولان ديپلم و زير ديپلم نيز مي بايست در سال اعزام قرار داشته باشند.‌ ( مثلا متولد 71 در سال 90 و متولد 72 در سال 91).

6. مشمولان متقاضي تمديد در موعد اعزام كه تا كنون از تسهيلات تمديد و يا تعجيل استفاده ننموده اند، مي توانند حداقل تا 40 روز قبل از موعد اعزام نسبت به تكميل فرم و ثبت درخواست در يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) اقدام و پس از يك هفته نسبت به دريافت پاسخ از طريق همان دفتر اقدام نمايند.

7. آن دسته از مشمولان متقاضي تمديد كه داراي معاذير زير مي باشند مي توانند با در دست داشتن مدارك مورد نياز و مرتبط با هر يك از معاذير قيد شده به مراكز وظيفه عمومي استان محل سكونت (حتي در روز اعزام) مراجعه نمايند.

معاذير:

الف: مشمولان بيمار و حادثه ديده با ارايه تاييديه بهداري نيروي انتظامي شهرستان محل سكونت.

ب: واجدين شرايط استخدام قطعي در نيروهاي مسلح با ارايه گواهي از سوي گزينش و استخدام.

ج: پذيرفته شدگان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور با ارايه مدركي دال بر قبولي آنان در دانشگاه ها.

د: فوت بستگان درجه يك مشمولان (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر، فرزند) با ارايه گواهي ثبت احوال.

ه: واجدين شرايط ماده 127 قانون خدمت وظيفه عمومي (همزماني خدمت دو برادر).

و: مشمولاني كه از تاريخ فراغت از تحصيل تا موعد اعزام آنان بيش از 6 ماه سپري نشده باشد (ويژه مشمولان فارغ التحصيل دانشگاهي).

پ.ن : بلاخره یه قانونی هم برای این مسئله اعلام کردند

13. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •