صادقانه بگم خسته شدم ...
جسارت نمیکنم بگم نیای ولی اگه همین حس بد ادامه پیدا کنه خودم دیگه به این تاپیک نمیام ...
یه انتقاداتی بهت دارم ولی میسوزم و میسازم چیکار کنم ...
صادقانه بگم خسته شدم ...
جسارت نمیکنم بگم نیای ولی اگه همین حس بد ادامه پیدا کنه خودم دیگه به این تاپیک نمیام ...
یه انتقاداتی بهت دارم ولی میسوزم و میسازم چیکار کنم ...
اقا محمد میشه جوتاپیک بهم نریزی تو پرشین تولز هم دیدم همه پستات در جهت دعوا و جنجال هست میتونی بری تاپیک خواننده مورد علاقت اونجا پست بدی
فقط اومدم یه تبریک بگم و برم ..... من بعد از ژاکت یه کم از محسن ناراحت بودم چون دیگه مثل قدیما نمیخوند .... و کلا کمتر گوش میدادم .....
اما امروز آهنگ دیوار بی در رو گوش دادم و هنوز بعد از بارها گوش کردن از جووش نتونستم بیرون بیام .... واقعا فوق العاده و احساسی و همون صدای قدیمی و خش دار گذشته رو میشه تو این آهنگ حس کرد و دقیقا حرف دل این روزهای من رو زد .... در کل بدجوری این آهنگ بهم داره حال میده ..... مرسی محسن .... راستی تولدت هم مبارک![]()
گزارشی از جشن تولد محسن چاوشی روز جمعه 7 مرداد جمعی از هواداران محسن چاوشی به مناسبت سی و دومین سالگرد تولد این خواننده محبوب جشن تولدی را در یکی از بهترین رستوران های تهران برگزار کردند. این جشن که می توان گفت برای اولین بار توسط هواداران یک خواننده در ایران انجام می شود به بهترین نحو ممکن برگزار شد. در این جشن که از ساعت 7 بعد از ظهر آغاز شد بیش از 60 نفر از هواداران محسن حضور داشتند. هدایای بی نظیر هنری از جمله تابلوهای طراحی و خطاطی از طرف 2 نفر از هواداران محسن به این مراسم آورده شده بود. حتی یکی از هواداران چاوشی که مقیم دیترویت آمریکا است از هر کدام از آلبوم های اورجینال محسن 70 عدد تهیه کرده بود و بین هواداران توزیع می کرد. این مراسم باشکوه با بریدن کیک عکس دار چاوشی و صرف شام در ساعت 10 شب خاتمه یافت و همه هواداران با همخوانی آهنگ های سنگ صبور و عصا مراسم را به پایان رساندند. یکی از مسئولین مراسم از برنامه های خیریه هواداران در آینده خبر داد و تاکید کرد که دیدار از موسسه محک و بیمارستان کودکان مفید و خانه سالمندان کهریزک از جمله برنامه های آتی این گروه می باشد.![]()
وااااای !
چه آهنگ متفاوتی !![]()
به جرعت میتونم بگم بهترین کار محسن تا این لحظه !
واقعا دم حسین صفا گرم با این شعراش ...
ترکونده ...![]()
توی این خونه پوسیدم خدایا
مگه دیوار اینجا در نداره
چقد باید تحمل کرد بی عشق
مگه دنیا در و پیکر نداره
چشام کم سو شد از بس گریه کردم
نمیدونم کی از این خونه میرم
دارم میپوسم و چشم انتظارم
دارم میمیرم و از رو نمیرم
هی سر به راه تر
هی سر به زیر تر
هی گوشه گیر تر
هر لحظه خسته تر
هر لحظه تلخ تر
هر لحظه پیر تر
دنیای من تویی
دنیا ولی میگن
زندون مومنه
آخه چه جوری از
خیر تو بگذرم
این غیر ممکنه
درست از اولین باری که رفتی
درست از اولین باری که مردم
درست از آخرین برگی که باختی
درست از آخرین دستی که بردم
درست از روز اول رفته بودی
همون روزی که من از دست رفتم
عزیزم عشق تو بمبست من بود
منم تا آخر بمبست رفتم
هی سر به راه تر
هی سر به زیر تر
هی گوشه گیر تر
هر لحظه خسته تر
هر لحظه تلخ تر
هر لحظه پیر تر
واقعا شعرای حسین صفا ترکونده و خیلی محتوای جدیدی داره !
از قافیه های خز و خیل و تکراری خبری نیس ...
از محتوای تکراری شعرای دیگه خبری نیس ...
و البته این صدای گرم و دلنشین و پر غم محسنه که به شعرای حسین صفا جون میده
محمد عزيز با اين حرفات کل شخصيت محسن چاوشی رو زير سوال بردی . . .
آهنگ خنده رو زير سول بردی که بهترين آهنگ سال 88 شد . . . آهنگی که يک سال تمام تا آلبوم حريص بياد تمام دنيای من بود . . . زمزمه ميکردم . . . تو ماشين فقط خنده گوش ميدادم . . . هيچ وقت نظر شخصی خودتو به جمع تعميم نده . . . تو نفرت داری من عاشقشم . . .
محمد جان کسی ميره سراغ راک که صدای خش داری داشته باشه . . . چون يه جاهايی از موزيک راک نياز هست که صلابت و خش صدا به اوج برسه . . . و اين خصوصيتی هست که محسن تمام و کمال داره . . . مطمئن باش که خواننده های با صدای نازک نمی تونن راک بخونن . . . می تونن ها ولی اسمش راک نميشه . . .
تو از " خنده " بدت مياد دليل نميشه " خنده " بد باشه . . . ايده آل نبود ولی عالی بود . . .
آهنگ " ها " ترنس بود و " ديوار بی در " راک . . . فک ميکنی قابل مقايسه هستن ؟
صدای محسن هميشه بايد اينجوری باشه و از اينم خش دارتر . . .
تو از راک بدت مياد ; من و خيلی از بچه های اينجا و ديگر جاها عاشق راکن به خصوص راک محسن چاوشی . . .
محسن چاوشی هنوز به اوج نرسيده ولی مطمئن باش از همه خواننده های داخل 3،4 سر و گردن بالاتره . . .
خواننده های ديگه يه طرف محسن يه طرف . . .
در مورد صدا هم يه نظر شخصی هست . . . ولی اکثريت صدای محسن و عالی ميدونن . . . و از اينم عالی تر خواهد شد . . .
Last edited by Unique 2626; 31-07-2011 at 13:05.
آهنگ خنده رو زير سول بردی که بهترين آهنگ سال 88 شد . . .
دوست عزیز منبع و ملاک حرفتون برای اول شدن ترک چاووشی چیست ؟ نکنه سایت موسیقی ما ؟؟؟ با اون نظرسنجی چند هزار نفریش ؟؟ آیا ملاک همه ی جامعه بود ؟؟؟؟؟ حداقل در مورد شخص چاووشی به یه نتیجه رسیدم که بیشتر از اینکه در جامعه ما طرفدار داشته باشه در دنیای مجازی صاحب سبک و پرطرفداره ... پس لطفا نگید برترین ترک سال 88 ... درسته ملودی خنده فوق العاده عالی بود ... اما صدای چاووشی در قسمتهایی از همون ترک کاملا خارج بود ...
.محسن چاوشی هنوز به اوج نرسيده ولی مطمئن باش از همه خواننده های داخل 3،4 سر و گردن بالاتره . . .
اگر مایل باشی میتونم تو همین تاپیک با استدلال فنی واست شفاف توضیح بدم که چاووشی بهترین خواننده مجاز ایران نیست ...
خواننده های ديگه يه طرف محسن يه طرف . . .
تا کی تعصب ؟؟؟
در مورد صدا هم يه نظر شخصی هست . . . ولی اکثريت صدای محسن و عالی ميدونن . . . و از اينم عالی تر خواهد شد . .
اکثریت منظورتون دوستان مجازی و ایترنتی هستن ؟؟؟؟؟.
ببخشید یه سوال برام پیش اومد.اکثریت منظورتون دوستان مجازی و ایترنتی هستن ؟؟؟؟؟.
شما که کلا نظرای توی اینترنت رو مجازی میدونید و قبولش نداری پس یعنی تو دنیای واقعی رفتی نظر همه ی آدمارو پرسیدی ؟
این آمارتون رو چه جوری به درست میارید ؟
به نظر من اون حرف دوستمون تعصب نبود و نظر خودش رو گفت.
خیلی دوست دارم بدونم بهترین خواننده ی ایران از نظر شما کیه ؟ یعنی نظر شخصیتون رو بدونم.
در مورد نظر سنجی های موسیقی ما کاملا موافقم که هیچ اعتباری نداره !
البته نه اینکه واقعا هیچ اعتباری نداشته باشه ولی نمیشه بهش اعتماد کرد.![]()
اختصاصي اخبار موسيقي ايران- بهمن بابازاده:در روزي که بيش از يکصد نفر از طرفدارران «محسن چاوشي» در جشني بزرگ، 32 سالگي اين خواننده را جشن گرفته بودند، خود اين خواننده از حضور در اين مراسم طفره رفت تا جشن تولد اين خواننده بدون حضور خودش برگزار شود.
جمعه ، 7 مرداد رستوران «اليزه» مجتمع تجريش مکاني بود که پذيراي خيل عظيمي از طرفداران چاوشي بود که از نقاط مختلف کشور از قبيل مشهد و تبريز و اصفهان براي حضور در جشن تولد خواننده محبوب شان خود را به تهران رسانده بودند و تا آخرين لحظات برنامه هم براي حضور خواننده مورد علاقه شان بي قراري نشان مي دادند که در نهايت با قطعي شدن عدم حضور چهره محبوب شان، خودشان دور هم جمع شدند و قطعه «سنگ صبور» را همخواني کردند. در اين برنامه تعدادي از موزيسين ها و آهنگسازان معتبر و به نام موسيقي کشور هم بنا به دعوت برگزار کننده هاي اين جشن، حضور داشتند که به محض قطعي شدن عدم حضور چاوشي محل برگزاري برنامه را ترک کردند. گفتني ست که برگزار کننده هاي اين برنامه هزينه هنگفتي را بابت اجرايي کردن اين پروژه در يکي از بهترين رستورانهاي شمال شهر متحمل شده بودند که به رغم هماهنگي هاي قبلي، به سرانجام درستي نرسيد.
برگزارکنندگان اين جشن براي همه حاضران در جشن تي شرت و کلاه هايي يکدست را تهيه کرده بودند که عکس چاوشي روي آنها نقش بسته بود و نظر تمام حاضرين و ره گذران را به خود جلب کرده بود.
از ديگر برنامههايي که در اين جشن بيش از همه مورد توجه همه قرار گرفت نصب بيلبوردهاي بزرگ ده متري در فضاي باز رستوران محل برگزاري جشن بود که در نگاه اول براي همه رهگذران منطقه تجريش تهران، بسيار جالب بود و هر کسي به نوعي در مورد اين همه عشق و علاقه کم نظيرعکس العمل نشان مي داد.
پذيرايي از همه مهمانان، صحبت در مورد بهترين قطعات چاوشي ، اظهار نظر در مورد بهترين آثار روز بازار موسيقي کشور و طرح تشکيل کانون هواداران اين خواننده از جمله مهم ترين بحث هايي بود که در اين برنامه مطرح و در موردش بحث گفتگو شد .
گفتني ست که خبرنگار «اخبار موسيقي ايران» با دعوت رسمي برگزار کنندگان اين برنامه در آن حضور پيدا کرده و اين رسانه آمادگي انعکاس خبري نشست ها و مراسم هاي مشابه براي تمام هنرمندان عرصه موسيقي را داراست و با کمال ميل از چنين گردهمايي هايي استقبال به عمل مي آورد.
عکس های رو از این لینک میتونید ببینید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)