مثل اینکه اسمش Lovely Star Touch Screen PMP Player ـه ، قیمتش هم زده 70 دلار !!تو سایت زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه اسمش Lovely Star Touch Screen PMP Player ـه ، قیمتش هم زده 70 دلار !!تو سایت زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این با این همه امکانات 70 دلار؟!!!!!!!!
کریتیو قصد نداره محصول تاچ بزنه همه برند ها دیگه این کارو کردن یا دارن میکنن !!!
بحث درمورد کاوون هست و اونم مدل S9
ولی کسی درمورد archos صحبتی نکرد!
ببخشید منم درباره archos حرفی نزدم اون اقا هم جواب منو درباره ایریور داد !!!
طبیعیه ؛ قبلا بحث شده که محصولات گمنام تر ، برای اینکه بتونن در بازار رقابت با محصولات معتبر دوام بیارن ، فقط یه راه دارن اون هم اینه که با پایین آوردن قیمت (=کاهش کیفیت قطعات و فاکتورهای کیفی دیگه) بتونن در چشم مصرف کننده ، وسوسه انگیز جلوه کنن ... خیلی وقتا هم جواب میده ؛ همه نمی تونن 400 تومن هزینه کنن و PMP های سطح اول رو بخرن ، اینا رو واسه اونایی گذاشتن که حاضرن با یه مقدار کیفیت پایین تر بسازن ، در عوض کمتر هم پول بدن ...
حق با شماست ، امسال سال تاچ بوده و تقریبا همه کمپانی های اصلی محصول تاچ به بازار عرضه کردن (سامسونگ-اپل-سونی-کوون- و جدیدا archos هم که همین هفته های اخیر وارد بازی شده با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بهرحال یه تئوری می تونه این باشه که کریتیو ظرف این یکی دوسال از مدلهای سطح اول و سطح متوسط فاصله گرفته و روی مدلهای کم هزینه تر (economic) کار می کنه و چون تاچ رو معمولا واسه سطح اول و دوم بکار می گیرن ، طبیعیه که اینا هم مدلی در این قالب بیرون نداده ان ؛ البته من چندین بار خبرش رو شنیدم که کریتیو هم داره یه محصول تاچ بیرون میده ..
iriver هم جزو بهترین هاست ... البته هیچوقت واسه رتبه اول و دوم نجنگیده ، اما قطعاً بین 5 تای اوله ...
* لطفا بحث در مورد کارای iriver رو فقط در یه تاپیک پی بگیر.. مرسی ..
بالاخره ما نفهمیدیم کدوم از این مدلهای سونی بدون sonic stage به بازار عرضه شده؟
چندین مدل بدون سونیک استیج هستند ؛ چندتا مدلهای پایین تر ، و چند تا مدل متوسط ... اونایی که الان یادمه : سری e020 ... سری b100 ؛ اینا کارای پایین دست بودند (کم هزینه ها) ، از کارای بالاتر : A720 و A820 ... و اگه اشتباه نکنم s600 ...
* البته برای سونیک استیج هم نرم افزارهای جایگزینی مطرح شده که توی همین تالار چندتا رو معرفی کرده ام ..
سلام
ببخشید اشتباه کردم منظورم همون متن شعر بود و شما درست میگید فکر نکنم سونی چنین مدلی داشته باشد. رو خودش هم هیچی ننویشته حتی سی دی هم نداشت و همینطور گارانتی هم نداشت. مغازه دار هم که اصلا اینکاره نیست
سلام به دوستان عزیز
تصمیم گرفتم یه زی-سایبر بگیرم دو تا انتخاب دارم نمی دونم بین Zling Zeni و Zling Zazu کدوم رو انتخاب کنم لطفا کمک کنید
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)