تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 111 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

داره خودمونی میشه nasa294's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جناب nasa 294 از اصفهان خبر ندارید که کی به طور کامل تحت پوشش میره و از حالت آزمایشی می آید بیرون ؟؟ قرار بود تا آخر اسفند این کار انجام بشه ؟!! ممنون میشم اطلاعات دیگه هم در مورد شبکه ایرانسل در اختیار ما قرار بدهید .
    مشکل اصفهان مربوط به دکل های اپراتور های دیگس و همچنین تداخل فرکانسی که مسئولین در حال حل این موضوع هستند بزودی حل میشه فکر میکنم تا اردیبهشت حل شه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ناسا جون سمنان چی؟ خبر جدیدی نیست من به 130زنگ زدم گفت تا اواخر فروردین.اطلاعات کاملتر ندار عزیزم
    شما تو اردیبهشت منتظرش باش یه سری مشکلات شبکه ای پیدا کردن که چینی ها دارن روش کار میکنن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تعداد مشتركان ايرانسل در نوروز امسال به بيش از يك ميليون نفر رسيد

شركت ايرانسل روز چهارشنبه اعلام كرد: تعداد مشتركان تلفن همراه اين شركت در نوروز امسال به بيش از يك ميليون نفر رسيد.

بر اساس اين گزارش ، مشتركان ايرانسل در ايام نوروز حدود ‪ ۷۰‬ميليون پيام كوتاه ارسال كردند و حدود يك ميليون و ‪ ۸۰۰‬هزار اتصال از طريق تلفن همراه به اينترنت برقرار شد.

تاكنون ‪ ۴۵‬شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته و ‪ ۲۰‬شهر ديگر بزودي به اين شبكه مي‌پيوندند.

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من تو بابلم عزيزم
    از دوشنبه وصل شد.امروزم آخرين رو استفاده از gprs است. تا 12 شب!
    باي

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بهاي سيم‌كارت ايرانسل در بازار افزايش يافت

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، كمبود سيم‌كارتهاي ايرانسل در بازار در ايام نوروز نيز وجود داشته و تا امروز نيز ادامه يافته است.
    در حال حاضر بهاي اين سيم كارتها كه تا پيش از اين 150 و 29 هزار تومان بود، اكنون 155 تا 165 هزار تومان و 35 هزار تومان به فروش مي‌رسد.
    سيم كارتهاي رند اين شركت نيز 170 تا حتي 250 هزار تومان نيز فروخته مي‌شود.
    يكي از نمايندگي‌هاي ايرانسل در خيابان جمهوري به خبرنگار فارس گفت: دليل اصلي افزايش قيمت، عدم عرضه سيم‌كارت توسط شركت ايرانسل است، به همين دليل بسياري از متقاضيان سيم كارت‌هاي اين شركت دچار سردرگمي شده‌اند.
    در حال حاضر سيم كارت معمولي post paid ايرانسل در خود نمايندگي‌هاي رسمي اين شركت 160 هزار تومان فروخته مي‌شود.
    اين در حالي است كه طبق اعلام رسمي اين شركت فروش سيم كارت 150 هزار توماني ايرانسل به بيش از اين رقم ممنوع است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تعرفه مكالمه ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل شد

محمود خسروي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
    وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديه‌هاي مجاني در نظر گرفته است.
    خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفه‌هاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
    گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.

محمود خسروي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
    وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديه‌هاي مجاني در نظر گرفته است.
    خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفه‌هاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.

گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

ولی ناسا جون بچه ها میگن هنوزم دقیقه ای است و ثانیه ای نشده

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12

شما تو اردیبهشت منتظرش باش یه سری مشکلات شبکه ای پیدا کردن که چینی ها دارن روش کار میکنن

ناسا جون دستت درد نکنه.ولی خاییش ایرانسل حسابی شورش رو در اورده تو سمنان که خیلیها از دستش شاکی

شدن.همه میگن اگه میدونستیم ییخود سیم کارت نمی خریدیم.و پولمون سرگردون نمیشد

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

محمد جان سلام. خيلي از آشنايي ات خوشحالم. من خيابان بابل جنب بانك كشاورزي . اون محدوده هستم.
    اصلا براي من E اين نشانگر زير آنتن نمي ياد. خيلي امتحان كردم بهيچ عنوان نشد. ميشه بگيد شما كجا هستيد؟
    در ضمن محل كارم كه ساري هست مشكلي نيست من راحت ميتونم كانكت بشم.
    فكر كنم بابلم همينطوره كانكت نميشه. دوست عزيز اگه ميتوني بيشتر كمك كني ممنون ميشم كه چكار بايد كرد.
    بازم مرسي
    من یه سر به خیابان بابل زده بودم وصل نمی شد اما خودم یکی دوبار اونم ساعت 12 شب به بعد وصل شدم .
    الان هم که ساعت 12 می خوام وصل بشم نمی تونم . فکر کنم هنوز قائمشهر رو به طور رسمی پوشش ندادن ، برای همین خدماتش کامل نیست ، آخه اصلا اسمی از قائمشهر تو لیست تحت پوشش ایرانسل نیست .
    در مورد E هم بستگی به گوشی داره ، بعضی از گوشی ها نمایش نمیدن ، مثل گوشی خودم . عوضش زیر آنتن دوتا خط رو نشون می ده .
    به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزن ببین چی می گن . من هم باهاشون تماس می گیرم .

من تو بابلم عزيزم
    از دوشنبه وصل شد.امروزم آخرين رو استفاده از gprs است. تا 12 شب!
    باي
    من خودم تو ایام عید بابل بودم ، بعضی جاهاش مثل کارگر به سمت دانشگاه اصلا آنتن نداره ... اونجاهایی که داره هم به اینترنت وصل نمی شد ... شما از کی وصل می شی ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ولی ناسا جون بچه ها میگن هنوزم دقیقه ای است و ثانیه ای نشده
    من امروز صورت حساب گرفتم ... نوشته بود دقیقه ای !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •