مشکل اصفهان مربوط به دکل های اپراتور های دیگس و همچنین تداخل فرکانسی که مسئولین در حال حل این موضوع هستند بزودی حل میشه فکر میکنم تا اردیبهشت حل شه
مشکل اصفهان مربوط به دکل های اپراتور های دیگس و همچنین تداخل فرکانسی که مسئولین در حال حل این موضوع هستند بزودی حل میشه فکر میکنم تا اردیبهشت حل شه
شما تو اردیبهشت منتظرش باش یه سری مشکلات شبکه ای پیدا کردن که چینی ها دارن روش کار میکنن
شركت ايرانسل روز چهارشنبه اعلام كرد: تعداد مشتركان تلفن همراه اين شركت در نوروز امسال به بيش از يك ميليون نفر رسيد.
بر اساس اين گزارش ، مشتركان ايرانسل در ايام نوروز حدود ۷۰ميليون پيام كوتاه ارسال كردند و حدود يك ميليون و ۸۰۰هزار اتصال از طريق تلفن همراه به اينترنت برقرار شد.
تاكنون ۴۵شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته و ۲۰شهر ديگر بزودي به اين شبكه ميپيوندند.
من تو بابلم عزيزم
از دوشنبه وصل شد.امروزم آخرين رو استفاده از gprs است. تا 12 شب!
باي
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، كمبود سيمكارتهاي ايرانسل در بازار در ايام نوروز نيز وجود داشته و تا امروز نيز ادامه يافته است.
در حال حاضر بهاي اين سيم كارتها كه تا پيش از اين 150 و 29 هزار تومان بود، اكنون 155 تا 165 هزار تومان و 35 هزار تومان به فروش ميرسد.
سيم كارتهاي رند اين شركت نيز 170 تا حتي 250 هزار تومان نيز فروخته ميشود.
يكي از نمايندگيهاي ايرانسل در خيابان جمهوري به خبرنگار فارس گفت: دليل اصلي افزايش قيمت، عدم عرضه سيمكارت توسط شركت ايرانسل است، به همين دليل بسياري از متقاضيان سيم كارتهاي اين شركت دچار سردرگمي شدهاند.
در حال حاضر سيم كارت معمولي post paid ايرانسل در خود نمايندگيهاي رسمي اين شركت 160 هزار تومان فروخته ميشود.
اين در حالي است كه طبق اعلام رسمي اين شركت فروش سيم كارت 150 هزار توماني ايرانسل به بيش از اين رقم ممنوع است.
محمود خسروي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديههاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفههاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.
محمود خسروي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديههاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفههاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
![]()
گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.
ولی ناسا جون بچه ها میگن هنوزم دقیقه ای است و ثانیه ای نشده
ناسا جون دستت درد نکنه.ولی خاییش ایرانسل حسابی شورش رو در اورده تو سمنان که خیلیها از دستش شاکی
شدن.همه میگن اگه میدونستیم ییخود سیم کارت نمی خریدیم.و پولمون سرگردون نمیشد
من یه سر به خیابان بابل زده بودم وصل نمی شد اما خودم یکی دوبار اونم ساعت 12 شب به بعد وصل شدم .
الان هم که ساعت 12 می خوام وصل بشم نمی تونم . فکر کنم هنوز قائمشهر رو به طور رسمی پوشش ندادن ، برای همین خدماتش کامل نیست ، آخه اصلا اسمی از قائمشهر تو لیست تحت پوشش ایرانسل نیست .
در مورد E هم بستگی به گوشی داره ، بعضی از گوشی ها نمایش نمیدن ، مثل گوشی خودم . عوضش زیر آنتن دوتا خط رو نشون می ده .
به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزن ببین چی می گن . من هم باهاشون تماس می گیرم .
من خودم تو ایام عید بابل بودم ، بعضی جاهاش مثل کارگر به سمت دانشگاه اصلا آنتن نداره ... اونجاهایی که داره هم به اینترنت وصل نمی شد ... شما از کی وصل می شی ؟من تو بابلم عزيزم
از دوشنبه وصل شد.امروزم آخرين رو استفاده از gprs است. تا 12 شب!
باي
من امروز صورت حساب گرفتم ... نوشته بود دقیقه ای !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)