تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 112 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1111

نام تاپيک: Internet Download Manager || آرشــیو شماره 1 ||

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

قبلا موقع پاک کردن یه فایل از لیست دانلود یه گزینه بود که وقتی فعالش میکردم فایل رو از هارد هم پاک میکرد اما اشتباهی تیک dont show this message رو زدم و حالا دیلیت که میکنم فایل فقط از لیست پاک میشه چه جوری میشه مثل قبلش کرد که بپرسه از رو هارد پاک کنه یا نه؟
    اگر سوالم رو متوجه نشدید این طوری بگم که میخوام وقتی فایلی رو از لیست پاک کردم از کامپیوتر هم پاک بشه

داره خودمونی میشه amir_b16111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.تو دانشگاه ما دسترسی به idm با proxy بستن،یعنی نمی تونیم تو دانشگاه باهاش دانلود کنیم.راهی وجود داره که بشه دانلود کرد؟؟
    مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

6

نقل قول:
    نوشته شده توسط sia0368 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبلا موقع پاک کردن یه فایل از لیست دانلود یه گزینه بود که وقتی فعالش میکردم فایل رو از هارد هم پاک میکرد اما اشتباهی تیک dont show this message رو زدم و حالا دیلیت که میکنم فایل فقط از لیست پاک میشه چه جوری میشه مثل قبلش کرد که بپرسه از رو هارد پاک کنه یا نه؟

اگر سوالم رو متوجه نشدید این طوری بگم که میخوام وقتی فایلی رو از لیست پاک کردم از کامپیوتر هم پاک بشه
    آقا من متوجه شدم، اما فعلا چیزی پیدا نکردم. یه راه اینه که پاکش کنی دوباره نصب کنی شاید جواب بده. شاید هم اگه تنظیماتو از یکی دیگه اینپورت کنی جواب بده.

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

سلام.تو دانشگاه ما دسترسی به idm با proxy بستن،یعنی نمی تونیم تو دانشگاه باهاش دانلود کنیم.راهی وجود داره که بشه دانلود کرد؟؟
    مرسی.
    تقریبا نه، برو سراغ اکانتهای ارشد، اونم نشد، دکترا!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با هیچ کدوم کار نمی کنه.اما شنیدم بعضی از بچه های خوابگاه به فناوریش دست پیدا کردن.سرعت دانلودشونم تا 6mb رسیده.گفتم اگه کسی بلده راهنمایی کنه.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

Internet Download Manager 5.19 Build 2 Retail | 3.1 MB

Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 5 times, resume and schedule downloads. Comprehensive error recovery and resume capability will restart broken or interrupted downloads due to lost connections, network problems, computer shutdowns, or unexpected power outages. Simple graphic user interface makes IDM user friendly and easy to use.Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download managers and accelerators Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process and reuses available connections without additional connect and login stages to achieve best acceleration performance.

Internet Download Manager supports proxy servers, ftp and http protocols, firewalls, redirects, cookies, authorization, MP3 audio and MPEG video content processing. IDM integrates seamlessly into Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2, and all other popular browsers to automatically handle your downloads. You can also drag and drop files, or use Internet Download Manager from command line. Internet Download Manager can dial your modem at the set time, download the files you want, then hang up or even shut down your computer when it's done
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    /

6. 4 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

مرسی.
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    تو دانشگاه ما هم که برای وصل شدن نیاز به تعیین ------ برای مرورگر هست همون پورت و ------ رو تو idm وارد کردم و راحت دانلود میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

6

میشه بیشتر توضیح بدید؟
    تو دانشگاه ما هم که برای وصل شدن نیاز به تعیین ------ برای مرورگر هست همون پورت و ------ رو تو idm وارد کردم و راحت دانلود میکنم
    اتفاقا ما این کارو کردیم و نشد! شاید علتش این باشه که واسه شما پراکسی تعریف کردن؛ اما واسه ما یه شبکه محلی درست کردن و از طریق اون باید به اینترنت وصل می شدیم. اگه واسه این دوستمون هم اینطور باشه، کاریش نمی شه کرد.
    البته اگه فناوریش رو پیدا کردی، مارو هم به خبر نذار!
    راستی کودوم دانشگاهی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید؟
    تو دانشگاه ما هم اولا باز بود اما یه یکی دو ساله که idm برای افراد غیر admin بستن.برای همین بچه ها به fdm و downthemall و از این برنامه ها رو آوردن که طبیعتا سرعتشون مثل idm نیست.اما تازگی من شنیدم که بعضی از بچه ها تونستن از idm استفاده کنن اما نمی دونم چی جوری.گفتم شاید تو فایلای رجیستری idm تغییری ایجاد کردن یا یه چیزی مثل این کارا؟حالا می خوام بدونم نه خاص idm بلکه برای همه نرم افزارا راهی برای پیچوندن proxy هست؟؟ مرسی.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

اتفاقا ما این کارو کردیم و نشد! شاید علتش این باشه که واسه شما پراکسی تعریف کردن؛ اما واسه ما یه شبکه محلی درست کردن و از طریق اون باید به اینترنت وصل می شدیم. اگه واسه این دوستمون هم اینطور باشه، کاریش نمی شه کرد.
    البته اگه فناوریش رو پیدا کردی، مارو هم به خبر نذار!
    راستی کودوم دانشگاهی؟
    من ip 192.168.10.14 رو میزنم و راحت وصل میشم البته من با لپتاپ کانکت میشم معمولی تست نکردم
    من رودهن هستم(مجتمع)

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من چند وقتیه IDM ام کار نمی کنه نمی دونم چرا ؟ تمام گزینه هاش فعال و رجیستر شده است و مشکلی در ظاهر برنامه نداره ولی قبلا وقتی یه چیزی رو می خواستم دانلود کنم خودش به صورت اتوماتیک باز می شد ولی الان نه و هیچی دانلود نمی کنه
    حتی یک بار هم unistall و دوباره نصب و رجیسترش کردم ولی بازم فایده ای نداشته فکر می کنم یه اشکالی تو تنظیمات ویندوزم باشه
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •