شاهين نميدونم پيغام من بهت رسيد يا نه ولي اگه رسيده لطفا جواب بده ، مرسي
شاهين نميدونم پيغام من بهت رسيد يا نه ولي اگه رسيده لطفا جواب بده ، مرسي
سلام
komail, جان البته چندتا قاب توی Custom Shape Tools هست
اونها رو امتحان کرد
موفق باشید
فعلا
Custom Shape Tools ديگه چيه؟
Iranian_sports جان
سلام به دوستان
بابا یه خورده تحویل بگیرین :(
:roll: ناسلامتی خیلی درمورد شماها برای اون دوستمون پزدادیم
سلام
کمیل جان زیر ابزار تکست (T) چندتا ابزار برای کشیدن شکل هست به صورت دایره مربع و غیره یک دونش هم Custom ... هست که خودش از شکلهای مختلف به صورت آماده داره و توی اونها چند تا قاب هست که البته نمیدونم بدردت بخوره یا نهنوشته شده توسط komail
موفق باشید
فعلا
مهربانان سلام
عزيزان قرار بود ديگه پست بيهوده نديم . اين دو تا صفحه آخر شبيه چت روم شده .![]()
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
اين ----- هم حال خيلي ها رو گرفت يكيش من . خيلي از وبلاگ ها ريخت به هم . همچنين وبلاگ در پيت من و اين تاپيك .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
دوستان يه همكاري كنن تا اين تاپيك رو از اين حال در بياريم . هر آموزشي كه فكر ميكنين به درد ميخوره ارايه كنين . در سطح ابتدايي هم قبوله .
در ضمن آثار خودتون رو بزارين دوستان ببينن و نظر بدن . حتما يه چيزاي درست كردين .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
اين هم آموزش يك كليد ( به سفارش دوستان ) اميدوارم راحت دانلود كنين .
قربانتان : شاهين كينگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا كسي جواب مارو نميده ؟؟ :cry: :cry:
(چطوري بيت مپ متحرك ميشه ؟؟)
Arashi, جان امكان نداره - يعني محاله ؟
Emprof, جان درباره مضوع شما هم بايد بگم كه من چيزي پيدا نكردم !
-----------
شاهين جان چشم سعي ميكنم يه آموزش امشب بزارم
---------
komail جان با Action ها هم ميتوني قالب درست كني ! :mrgreen:
دوستان كسي هست لينك دنلود Photoshop Me رو داشته باشه با سريالش. لطفا اگه كسي داره بده.
اين ورژن فوتوشاپ ميشه درونش فارسي هم نوشت.
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)