فکر می کنم باید توی اتاق نگهبان ها یه نرده بون باشه که چندتا جعبه پهلوشه .باید از اون بری بالا
اگه احتمالا نردبون نبود ببین کانال تهویه ی هوا پیدا می کنی تا از توش رد شی
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
فکر می کنم باید توی اتاق نگهبان ها یه نرده بون باشه که چندتا جعبه پهلوشه .باید از اون بری بالا
اگه احتمالا نردبون نبود ببین کانال تهویه ی هوا پیدا می کنی تا از توش رد شی
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
تشكر.نردبون هست ولي ازش بالا نميره .به احتمال 120% بايد از اون كانال تهويه برم.آخه مشكل اينجاست كه من كانال تهويه اي نديدم.حالا ميرم ببينم چي ميشه.خيلي ممنوننوشته شده توسط s-s
سلام
موقع اتصال به سرور پيغام زير را ميده
the server is using the newer protocol (7)than your client
وصل نميشه.من بار اولمه.هيچي بلد نيستم.لطفا راهنماييم كنيد.
بابا Unreal Tournament راحت تر وصل ميشه.
اين پيام ميگه كه پروتكل اتصال شما قديميتر از پروتكل سروره.و پروتكل سرور 7 هستش.نوشته شده توسط Batman1
با تشكر از شما بايد بگم كه قصد من ترجمه خطا نبود. در واقع درخواست ارائه راه حلي براي رفع مشكل بود.
سلام به همه دوستان و با تبريك سال نو ...
وقتي داشتم اين تاپيك رو نيگاه مي كردم بيشتر از كد و رمز و اين جور چيز ها بود ...
همون طور كه همه مي دونيد اين بازي يه بازي گروهي هست و تنها مهارت بازيكن نيست كه باعث قدرت يك تيم ميشه ...
خواستم اگه امكانش هست مقداري هم در مورد استراتژي بازي و به قول بعضي ها پوزيشن (Position)هم بحث كنيد و سعي كنيم از اين طريق مهارت خودمون رو بالا ببريم ...
با تشكر فراوان ...
شب خوش ...
من کد تقلب کانتر را می خواهم که وقتی با اسناید میری بدون زوم کردن نشانه گر هدف که همان نقطه قرمز است ظاهر شود
یعنی بدون زوم کردن بتونب با اسناید هدف رو ببینی که کجا تیر میزنه
man hodoode 2 sale ke counter-strike o herfei daram kar mikonam alan am joze CLAN A game net am va baraye mosabeghate ostaniam raftim ye MOSUE daram LOGITEC MX 610 65 toman khardiam age moshtarie counter hast mitoone baham rabete bargharar konim [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که اینقدر استادی پس چرا جواب ندادی سوال من رو؟
سلامنوشته شده توسط abbas13677_2005
همچين كدي موجود نيست
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)