بالاخره منم به جمع N93 دارها پیوستم ....امروز عصر رفتم یه N93 مشکی با قیمت 830 تومن گرفتم
بالاخره منم به جمع N93 دارها پیوستم ....امروز عصر رفتم یه N93 مشکی با قیمت 830 تومن گرفتم
ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا
راست می گی دقت نکردم. البته آدرسش توی گوشی من اینجاست.
MENU > LOG > OPTION > SETTING > SHOW CALL DURATION > YES
مبارک ها یاشه .حالا ان 93 هست یا ان 93 ای.بالاخره منم به جمع N93 دارها پیوستم ....امروز عصر رفتم یه N93 مشکی با قیمت 830 تومن گرفتم
Last edited by بیلچه; 18-06-2007 at 08:59.
نه N93 معمولی ..... N93i دبروز تو تهران 000/020/1 تومن ... حالا با 20 تومن تخفیف یک ملیون تومن ....
مبارک باشه...
نظرت چیه؟مزایا؟معایب؟خلاصه یه رویو بده...
من خودم طرفدار سرسختشم!
مبارک !
اگه مثل من تا ته چیزی رو در نیاری راحت نشی، بعد از نصب برنامه های فراوان خواهی یافت که گوشی کند خواهد شد.
و البته من که از WLAN استفاده میکنم با هنگ های فراوان مواجه میشم.
اما خوب گوشیی هست که همه چیز داره!
کیفیت فیلم برداریش واقعا خوبه !
بهت توصیه میکنم که اون نخ مربوط به درپوش دوربین رو حتما ببندی ! من نزدیک بود گمش کنم !
البته من هنوز Firmware جدید رو امتحان نکردم.
اگر برای شمام همون قدیمی هست اول خوب باهاش کلنجار برو بعدا اگه خواستی update کنی بکن .
در ضمن بدیش اینه که دوربین 3 MP اش در حالت عادی کار نمیکنه و حتما باید گوشی رو بچرخونی.
اما خوب N93 i واقعا بهتره البته فقط صفحه نمایشش و کمی اندازه و وزنش.
سلام دوست من خوبی ...؟
یکی از چیزهایی توی همین یکی دو روز فهمیدم سرعت فوق العاده خوبیه که داره ... اصلا با N73 قابل مقایسه نیست ... من توی سایت jbenchmark دیده بودم که Cpu گوشی N73 مقدار 214 هست و N93 مقدار 329 ولی فکر نمیکردم اینقدر تفاوت سرعتش محسوس باشه ... با اینکه من رم 512 روش انداختم و 380 مگش پر هست ... واقعا سرعت عالی داره ...
در مورد نخ لنز هم کاملا حق با شماس چون 3 2 بار منم داشتم گمش میکردم ...
ورژن گوشیم اولش فکر کنم 11 بود و به تاریخ ماه 8 سال 2006 ... امروز اپدیتش کردم ...حجم فایلش 83 مگ بود که به ورژن 20.5.058 و به تاریخ 21/10/2006 تبدیل شد ...
در کل فعلا که گوشی خوبیه و تمام برنامه های N73 خودمو روش نصب کردم بدون کوچکترین کندیه سرعت ...
در هر صورت ممنون از راهنمایی هاتون ...
سلام محمد جان ....
اگه از من میشنوی هر طوری میتونی یه N93 بگیر ... حالا چه اکبند و چه کارکرده تمیز و مطمین ...
چون واقعا میفهمی گوشی یعنی چی ...![]()
من که واقعا تفاوتشو با N73 دارم احساس میکنم ...
از من هم هر کمکی بربیاد در خدمتم ...![]()
بله واقعا N93 سرعت خوبی داره.
من درابتدا کشته مرده سرعت بالا اومدن گوشی شده بودم ! (گوشی قبلیم 6670 بود)
در ضمن در ریویو ورژن جدید firmware خوندم که سرعت بالا اومدن گوشی ~3 ثانیه بیشتر میشه . شما احساسش کردید ؟؟
این قابلیت TV Out اش هم خیلی باحاله !
فقط 1 GPS کم داره . که اونم با اومدن N95 دیگه حل شده !!
من مموریم 2 GB هست و چون کلی برنامه نصب کرده بودم و خیلی هم میرفتم اینترنت و میومدم بیرون و گوشی هنگ میکرد زیاد کند شده بود. که من مموری کارد رو فرمت کردم و سرعتش الان خوبه.
راستی یه سر به سایت نوکیا قسمت برنامه های n93 بزن. یه برنامه SMS Accelerator هست که فکر کنم خالی از لطف نباشه.
منتظر نظرات بعدیت در باره گوشی هستم !
در مورد سرعت بالا بعد از اپدیت چون فقط چند ساعت گوشی با ورژن اولیه دستم بود زیاد متوجه تغییر سرعت بعد از اپدیت نشدم ....
فقط الان با اپدیت کردن خیلی سرعتش عالی شده ... واقعا عالی ...
اره این امکان TV OUT هم خیلی باحاله ... واقعا بعضی اوقات لازم میشه ... من امتحان کردم فقط نمیدونم چرا برای من وقتی به TV وصل میکنم کل صفحه tv رو نمیگیره .. تصویر موبایل رو عمودی نشون میده و چند سانتی از کنار از صفحه tv خالی میمونه ... برای شما هم همین طوریه ...؟
اتفاقا اولین برنامه ای ریختم همین Sms Accelerator بود که از سایت نوکیا و مخصوص N93 برداشتم ... راستی یه برنامه دیگه گذاشته به اسم Nokia Sports Tracker این برنامه برای چی هست..؟
در قسمت تنظیمات TV در گوشی هر دو حالت 4:3 , 16:9 رو امتحان کن.
Nokia Sports Tracker . خیلی برنامه جالبیه !!!! شما چطور نمیدونی!!!
البته برای گوشی های GPS داره !!!!!!!!!!!!!
یه برنامه ایه که سرعت و سرعت متوسط و سرعت نسبت به مکان و ارتفاع رو با نمودار نشون میده .
برای اطلاعات بیشتر این رو بخون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)