تالیا توی این همه مدت فقط تونست توی چند مرکز استان آنتن دهی را بندازه
توی تهران هم نمی دونم وضعیتش چه جوری
و اصلا نمی تونه به ایرانسل برسه
تالیا توی این همه مدت فقط تونست توی چند مرکز استان آنتن دهی را بندازه
توی تهران هم نمی دونم وضعیتش چه جوری
و اصلا نمی تونه به ایرانسل برسه
اینطور که پیش میره، تالیا محکوم به شکسته.
آخه مثلاً شریک مخابرات دولتیه. مخابرات تو کارش کارشکنی که میکنه، هیچ، تازه خود مخابرات هم سیم کارت اعتباری داده!!! مسخره است.
امروز صبح ( 25 / 11 / 1385 ) یه اس ام اس از طرف شبکه تالیا برای مشترکین فرستاده شد:
محدویت های زمانی سیم کارتها و شارژ کارتهای تالیا حذف گردید
شبکه تالیا فقط یه اپراتوره... ولی با این حال الان تو 30 شهر بزرگ آنتن دهی داره...
در ضمن مخابرات هم بد جور جلوشو میگیره که کار نکنه...
من کنار تالیام سیم کارت ایرانسل هم میگیرم (بخاطر GPRS)، ولی خداییش شبکه تالیا الان واقعا بی نقص ترینه... فقط GPRS نداره... اگر مخابرات هم جلوشو نگیره و کار شکنی نکنه میتونه به راحتی کل کشور رو پوشش بده
میشه به این خبر اطمینان کرد یا نه که تالیا اعتبار سیم کارتش را حذف کرده ؟؟ الان تالیا در اصفهان پوشش خیلی خوبی داره و من هر جا شبکه را تست کردم تالیا آنتن داشته . از نظر sms چطوره مخصوصا به اپراتور اول ؟؟ گزارش تحویل sms داره ؟؟
چرا مخابرات جلوی اون رو می گیره؟ چرا تازه محدودیت رو حذف کرد؟
eeHHhh !!!
IR-MCI چیه باز دوباره !؟؟!! اینو که من ندیدم !
خبر رسمی هست...
ترتیب تغییرات در شبکه تالیا به این صورته که میگم:
اول طرح از طرف تالیا اعلام میشه
بعد مجوزش از طرف مخابرات صادر و به تالیا ابلاغ میشه
بعدشم تغییر تو شبکه اعمال میشه
در نهایت یه اس ام اس به همه مشترکین فرستاده میشه
(در ضمن من خودم این اس ام اس رو روی سیم کارت تالیام دریافت کردم)
از نظر SMS تالیا تنها شبکه کشور هست که درصد خرابی اس ام اسش برابر "صفر" هست
شبکه مخابرات که طبق آمار رسمی 19% از اس ام اس ها رو به مقصد نمیرسونه
ایرانسل هم شنیدم مشکلاتی رو داره و بعضی از اس ام اس ها میترکند... آمار رسمی در دست نیست
هممون میدونیم تالیا یه اپراتوره و منتظر لینک کامل از طرف مخابرات هست که هنوز دریافت نکرده... خود این یه کار شکنی بزرگ نیست؟
تازه با این حال شبکه فوق العاده خوبی داره... واقعا SMS هارو با اون موقع که 912 داشتم مقایسه میکنم و وقتی میبینم در مدت 3 ماه حتی 1 اس ام اس هم نبوده که به مقصد نرسه تازه میفهمم چقدر شبکه تالیا قدرتمنده
(بیچاره اسمش بد در رفته، وقتی بیای توش میفهمی من چی میگم)
مثلا مخابرات که با تالیا شریک شد تا تالیا بشه شبکه سیم کارتهای اعتباری، دیگه خودش نباید سیم کارت اعتباری میداد
مخابرات خودش با همون تعداد مشترکینش کلی مشکل داره... به جای اینکه به فکر این باشه که تو کار تالیا کارشکنی کنه و به مشترکین خودش اضافه کنه میتونه یه لینک خوب و کامل به تالیا بده، خودشم شبکه 912 رو تقویت کنه تا 2 تایی درست حسابی کار کنن
بد میگم؟
• با توجه به محدوديتهاي موجود در شبكههاي تلفن همراه سرعت Gprs تا ٢٠ و يا حداكثر ٦٤ كيلوبيت بر ثانيه خواهد بودكه با اين سرعت نميتوان يك كنفرانس ويديويي را لحظه به لحظه تحت پوشش قرار داد اما خاصيت آنلاين بودن هميشگي آن امكان دريافت و ارسال حجم بالاي اطلاعات را فراهم ميسازد كه ارسال و دريافت ايميل در برابر آن بسيار ساده خواهد بود، البته ايرانسل در حال حاضر در حدود ٤٠ كيلوبيت بر ثانيه را براي سرعت دريافت و ارسال اطلاعات در نظر گرفته است.
Last edited by +WarriorKing; 14-02-2007 at 21:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)