بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.
بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.
n70ساپورت نرم افزاری خوبی داره که بشه اونو به w810 ترجیح داد یا نه ؟
يكي به من جواب بده.![]()
سلام ساسان اینکه فهمیدم از اصفهان هستی یه سوال ازت داشتم ان 73 me تو اصفهان اومده یا نه در ضمن اگه میتونی آدرس جایی که میفروشن به ما بدی که ممنونت میشم
من ان 70 معمولی دارم و گارانتی موبایل پلاس خریدم حدود 5 6 ماهی هست اگر به ان 70 موزیک ایدیشن تبدیل کنم گارانتی میپره
اصلا قابل قیاس با سونی اریکسون نیست اینو وقتی میفهمی که داشته باشی در ضمن ان 70 بل پلتفرم سیمبین اونم از سری 60 انعطاف پذیری خوبی در این زمیته داره و موفق باشی![]()
میتونی دگمه مربع رو بفشاری و خودکار روی سایلنت میره![]()
[QUOTE=aminmousavi86;998991]بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.[/QUOTعزیز یه توصیه اگر گوشیت مشکل خاصی نداره دنبال این کار نرو به هر حال میتونی به سایت نوکیا بری و گوشیت رو به سادگی آپدیت کنی البته اگه adslداری از توی این لینک ورزن گوشیت رو چک کن و بعد گزینه ی get it رو بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n70 با نصب برنامه قابلیت خواندن و ویرایش office و pdf رو داره ؟ بهترین گارانتی واسه n70 me چی هست ؟
ابتدا به این آدرس بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Nokia N70 / N70ME رو انتخاب کنید.
در قسمت بعد مشخصات سیستمی که باید داشته باشید تا بتونید موبایلتون رو آپدیت کنید می بینید.(اگه سیستم شما قدیمی باشه این کار میسر نمیشه)
در همین صفحه در Step 3 شما باید نرم افزار مخصوص رو دانلود کنید بنابراین زبان Eng رو انتخاب کنید
نرم افزار را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.(حجم نرم افزار تقریبا 22Mb هست).
پس از نصب نرم افزار به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید .
کد #0000#* را روی گوشی وارد کرده و ورژنی که نمایش داده می شود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.
حال باتری گوشی را بیرون آورید و کد پشت گوشی رو بخوانید (مثلا CODE: 0520001)
کد گوشی را در قسمت Enter your product code وارد کنید تا آخرین ورژنی که موجود هست به شما نشان داده شود.
حال ورژن قبلی را با ورژنی که در سایت نمایش داده شده مقایسه کنید اگر ورژن داخل سایت جدیدتر بود موبایل را به کابل وصل کرده و نرم افزاری که دانلود کرده اید را اجرا کنید.
نکته مهم : در هنگام Update ندستگاه موبایل نباید خاموش شود - باتری فول باشد-
حدود 40Mb را باید دانلود کنید که اگر سرعت اتصال شما کم باشد ساعتها زمان می برد.
بقیه مراحل بصورت اتوماتیک انجام می شود و پس از پایان کار گوشی بطور اتوماتیک reset می شود.
حال گوشی شما آپدیت شده ...
موفق باشید.
تايپ شده در تاپيك 286
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)