راستي اين نسخه 2006 مثل اينكه لينكش ديگه نيست
ارور ميده............فعلا
راستي اين نسخه 2006 مثل اينكه لينكش ديگه نيست
ارور ميده............فعلا
حالا بي خيال......اون جي فو پاك شد....البته با اون فايلي كه كركي داده بود
اقا ما تو همون سايت كه لينك داده بودين برا عكسش...يه لينك دانلود پيدا كرديم فعلن داريم دانلود ميكنيم خدا كنه همون 2006 باشه حجمش نوشته 9.7مگا
Parla جان اونی که شما دانلود میکنید کاسپرسکای 2006است ولی نسخه پایینتر از این نسخه ای است که من قرار دادم..
من یک لینک دیگه گیر آوردم که یک نسخه بالاتر از اون نسخه ای است که در صفحه قبل گذاشتم.
Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.13.178
Size: 8,78 MGکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوريا جان سلام. IMON براي محافظت از اينترنت است. اين هم كه خاموش مي شه رو بايد يه خورده بيشتر توضيح بدي. چه زمان هايي و در چه مواقعي خاموش يا خاكستري مي شه.نوشته شده توسط پوریا
---------------------------------------
در مورد اينكه آيا با آپديت Nod32 ورژنش هم عوض مي شه يا نه بايد بگم كه اگه در تنظيمات ، گزينه مربوط به اين عمل رو فعال كني پس از آپديت ورژنش هم جديد خواهد شد.
كركي جان اين لينك از كار افتاده. لينك ديگري سراغ داري؟نوشته شده توسط Cracki
ممنون مهدي جان
بعضي وقت ها نميدونم چرا اينجوري ميشه مثلا وقتيكه فكر ميكنم خودشو اپديت نكرده يه سري ميزنم و ميبينم كه رنگش عوض شده و روش كليك ميكنم و setup میکنم دوباره درست میشه البته اینو بگم که اپدیتش حرف نداره ولی جدیدن دیر به دیر شده
ممنون
پوريا جان سلام. راستش اينطوري كه شما گفتي چيزي به نظرم نرسيد كه بتونه دليل اين امر باشه. شرمنده. اما اگه مورد بهتري در اين مورد ديدي بگو شايد بتونم كمكي كنم.
این لینک جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
exe
البته بدون دانلود منیجر با خود بروزر دانلود کنید من الان دارم با اپرا دانلود میکنم
مهدی جان یه سئوال :ایا این رو ورژن قبلی نصب میشه یا اینکه باید قبلیه را انیستال کرد
ممنون
Kaspersky Internet Security 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اپرا دانلود کنید
به این سایت زیر برو و بر روی دانلود کلیک کن . در ضمن آخرین نسخه ای که اومده دانلود میشه نه اونی که تو خود سایت نوشته شده... یعنی اگر بر روی دانلود کلیک کنید این نسخه دانلود خواهد شد...نوشته شده توسط nimo
Kaspersky AntiVirus Personal 2006 6.13.178
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)