دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
حرف من اینه که جوری که شما داری خوب شاتل رو میگی نیست من نمیگم شما مشکل نداشتی و اصلا مشکل دیده بان رو از نزدیک دیدم. من یکم پایین تر از شما گناوه هستم(بوشهر) ، دیده بانی که دوستم ازش تو مرکز دیگه شهر گرفته هم مشکل تک کانکشن داره و اصلا به خوبی تست بقیه دوستان نیست حتی نزدیکش هم نیست و میشه گفت افتضاح هست ولی شاتل هم فرق چندانی با دیده بان نداره . شاتل اواخر بهمن سرویس دهیش رو شروع کرده ولی با این وضعش ضعیفتر از بقیه شرکت هاست . با این همه هزینه و حجم کم حداقل انتظارم این بود که بهتر از بقیه باشه نه اینکه مثل دیده بان یا پیشگامانی که یک ترا حجم میدن .
یعنی خدایی چرا این مردم اینجورین!
چون واسه تو بد بوده و استان یا شهرستان شما مشکل داشته یا داره پس باید بیای اینجا تمام تلاشت رو بکنی که بگی دیده بان بده ؟
خوب بده آخرش چی ؟
پس فردا شاتلم یکم مشکل پیدا کنه میری تو تاپیکش آه و ناله می کنی، غیر اینه ؟ چون متعصبی!
اینجوری افراد واقعا کلافه می کنن یقیه رو ولی متاسفانه تعصب و تنفر بی دلیل تو خون این ملت هست!
مثلا طرف یه گوشی میخره میشه فن متعصب ، خودشو میکشه تا ثابت کنه مثلا برندی که گوشیشو خریده عالیه و بقیه چرتن!
یا تو ماشین همین طور ، تو نت همین طور،......
من قبلش که پیشگامان داشتم یعنی هیچ کس باور نمی کنه که من چند صدبار با پشتیبانی تماس داشتم ، بدون استثنا هرروز!
کلافه کرده بودن منو!
ولی الان ازمن بپرسید پیشگامان چجوریه با تعصب و نفرت بی دلیل جواب نمیدم!
میگم واسه من حوب نبود ، اما به این معنی نیست که واسه شما هم بد باشه!
نمیام یک طرفه نابود کنم!
همین یه اصل رو رعایت کنید خیلی می افتیم جلو!
خاک تو سره شاتل
هر شرکت یه مدت خوبه
فعلا شاتل خوبه
پینگ زیر 120
تک کانکش بدون افت سرعت
شاتل داغون شد نوبت شرکت دیگه هست
دوره قبلی هم دیده بان بودم
بذار فعلا دیده بان کاربر جمع کنه شش ماه دیگه حجمو کم کنه بینم بازم میگی دیده بان خوبه
اولشه بازار گرمی میکنه![]()
اصلا به دانلود نیست ، من خودم اصلا دانلود نمیکنم ، روزانه چندتا سریال رو آنلاین تماشا میکنم و یوتیوب هم روزی چند ساعت ازش استفاده میکنم ، با همین ها کمترین مصرف روزانه ام ۸-۹ گیگ هست ، بیشترین اش هم روزی ۱۳-۱۴ گیگ هست.
برای من ۱۷۵ گیگ وسط ماه نشده تمومه ، اصلا کافی نیست ، شرکت های مثل شاتل اگر پینگ زیر ۵۰ هم بدن ، با این حجم هاشون مفت شون گرونه.
این شرکت های بزرگ مثل شاتل ، اسیاتک ، های وب و... اگر بخواهن میتونن پهنای باند شون رو افزایش بدن و حجم بالا هم بدن ، اما چون سود زیادی از کم فروشی میکنن ، حجم بالا نمیفروشن.
17 روز از اشتراک 16مگ من گذشت و همچنان به شدت راضی!
( من 5روز اول 8 مگ داشتم واسه تست بعد ارتقا دادم)
کیفیت : عالی
پیتگ : خیلی خوب اما جا داره برای بهتر شدن
سرعت: 24/7 ثابت و بدون ثانیه ای نوسان
تک کانکشن : دیگه چجوری باید انقدر عالی باشه ؟
یوتیوب رو سریعتر از سایت های داخلی بازی می کنم!
P.S:
شاتل نگیرید!
هر وقت دیده بان حجم هاشو کم کرد ، ما رو هم به جشنی که گرفتی دعوت کن. شاید لیاقت داشته باشیم و اینترنت شاتل ات رو هم از نزدیک دیدیم.
از روز اول همه میگن بازار گرمیه و به زودی حجم ها رو کم میکنه ولی هیچ شرکتی کم نکرد و مطمئن باش هم که کم نمیکنه چون اولا ضرر نمیکنن دوما با بهتر شدن زیرساخت ها امکان ارائه سرعت بیشتر هست و سرعت بیشتر نیاز به حجم بیشتر هم داره. درحقیقت همین حجم هایی که الان شرکت هایی مثل شاتل ، پارس آنلاین و آسیاتک و ... میدن کم هست حتی برای سرعت های فعلی و به زودی مجبور میشن حجم هاشون رو بیشتر کنند همین طور که صبانت افزایش داشت یا تعرفه های روز اول شاتل رو با الانش مقایسه کنید . الان هم که حجم کمتر میدن به خاطر عدم توانایی یا ضرر کردنشون نیست بلکه چون امکانات بیشتری دارن و به دلیل این امکانات بیشتر میتونن تعداد بیشتری مشترک جذب کنند پس حجم کمتر میدن تا بتونند تا اونجایی که امکان داره مشتری ها رو بدوشن !مثل مخابرات که الان کمترین حجم رو میده. چرا ؟ چون انحصار خیلی چیز ها دستشه و بیشترین امکانات رو داره پس حداقل ممکن خدمات رو میده و بیشترین سود رو میبره . یا نمونه دیگه اش فرغون سازیمون ! پس اینکه حجم کمتر به معنای کیفیت بیشتر هست جوکی بیش نیست و فقط برای پول مفت درآوردن در این نظام به اصطلاح اسلامیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)