تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 212 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!

2. 3 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

رفیق من واسم فرقی ندارد ده ساله سروکارم با نت هست کلی شرکت عوض کردم اگه به دزدی باشه همه دزدن توی این مملکت
    من اگه دیده بان خوب بود چه دلیلی داشت تخلیه زدم ؟؟؟!!!
    شما زنگ بزن دیده بان اقای سلطانی بگو مشکل خوزستان و بوشهر چیه بهت میگه ...
    اسم منو بیار حامد از اهواز مرکز مخابراتی علامه .....یادش میاد
    رییس دیده بان اقای برومند فر زنگ گفت بزودی پورت شاتل را جایگزیت اسیا تک میکنیم
    این شرکت فعلا نتش از پیشگامان هست پورتش اسیا تک ایا حرفه ای هست ؟؟؟؟؟؟؟!!
    حرف من اینه که جوری که شما داری خوب شاتل رو میگی نیست من نمیگم شما مشکل نداشتی و اصلا مشکل دیده بان رو از نزدیک دیدم. من یکم پایین تر از شما گناوه هستم(بوشهر) ، دیده بانی که دوستم ازش تو مرکز دیگه شهر گرفته هم مشکل تک کانکشن داره و اصلا به خوبی تست بقیه دوستان نیست حتی نزدیکش هم نیست و میشه گفت افتضاح هست ولی شاتل هم فرق چندانی با دیده بان نداره . شاتل اواخر بهمن سرویس دهیش رو شروع کرده ولی با این وضعش ضعیفتر از بقیه شرکت هاست . با این همه هزینه و حجم کم حداقل انتظارم این بود که بهتر از بقیه باشه نه اینکه مثل دیده بان یا پیشگامانی که یک ترا حجم میدن .

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی خدایی چرا این مردم اینجورین!

چون واسه تو بد بوده و استان یا شهرستان شما مشکل داشته یا داره پس باید بیای اینجا تمام تلاشت رو بکنی که بگی دیده بان بده ؟

خوب بده آخرش چی ؟

پس فردا شاتلم یکم مشکل پیدا کنه میری تو تاپیکش آه و ناله می کنی، غیر اینه ؟ چون متعصبی!

اینجوری افراد واقعا کلافه می کنن یقیه رو ولی متاسفانه تعصب و تنفر بی دلیل تو خون این ملت هست!

مثلا طرف یه گوشی میخره میشه فن متعصب ، خودشو میکشه تا ثابت کنه مثلا برندی که گوشیشو خریده عالیه و بقیه چرتن!

یا تو ماشین همین طور ، تو نت همین طور،......

من قبلش که پیشگامان داشتم یعنی هیچ کس باور نمی کنه که من چند صدبار با پشتیبانی تماس داشتم ، بدون استثنا هرروز!

کلافه کرده بودن منو!

ولی الان ازمن بپرسید پیشگامان چجوریه با تعصب و نفرت بی دلیل جواب نمیدم!

میگم واسه من حوب نبود ، اما به این معنی نیست که واسه شما هم بد باشه!

نمیام یک طرفه نابود کنم!

همین یه اصل رو رعایت کنید خیلی می افتیم جلو!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خاک تو سره شاتل

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

حرف من اینه که جوری که شما داری خوب شاتل رو میگی نیست من نمیگم شما مشکل نداشتی و اصلا مشکل دیده بان رو از نزدیک دیدم. من یکم پایین تر از شما گناوه هستم(بوشهر) ، دیده بانی که دوستم ازش تو مرکز دیگه شهر گرفته هم مشکل تک کانکشن داره و اصلا به خوبی تست بقیه دوستان نیست حتی نزدیکش هم نیست و میشه گفت افتضاح هست ولی شاتل هم فرق چندانی با دیده بان نداره . شاتل اواخر بهمن سرویس دهیش رو شروع کرده ولی با این وضعش ضعیفتر از بقیه شرکت هاست . با این همه هزینه و حجم کم حداقل انتظارم این بود که بهتر از بقیه باشه نه اینکه مثل دیده بان یا پیشگامانی که یک ترا حجم میدن .
    هر شرکت یه مدت خوبه
    فعلا شاتل خوبه
    پینگ زیر 120
    تک کانکش بدون افت سرعت
    شاتل داغون شد نوبت شرکت دیگه هست
    دوره قبلی هم دیده بان بودم

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
    بذار فعلا دیده بان کاربر جمع کنه شش ماه دیگه حجمو کم کنه بینم بازم میگی دیده بان خوبه
    اولشه بازار گرمی میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من باش درامد دارم اگه الکی بخواهم هی دانلود کنم پاک کنم که که نشد وگر نه ماهی 5000 گیگ هم کمه
    نمیدونم شاید شما ده تا هارد 8tbدارید که شاتل جوابگو تون نیست
    خب چه کاره چرا خودتو الاف adsl کردی با 4g+همراه اول یا ایرانسل که سرعتش ده برابر adslهست بگیر اذیت نشو
    اصلا به دانلود نیست ، من خودم اصلا دانلود نمیکنم ، روزانه چندتا سریال رو آنلاین تماشا میکنم و یوتیوب هم روزی چند ساعت ازش استفاده میکنم ، با همین ها کمترین مصرف روزانه ام ۸-۹ گیگ هست ، بیشترین اش هم روزی ۱۳-۱۴ گیگ هست.
    برای من ۱۷۵ گیگ وسط ماه نشده تمومه ، اصلا کافی نیست ، شرکت های مثل شاتل اگر پینگ زیر ۵۰ هم بدن ، با این حجم هاشون مفت شون گرونه.
    این شرکت های بزرگ مثل شاتل ، اسیاتک ، های وب و... اگر بخواهن میتونن پهنای باند شون رو افزایش بدن و حجم بالا هم بدن ، اما چون سود زیادی از کم فروشی میکنن ، حجم بالا نمیفروشن.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

17 روز از اشتراک 16مگ من گذشت و همچنان به شدت راضی!
    ( من 5روز اول 8 مگ داشتم واسه تست بعد ارتقا دادم)

کیفیت : عالی
    پیتگ : خیلی خوب اما جا داره برای بهتر شدن
    سرعت: 24/7 ثابت و بدون ثانیه ای نوسان

تک کانکشن : دیگه چجوری باید انقدر عالی باشه ؟
    یوتیوب رو سریعتر از سایت های داخلی بازی می کنم!

P.S:
    شاتل نگیرید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بذار فعلا دیده بان کاربر جمع کنه شش ماه دیگه حجمو کم کنه بینم بازم میگی دیده بان خوبه
    اولشه بازار گرمی میکنه
    هر وقت دیده بان حجم هاشو کم کرد ، ما رو هم به جشنی که گرفتی دعوت کن. شاید لیاقت داشته باشیم و اینترنت شاتل ات رو هم از نزدیک دیدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

اولشه بازار گرمی میکنه
    از روز اول همه میگن بازار گرمیه و به زودی حجم ها رو کم میکنه ولی هیچ شرکتی کم نکرد و مطمئن باش هم که کم نمیکنه چون اولا ضرر نمیکنن دوما با بهتر شدن زیرساخت ها امکان ارائه سرعت بیشتر هست و سرعت بیشتر نیاز به حجم بیشتر هم داره. درحقیقت همین حجم هایی که الان شرکت هایی مثل شاتل ، پارس آنلاین و آسیاتک و ... میدن کم هست حتی برای سرعت های فعلی و به زودی مجبور میشن حجم هاشون رو بیشتر کنند همین طور که صبانت افزایش داشت یا تعرفه های روز اول شاتل رو با الانش مقایسه کنید . الان هم که حجم کمتر میدن به خاطر عدم توانایی یا ضرر کردنشون نیست بلکه چون امکانات بیشتری دارن و به دلیل این امکانات بیشتر میتونن تعداد بیشتری مشترک جذب کنند پس حجم کمتر میدن تا بتونند تا اونجایی که امکان داره مشتری ها رو بدوشن ! مثل مخابرات که الان کمترین حجم رو میده. چرا ؟ چون انحصار خیلی چیز ها دستشه و بیشترین امکانات رو داره پس حداقل ممکن خدمات رو میده و بیشترین سود رو میبره . یا نمونه دیگه اش فرغون سازیمون ! پس اینکه حجم کمتر به معنای کیفیت بیشتر هست جوکی بیش نیست و فقط برای پول مفت درآوردن در این نظام به اصطلاح اسلامیه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •