تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 58 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این طرح های جدید (این عکس مال مخابراته) کلاه برداریه محضه.
    من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
    این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
    اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
    اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.
    به طور خلاصه بگم قیمتها 7 برابر شده و 7 ترابایت دانلود فایل پریده.

اینم مدرک در مورد سرویس من:

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
    این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
    اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
    اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.

این برنامه مسخره IDM ملاک سرعت شما نیست همینو تک کانکشن بگذارید یا از Speed Test نمونه تست بگذارید. صد البته اینترنت بین الملل نه اینترانت داخلی که دانلود می کنید.

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کلا اشتباه محاسبه کردید !
    این سرویس 920 هزار تومنی 175 گیگ حجم بین المللی ماهانه میده که در سال میشه 2100 گیگ ! اما شما 90 گیگ رو با 130 هزار برای کل سال میخریدید که میشد 7.5 گیگ ماهانه !

4. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این سرویس 920 هزار تومنی 175 گیگ حجم بین المللی ماهانه میده که در سال میشه 2100 گیگ ! اما شما 90 گیگ رو با 130 هزار برای کل سال میخریدید که میشد 7.5 گیگ ماهانه !
    برادر من شما دانلود رایگان اون طرح رو هم که میشه سالی 7 ترابایت به 7.5 گیگ ماهیانش اضافه کن

6. این کاربر از nokiax6n72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من فقط میخوام اینجا یه چیزی رو بگم اون هم اینکه تا وقتی حجم نباشه تو این کشور سرعت اینترنت هیچ گونه معنی ای نمیده ،

وقتی حجم نیس ینی شما دانلود نباید بکنی و ملت فقط باید به وبگردی و سایت گردی بسنده کنن ، با سرعت 1 مگ و پینگ خارجی این نت یه سایت معمولی تو 2 ثانیه باز میشه ، با سرعت 16 مگ و همین پینگ این سایت تو 1 ثانیه باز میشه

در کل اگر قرار باشه من حجم نداشته باشم فقط بتونم سایت باز کنم چه سرعت 1 گیگ گوگل فایبر به من بدی چه 512 کیلوبیت برام فرقی نداره.

8. 3 کاربر از nokiax6n72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر ماهیانه 350 گیگ بده که ترافیک ازادش نصف باشه یعنی 175 گیگ در ماه و یکسالش 2 ترابایت حجم ازاد داری.
    ولی من ماهیانه دارم 600 گیگابایت در تایم رایگان دانلود میکنم که یکسالش میشه 7 ترابایت با قیمت 130 هزار تومان.
    2 ترابایت حجم با قیمت 920 هزار تومان در مقابل 7 ترابایت حجم با قیمت 130 هزار تومان

10. 2 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اگر ماهیانه 350 گیگ بده که ترافیک ازادش نصف باشه یعنی 175 گیگ در ماه و یکسالش 2 ترابایت حجم ازاد داری.
    ولی من ماهیانه دارم 600 گیگابایت در تایم رایگان دانلود میکنم که یکسالش میشه 7 ترابایت با قیمت 130 هزار تومان.
    2 ترابایت حجم با قیمت 920 هزار تومان در مقابل 7 ترابایت حجم با قیمت 130 هزار تومان
    راست میگی برای اونایی که 1 ساله میخریدن تخفیف میخورد با صرفه میشد ولی برای کسایی که هر ماه دارن میخرن الان به صرفه شده (کلا تخفیفای چند ماهه خریدنو برداشتن دیگه)

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اون 7 ترابایت تایم رایگان شبانه اصلا ربطی به مصرف در روز نداره!
    مگه اینکه همه روز بخوابیم شب ساعت دو پاشیم بریم اینستا و تلگرام و وبگردی کنیم!
    در ضمن اگه فقط شبانه مطرح باشه الان با همراه اول با ماهی 29 هزار روزی 100 گیگ میشه دانلود داشت یعنی 36 ترابایت سالانه!

13. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

راست میگی برای اونایی که 1 ساله میخریدن تخفیف میخورد با صرفه میشد ولی برای کسایی که هر ماه دارن میخرن الان به صرفه شده (کلا تخفیفای چند ماهه خریدنو برداشتن دیگه)
    به نظرم یکم بگذره سرویس های جشنواره رو ارایه میدن چون به نفعشونه دیگه مشترک بعد یک ماه سریع نمیاد سرویسشو عوض کنه

15. 2 کاربر از hamidreza785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون 7 ترابایت تایم رایگان شبانه اصلا ربطی به مصرف در روز نداره!
    مگه اینکه همه روز بخوابیم شب ساعت دو پاشیم بریم اینستا و تلگرام و وبگردی کنیم!
    در ضمن اگه فقط شبانه مطرح باشه الان با همراه اول با ماهی 29 هزار روزی 100 گیگ میشه دانلود داشت یعنی 36 ترابایت سالانه!
    دانلود رایگان سرویس من شب نیست بلکه روزانه از ساعت 6 تا 12 هست (توو عکس صفحه پیش مشخصه)
    استفاده من از اینترنت رفتن تو شبکه های زرد اجتماعی نیست. برای من که حجم دانلود روزانه مهمه این طرح های جدید هیچ کاربردی ندارن و بیشتر برای همون افراد معمولی که کارشون صرفا وبگردیه طراحی شده.
    در واقع در این طرح جدید اومدن دانلود رایگانو برداشتن و قیمت هارو چند برابر کردن.

کدوم بسته؟ همچین چیزی نداریم.

17. این کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •