تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 857 اولاول ... 313738394041424344455191141541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 8568

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من تهران ثبت نام و تحویل گرفتم (نمایشگاه تلکام). الان هم که توی سایت زده همه (چند روز پیش ۲۶ مرکز بوده)
    متاسفانه همون پوشش فضای بازش هم ممکنه جواب گو نباشه! طبق تست من چه در مشهد و چه در تهران برای پوشش همون فضای باز براساس نقشه پوشش حسابی اغراق شده!
    تو منزل هم باید حتما کنار پنجره بزارید. (بهتره مودم رو به پنجره نچسبونید و ۳۰ سانت فاصله داشته باشه)
    من تماس گرفته بودم میگفت فعلا امکان ارائه تو تهران نیست.شاید بجز نمایشگاه فعلا به کسی نمیدن.

حالا شما از پینگ راضی هستی؟برای من کیفت پینگ خیلی مهمه چون adsl فقط میتونم مخابرات بگیرم.دانلودر نیستم فقط کیفیت برام مهمه.
    کنار پنجره میتونم بذارم.اما قبلش چجوری تست کنم؟حتما باید بخرم بعد تست کنم؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان. من مدت هاست تاپیک های مرتبط با سرویس اینترنت رو دنبال می کنم و نظرات دوستان برام جالبه. خودم هم از اون نسلی هستم که از سال 81 از دیال آپ شروع کردم و نسل های مختلف رو تجربه کردم تا امروز. فقط می خواستم بگم این که ایرانسل یه دستگاهی رو نشون داده و دستگاه دیگری رو جاش بهتون میده اصلا کار خوبی نیست و من موافقم با نظراتتون. راجع به مودم سری 6000 خواستم اطلاعاتی بدم بهتون. اولاً که سایت سازنش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم این مدل رو دارم و استفاده می کنم. تجربه شخصی من البته در تهران این هست که این مدل با مدل DT-350 فرق خاصی مخصوصا از نظر انتن دهی نداره. سرعتی هم که من باهاش میگیرم در بهترین حالت حدود 35 مگابیت هست (با دانلود منیجر). سایت سازنده رو هم که نگاه کنید متوجه میشید چه جنسی رو ایرانسل این قیمت داره میفروشه به امثال ما... البته دوستان متخصص هم بیان نظر بدن جزییات بیشتری دستگیر خود بنده میشه.
    شما با D350 هم تست گرفتين؟! يا همين جوري ميگين كه فرق نميكنه؟!
    من فكر كنم بهترباشه اين مدا چون انتن ٥ دسيبل داره واسه باند ٤٢-٤٣
    اما d350 انتن ٣ دسيبل داره
    در هر صورت بايد جفتش يه جا تست بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من تماس گرفته بودم میگفت فعلا امکان ارائه تو تهران نیست.شاید بجز نمایشگاه فعلا به کسی نمیدن.

حالا شما از پینگ راضی هستی؟برای من کیفت پینگ خیلی مهمه چون adsl فقط میتونم مخابرات بگیرم.دانلودر نیستم فقط کیفیت برام مهمه.
    کنار پنجره میتونم بذارم.اما قبلش چجوری تست کنم؟حتما باید بخرم بعد تست کنم؟؟؟؟؟؟
    تنها راه همون گرفتن و تست کردن هست. اگر کیفیت سیگنال کم باشه ممکنه مثل من قطع و وصلی هم داشته باشید . یعنی با ثابت بودن مودم در برخی از ساعات کلا وصل نشه
    ولی وقتی وصل بشه کیفیت پینگش خوبه . البته FDD-LTE هم کیفیت پینگ خوبی داره. اون رو که دیگه با گوشی هم میتونید تست کنید. من تفاوت خاصی بین این دوتا تا الان مشاهده نکردم. TD-LTE الکی خرج کردن برای یک مودم در پیت هست که مطمئن هستم کمتر از یک سوم این قیمت برای ایرانسل در آمده. چون نه امکانات خاصی داره و نه شرکتی که ساخته شرکت درست و حسابی هست! (اگر شرکتش ماله خود ایرانسل نباشه، تنها مشتریش خود ایرانسله!)
    جالبه که هر دو تا مودم (DT350 و Z6000 ) رو توی نمایشگاه با لیبل Huawei توی ویترین هاشون گذاشته بودن! اولش شک کردم، ازشون هم که پرسیدم با اطمینان میگفتن اینا ماله Huawei هست گفتم نه من مطمئن DT-350 ماله گرین پکت هست، با اطمینان میگفتن نه ماله Huawei هست. حتی فکر کنم یکی از دوستان هم که عکسشو انداخته بود آرم Huawei اش مشخصه! حالا هم که یکی از دوستانی که خریده میگه z6000 هم ماله Huawei نیست
    یعنی از اینا متقلب تر هم میشه؟!

4. 2 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما با D350 هم تست گرفتين؟! يا همين جوري ميگين كه فرق نميكنه؟!
    من فكر كنم بهترباشه اين مدا چون انتن ٥ دسيبل داره واسه باند ٤٢-٤٣
    اما d350 انتن ٣ دسيبل داره
    در هر صورت بايد جفتش يه جا تست بشه
    نه من تو یک محل هر دو رو تست نکردم. اما در دو منطقه مختلف تست کردم. البته دقیقش همینه که شما میگید. منم نمیگم اصلا فرق نداره حالا اگر دوستان بتونن اطلاعات بیشتری بدن منم خوشحال میشم بدونم. سرعتش هم که خیلی زور بزنه 40 مگابیت هست و فکر می کنم دوستان تو تکنولوژی FDD بتونن از این بیشتر هم تجربه کنن. همینطور که پست قبلی هم دوستمون گفتن این TD فعلا که امتیاز خاصی نداره نسبت به اینترنت همراه. مگر این که پوشش رو قوی کنن و سرعتش رو بیشتر. جالبه بدونید که مودم من نزدیک پنجره دو خط آنتن داره از چهارتا. اگر وسط اتاق یا جایی که پنجره نداشته باشه بزارم که معلوم نیست کی وصل بشه چون هی تلاش می کنه و چشمک می زنه با این که ما طبقه چهارم هستیم و تراکمی اطراف ما نیست. جالبتر این که مودم E3372 با خط ایرانسل روی نسل چهار در همین خونه آنتن فول داره. مودم 6000 هم اصلا روش آرم Huawei هک نشده و ساخت همون کارخونه چینی Zmtel هست. تو این لینک هم مدل های مختلفش هست که البته اگر مدلی رو که ایرانسل از اینا گرفته بتونید تشخیص بدید می تونید قدرت انتن رو هم تو مشخصاتش ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by am2za; 16-10-2016 at 11:47.

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نه من تو یک محل هر دو رو تست نکردم. اما در دو منطقه مختلف تست کردم. البته دقیقش همینه که شما میگید. منم نمیگم اصلا فرق نداره حالا اگر دوستان بتونن اطلاعات بیشتری بدن منم خوشحال میشم بدونم. سرعتش هم که خیلی زور بزنه 40 مگابیت هست و فکر می کنم دوستان تو تکنولوژی FDD بتونن از این بیشتر هم تجربه کنن. همینطور که پست قبلی هم دوستمون گفتن این TD فعلا که امتیاز خاصی نداره نسبت به اینترنت همراه. مگر این که پوشش رو قوی کنن و سرعتش رو بیشتر. جالبه بدونید که مودم من نزدیک پنجره دو خط آنتن داره از چهارتا. اگر وسط اتاق یا جایی که پنجره نداشته باشه بزارم که معلوم نیست کی وصل بشه چون هی تلاش می کنه و چشمک می زنه با این که ما طبقه چهارم هستیم و تراکمی اطراف ما نیست. جالبتر این که مودم E3372 با خط ایرانسل روی نسل چهار در همین خونه آنتن فول داره. مودم 6000 هم اصلا روش آرم Huawei هک نشده و ساخت همون کارخونه چینی Zmtel هست. تو این لینک هم مدل های مختلفش هست که البته اگر مدلی رو که ایرانسل از اینا گرفته بتونید تشخیص بدید می تونید قدرت انتن رو هم تو مشخصاتش ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حرف شما صحیح ولی توی نمایشگاه هم روی DT350 که ساخت گرین پاکت هست و هم روی Z6000 آرم هواوی زده بودن! جفتشو هم به دروغ میگفتن ساخت هواوی هست! یکی از دوستان هم توی صفحه ۳۰ همین تاپیک به این موضوع اشاره کردن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرف شما صحیح ولی توی نمایشگاه هم روی DT350 که ساخت گرین پاکت هست و هم روی Z6000 آرم هواوی زده بودن! جفتشو هم به دروغ میگفتن ساخت هواوی هست! یکی از دوستان هم توی صفحه ۳۰ همین تاپیک به این موضوع اشاره کردن!
    بله دیدم. باید تاسف خورد بابت این همه ریاکاری. هم راجع به جنس مودم و هم راجع به سرعت که هی میگن سرعت نامحدود اونوقت سرعتش از فورجی روی موبایل هم کمتره. فقط قرار هست مودم ها فروش بره حالا به هر نحو. اول مدل 350 رو میارن که یه عده میخرن، بعد 6000 میاد که میگن بهتره و یه عده دیگه میگیرن. بعدش هم لابد مدل های بیرونی میارن میگن این دیگه خداست و سرعت بالاتر میده دوباره یه عده وسوسه میشن. مودم وایمکس هم دارم من که مونده اگر خیلی به فکر کاربر بودن اینا رو تعویض می کردن.

8. این کاربر از am2za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی تو مشهد منطقه ۷تیر اینو تست کرده؟ ارزش داره یا روی dsl بمونیم?

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

کسی تو مشهد منطقه ۷تیر اینو تست کرده؟ ارزش داره یا روی dsl بمونیم?
    من همین الان انتهای هفت تیر (فکوری) هستم و قطع و وصل میشه و راضی نیستم. اینجا خوب آنتن نمیده . البته شاید اوایل یا اواسط هفت تیر اوضاع آنتن بهتر باشه. به نظرم چندان ارزش نداره. اگر از ADSL یا از همون LTE عادی ایرانسل روی موبایل یا مودم استفاده کنید بهتر و ارزان تر هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من همین الان انتهای هفت تیر (فکوری) هستم و قطع و وصل میشه و راضی نیستم. اینجا خوب آنتن نمیده . البته شاید اوایل یا اواسط هفت تیر اوضاع آنتن بهتر باشه. به نظرم چندان ارزش نداره. اگر از ADSL یا از همون LTE عادی ایرانسل روی موبایل یا مودم استفاده کنید بهتر و ارزان تر هست.
    منم اواخر هفت تیر هستم. کلا ایرانسل اینجا حتی پوشش آنتن دهی معمولی ( برای صحبت کردن و...) هم نداره به اون صورت. بطوری که من مجبور شدم که برم سیمکارت همراه اول بخرم که از تو خونه مون بتونم با موبایل تماس داشته باشم. دیگه 4g و TD-lTE که پیشکش

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تنها راه همون گرفتن و تست کردن هست. اگر کیفیت سیگنال کم باشه ممکنه مثل من قطع و وصلی هم داشته باشید . یعنی با ثابت بودن مودم در برخی از ساعات کلا وصل نشه
    ولی وقتی وصل بشه کیفیت پینگش خوبه . البته FDD-LTE هم کیفیت پینگ خوبی داره. اون رو که دیگه با گوشی هم میتونید تست کنید. من تفاوت خاصی بین این دوتا تا الان مشاهده نکردم. TD-LTE الکی خرج کردن برای یک مودم در پیت هست که مطمئن هستم کمتر از یک سوم این قیمت برای ایرانسل در آمده. چون نه امکانات خاصی داره و نه شرکتی که ساخته شرکت درست و حسابی هست! (اگر شرکتش ماله خود ایرانسل نباشه، تنها مشتریش خود ایرانسله!)
    جالبه که هر دو تا مودم (DT350 و Z6000 ) رو توی نمایشگاه با لیبل Huawei توی ویترین هاشون گذاشته بودن! اولش شک کردم، ازشون هم که پرسیدم با اطمینان میگفتن اینا ماله Huawei هست گفتم نه من مطمئن DT-350 ماله گرین پکت هست، با اطمینان میگفتن نه ماله Huawei هست. حتی فکر کنم یکی از دوستان هم که عکسشو انداخته بود آرم Huawei اش مشخصه! حالا هم که یکی از دوستانی که خریده میگه z6000 هم ماله Huawei نیست
    یعنی از اینا متقلب تر هم میشه؟!
    گرین پکت همون مودم های وایمکس مبین نت رو هم میزد که یه دورانی داشتم.

fdd-lte رو چجوری با گوشی میشه گرفت؟همون lte هست یا باید تغییر فرکانسی چیزی انجام بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •