تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 181 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من پیامک میزنم به 667 دلیور میشه ولی هیچی برام نیومده باز خوبه برای شما sms فرستادن.
    خلاصه همراه اول بدجور داره اذیت میکنه
    195 هم زنگ زدم حرف حساب نمیزنن میگن از طریق رایتل پیگیری کن.
    واسه من بعد از 3 روز ، امروز صبح از 667 اس ام اس اومد که با ترابرد شما موافقت نشد. برای پیگیری به پرتال یا ... برید!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببخشید دوستان تلفظ واژه tarabord هست یا tarabard؟؟؟ میخوام برم نمایندگی ایرانسل، خواستم سوتی ندم!!!

4. این کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

ببخشید دوستان تلفظ واژه tarabord هست یا tarabard؟؟؟ میخوام برم نمایندگی ایرانسل، خواستم سوتی ندم!!!
    Tarabod
    تَرابُرد درسته

Sent from my iPhone 6s+

6. 2 کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان هنوز هم اون پیام مزاحم همراه اول هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان هنوز هم اون پیام مزاحم همراه اول هست ؟
    بله

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

9. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ، تا به حال برای کسی پیش اومده که از شماره 667 بدون ذکر هیچ دلیلی اس ام اس بیاد که " با درخواست ترابرد شما موافقت نشد " ؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان ، تا به حال برای کسی پیش اومده که از شماره 667 بدون ذکر هیچ دلیلی اس ام اس بیاد که " با درخواست ترابرد شما موافقت نشد " ؟!!
    آره
    منم میخواستم از همراه اول برم رایتل حتی سیم کارت رایتل هم درب منزل تحویل گرفتم دو روز بعدش (چهارشنبه عصر) sms اومد با درخواست ترابرد شما موافقت نشد به نمایندگی ها یا سایت پذیرنده مراجعه کنید! هنوز نمیدونم دلیلش چی بوده؟

12. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره
    منم میخواستم از همراه اول برم رایتل حتی سیم کارت رایتل هم درب منزل تحویل گرفتم دو روز بعدش (چهارشنبه عصر) sms اومد با درخواست ترابرد شما موافقت نشد به نمایندگی ها یا سایت پذیرنده مراجعه کنید! هنوز نمیدونم دلیلش چی بوده؟
    برا منم دقیقا همینطور شد رایتل گفت مجددا ثبت نام کن تا یه سیمکارت دیگه برات پست کنیم .. از دست این همراه اول

14. 2 کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره
    دقیقا ، منم دائمی همراه اولمو به رایتل میخواستم ترابرد کنم و بعد از 3 روز ، دوشنبه توسط پست سیم کارت رایتل فرستاده شد و رفتم سایت رایتل و تایید دریافت سیم کارت رو زدم و بعدش اس ام اس از 667 اومد که 1 رو بفرستم و منم فرستادم و 10 دقیقه بعدش یه کدی که با RCSC-MCI شروع میشه رو فرستاد واسم و بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه 5شنبه صبح بدون ذکر هیچ دلیلی از 667 اس ام اس اومد که با درخواست ترابرد شما موافقت نشد!! اینم بگم که قبض میان دوره رو تسویه کرده بودم و حسابم صفره!

با این حال ، با رایتل تماس گرفتم و گفتن که براتون درخواست پیگیری ثبت میکنیم و همکارامون علت رو جویا میشن! ( و یه کد پیگیری هم دادن ) بعدش خودم رفتم سایت 195 و از همراه اول یه شکایت ثبت کردم با موضوع عدم انتقال سرویس دهنده فعلی و در متنش از کارهای بچه گانه و کار شکنی های این شرکت نوشتم و گفتم که سریع تر مشکل رو حل کنند...

16. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برا منم دقیقا همینطور شد رایتل گفت مجددا ثبت نام کن تا یه سیمکارت دیگه برات پست کنیم .. از دست این همراه اول
    دقیقا ، منم دائمی همراه اولمو به رایتل میخواستم ترابرد کنم و بعد از 3 روز ، دوشنبه توسط پست سیم کارت رایتل فرستاده شد و رفتم سایت رایتل و تایید دریافت سیم کارت رو زدم و بعدش اس ام اس از 667 اومد که 1 رو بفرستم و منم فرستادم و 10 دقیقه بعدش یه کدی که با RCSC-MCI شروع میشه رو فرستاد واسم و بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه 5شنبه صبح بدون ذکر هیچ دلیلی از 667 اس ام اس اومد که با درخواست ترابرد شما موافقت نشد!! اینم بگم که قبض میان دوره رو تسویه کرده بودم و حسابم صفره!

با این حال ، با رایتل تماس گرفتم و گفتن که براتون درخواست پیگیری ثبت میکنیم و همکارامون علت رو جویا میشن! ( و یه کد پیگیری هم دادن ) بعدش خودم رفتم سایت 195 و از همراه اول یه شکایت ثبت کردم با موضوع عدم انتقال سرویس دهنده فعلی و در متنش از کارهای بچه گانه و کار شکنی های این شرکت نوشتم و گفتم که سریع تر مشکل رو حل کنند...
    من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بود
    چه طوری با رایتل تماس گرفتید؟ (شماره یا سایتش برای پیگیری این کار چیه؟)
    یعنی دوباره درخواست جدید بدم و...؟!!
    تو سامانه 195 هم میشه درخواست داد؟ (مشکل از همراه اول بوده که موافقت نکرده؟!!)

18. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •