واسه من بعد از 3 روز ، امروز صبح از 667 اس ام اس اومد که با ترابرد شما موافقت نشد. برای پیگیری به پرتال یا ... برید!!!!!!!!!!!!
واسه من بعد از 3 روز ، امروز صبح از 667 اس ام اس اومد که با ترابرد شما موافقت نشد. برای پیگیری به پرتال یا ... برید!!!!!!!!!!!!
ببخشید دوستان تلفظ واژه tarabord هست یا tarabard؟؟؟ میخوام برم نمایندگی ایرانسل، خواستم سوتی ندم!!!![]()
Tarabod
تَرابُرد درسته
Sent from my iPhone 6s+
سلام دوستان هنوز هم اون پیام مزاحم همراه اول هست ؟![]()
بله
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
دوستان ، تا به حال برای کسی پیش اومده که از شماره 667 بدون ذکر هیچ دلیلی اس ام اس بیاد که " با درخواست ترابرد شما موافقت نشد " ؟!!
آره
منم میخواستم از همراه اول برم رایتل حتی سیم کارت رایتل هم درب منزل تحویل گرفتم دو روز بعدش (چهارشنبه عصر) sms اومد با درخواست ترابرد شما موافقت نشد به نمایندگی ها یا سایت پذیرنده مراجعه کنید! هنوز نمیدونم دلیلش چی بوده؟
برا منم دقیقا همینطور شد رایتل گفت مجددا ثبت نام کن تا یه سیمکارت دیگه برات پست کنیم .. از دست این همراه اول![]()
دقیقا ، منم دائمی همراه اولمو به رایتل میخواستم ترابرد کنم و بعد از 3 روز ، دوشنبه توسط پست سیم کارت رایتل فرستاده شد و رفتم سایت رایتل و تایید دریافت سیم کارت رو زدم و بعدش اس ام اس از 667 اومد که 1 رو بفرستم و منم فرستادم و 10 دقیقه بعدش یه کدی که با RCSC-MCI شروع میشه رو فرستاد واسم و بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد تا اینکه 5شنبه صبح بدون ذکر هیچ دلیلی از 667 اس ام اس اومد که با درخواست ترابرد شما موافقت نشد!! اینم بگم که قبض میان دوره رو تسویه کرده بودم و حسابم صفره!
با این حال ، با رایتل تماس گرفتم و گفتن که براتون درخواست پیگیری ثبت میکنیم و همکارامون علت رو جویا میشن! ( و یه کد پیگیری هم دادن ) بعدش خودم رفتم سایت 195 و از همراه اول یه شکایت ثبت کردم با موضوع عدم انتقال سرویس دهنده فعلی و در متنش از کارهای بچه گانه و کار شکنی های این شرکت نوشتم و گفتم که سریع تر مشکل رو حل کنند...
من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بود
چه طوری با رایتل تماس گرفتید؟ (شماره یا سایتش برای پیگیری این کار چیه؟)
یعنی دوباره درخواست جدید بدم و...؟!!
تو سامانه 195 هم میشه درخواست داد؟ (مشکل از همراه اول بوده که موافقت نکرده؟!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)