اون اکانت توییتر (messi10stats) ربطی به مسی نداره، مسی خودش در توییتر اکانت نداره. messi10stats یه اکانت هواداری است.
همایون برادرش بوده که عکس رو گرفته.
اون اکانت توییتر (messi10stats) ربطی به مسی نداره، مسی خودش در توییتر اکانت نداره. messi10stats یه اکانت هواداری است.
همایون برادرش بوده که عکس رو گرفته.
واقعیت پشت قرارداد: چرا دستمزد مسی فصل آینده از 22 میلیون یورو به 42 میلیون یورو افزایش پیدا میکنه؟
لئو در سال 2014 قراردادی چهارساله با حقوق سالیانه 32 میلیون یورو امضا میکنه ولی بخاطر شرایط مالی باشگاه قبول میکنه که دو سال اول کمتر دریافت کنه و دو سال بعدی این جبران بشه.
یعنی بجای
32
32
32
32
قرارداد وزن داشته باشه
22
22
42
42
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وفادار حتی در معامله![]()
ژاوی: من فکر می کنم MSN بهترین خط حمله تاریخ است.
سوارز: امروز، نیمار شماره 2 جهان است، او پشت سر لئو هست ولی از او یاد خواهد گرفت، چون مسی الگوی بزرگی است. بزودی نیمار شماره 1 جهان خواهد بود.
وضعیت پای مصدوم نیمار
قرعه کشی نیمه نهایی انجام شد امیدوارم از این سطح هم به خوبی بدون مصدومیت عبور کنیم
بارسلونا--والنسیا
سلتا ویگو--سویا
شنبه 1394/11/10 ساعت 18:30
هفته 22 لاليگا : بارسلونا - اتلتيکو مادريد
زنده از شبکه سه
ترکیب
Bravo
Alves - Pique - Mascherano - Alba
Rakitic - Busquets - Iniesta
Messi - Suarez - Neymar
نیمکت
Ter Stegen, Arda Turan, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen, Mathieu
هاف تایم 2-1
مشخص بود بازیکنان اتلتیکو خسته میشن. وحشتناک پرس میکردن و دو سه نفری روی توپ میرفتن. این فیلیپه لوئیس اگه داور سر 4 خطای قبلی که سه تاش مستحق اخطار بود بهش کارت میداد کار به این نمیرسید با کف پای بره تو زانوی مسی.
Goal Live Commentarychallenge that can end a player's career
بازی بهترین دفاع و حمله اروپاست. تا اینجا که MSN شاهکار کرده. امیدوارم نیمه دوم رو به سلامت و با گل های بیشتر پشت سر بزاریم.
من دهنم از تعجب باز مونده بود... آتلتیکو تیم خشنی هست درست همه این رو می دونن ولی این حرکت فلیپه لوئیس اصلا یه چیز دیگه بود. قطعا اگه سرعت مسی نبود که خودش رو در آخرین لحظه کنار بکشه به احتمال زیاد شکستگی کامل زانوی چپ مسی رو میدیدیم.
اسپانیا باید یه فکری به حال این مسائل بکنه... این حرکت در انگلیس حداقل 10 بازی محرومیت رو همراه داره.
+
گودین هم اخراج شد.
سلام...
به سختی بازی رو بردیم.بازی پر جنب و جوشی از تیم اتلتیکو دیدم.(همینطور بازی خشنی) که داشت منجرب به مصدوم شدن مسی و نیمار میشد.
به هر حال تبریک بابت برد.
آمار بازی:
ترکیب دو تیم:
خلاصه بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hossein blak; 30-01-2016 at 20:47. دليل: تصحیح
خب به خوبی و خوشی تموم شد.
فیلیپه خیلی بدجور خطا کرد. یه لحظه گفتم مسی برا چند ماه رفت!
گل سوارز هم فوق العاده بود. تو بدترین شرایط بهترین حرکت و استادانه ترین گل. خیلی خوبه که داریمش. تاثیرای به موقعی رو میذاره.
بازی های بعدیمون تو لیگ هم که تقریبا ساده است. فکر نمیکنم قهرمانی در لالیگا پیش بینیش سخت باشه. اتلتیکو که بایه بازی بیشتر عقب موند. تیم سوم هم که فاصله ش زیاده. مگه اتفاق دهشتناکی بیافته.
مهمترین بازی فوریه هم آرسنال هست. محک خوبی میتونه باشه و البته جدی!
تبریک بابت برد ....
![]()
امروز ترکیب کامل در یک بازی برزرگ داشتیم... امیدوارم ادامه پیدا کنه... ولی وقتی مونیر داشت گرم میکرد گفتم کار تمام شد... نیمار چند دقیقه ایی فقط راه میرفت ... اختلاف زیاد بازیکنان ذخیره با مثلث ام اس ان ممکنه بعدا کار دست ما بده
Last edited by momo1364; 01-02-2016 at 23:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)