خدمت شما:
![]()
خدمت شما:
![]()
کیفیتش بسیار عالی هست . رنگ های زنده و با طراوت نظرمو خیلی جلب کرد . مبارکتون باشه .
فقط یک سوال هر کس تلویزیون میخره بعدش میگه ای کاش سایز بزرگتر گرفته بودم . شما از سایز راضی هستید یا اگر برگردید بزگتر میگیرید . (سوال عجیبی)
Last edited by استاد شیفو; 08-11-2015 at 10:11.
ولله این خیلی خوبه.اتاق منم زیاد بزرگ نیست.و نکته مهمتر اینه ۵۵ این مدل خیلی گرونتره و حدود ۵ملیون هست.
داداش شرمنده یک سوال دیگه دارم . کنترل این مدل لمسی هست و یا دکمه ای کامل ؟
درسته که میگن مصرف باتری کنترل این تلویزیون به شدت بالاست و زود زود باید باتری عوض کنید ؟
لمسی دکمه ای هست.من که یک هفتسنت خریدم.ولی حالا بگیم مصرفم داره فوقش ماهی دوتا باتری میخواد.البته بعید میدونم.
درود
عرض ادب،مباركتون باشه
جناب پشتيباني از زيرنويس فارسي و فرمت هاي تصويري اين تي وي به چه صورته؟
ممنون
سلام
ممنونم
زبان فارسی و انگلیسی رو در منو داره و طبیعتا در زیرنویس هم مشکلی نخواهد داشت.فایل تصویری هم من فایل 4k هم انداختم مشکلی در پخش نداشت.کلا سامسونگ از این نظر عالیه.من قدیما c650 داشتم که ال سی دی بود حتی ts هم میخوند دیگه این مدل جدیدا که سهله.
ممنون
شما بين چه مدل هايي اينو انتخاب كرديد؟
كيفيت قاب دور تي وي و پايه چطوره؟پلاستيكه؟فلزه؟
من میخواستم 4kباشه و بین 4kهای بازار این خوش قیمت ترین بود.البته به غیر از ال جی.تو ریویوها هم خیلی از این مدل تعریف کرده بودن.بین این و فیلیپس مردد بودم که فیلیپس hdmiورژن ۲ نداشت و همینو برداشتم.
کیفیت قاب دورشم به نظر فلزه ولی واقعیت نمیدونم فلزه یا پلاستیک شبیه فلز هست؟!در کل کیفیتش عالیه خصوصا وقتی که یه عکس 4k میزاری.دقیقا انگار گوشی نوت۴ جلوته ولی سایز ۵۰ اینچ
سعی میکنم فردا چند عکس با دوربین حرفه ای بزارم
سلام میشه بفرمایید این مدل سنسور نور کجا قرار گرفته و سوال بعدی اینکه میتونه خودش رو با نور محیط هماهنگ کنه آخه من قبلا یه تلویزیون داشتم تو تنظیم نور با سنسور بعضی مواقع اشتباه تشخیص می داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)