سلام
از وقتی لپ تاپم رو به ویندوز 10 ارتقا دادم ، از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل نمیشه
خطا میده :
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام
از وقتی لپ تاپم رو به ویندوز 10 ارتقا دادم ، از طریق کابل HDMI به تلویزیون وصل نمیشه
خطا میده :
کسی میدونه مشکل چیه ؟
من یک اکانت مایکروسافت توی ویندوز10 ساختم وحالا هر وقت کامپیوتر روشن می کنم این اکانت می اید و رمز می خواهد ایا راهی هست تا این را غیر فعال یا حذف کرد
کسی راه حل نداره ؟
درود
من چن وقته هنگام اجرای برخی اپلیکیشن ها با این ارور مواجه میشم.
DLL خواسته شده رو هم که دانلود میکنم همین ارور میاد ولی با DLL متفاوت!
آقا این ویندوز 10 منوی استارتش خیلی اذیت میکنه!
خیلی وقتا اصلن یا باز نمیشه یا دیر باز میشه و فقط وقتی ShellExperienceHost.exe رو از تسک منیجر میبندم بعدش منوی استارت باز میشه.
مشکلش چیه به نظرتون؟
شما میتونی از قسمت Settings->Accounts لینک Sign in with a local account instead رو کلیک کنی تا دیگه از اکانت مایکروسافت استفاده نکنه
من میخام اپدیت کنم از 8.1 به 10 ولی اصلا حوصله مشکلات ندارم
1.به نظرتون الان با این مشکلات اپدیت منطقی هست ؟ با نصب دوباره ویندوز نه اپدیت دستی
2.لطفا اگه کسی از سازگاری این برنامه ها با ویندوز 10 و نداشتن مشکل کرک خبر داره بگه
wamp server
progdvb
kaspersky
corel
adobe ps
adobe dreamwear
ممنون جواب بدینا![]()
سلام
ومپ رو آزمايش نكردم ولي فكر نكنم مشكلي براي 64 بيتيش باشه
پروگ رو هم آزمايش نكردم
كسپرسكي آخرين نگارش عااااااليهالبته بستگي به رم سيستمون هم داره. اگر كمتر از دو گيگ باشه مساله ساز ميشه!
كورل هم تست نكردم
فتوشاپ CC 2014 x64 خيلي خوب و روون اجرا ميشه
دريمويور CC 2014 عاااااالي كار ميكنه.
مرسی از جواب حالا اگه با این برنامه ها مشکلی نداشته باشم
با توجه به این که بعضی ها گفتن جدیدا حتی اجرا خود برنامه های ویندوزم اجرا نمیشه کلا بازی در میاره به نظرتون اگه نصب کنم اذیتم نمیکنه؟
مشخصات سیستم
Core i5 2.66 8mb
Ram gskill 4gb 1333
Vga ati 4350
Main Gigabyte P55A-ud3
راستی برای ریست کلید کسپر اسکای ۲۰۱۶ مشکلی ندارید؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
سلام
خواهش می کنم
سیستمت خوبه. ولی نمی تونی ازش انتظار کار خفن مانند رندر عالی در نهایت سرعت داشته باشی. سیستممون حدودا در یک سطحه با این تفاوت که پردازنده من i7 هست و گرافیکم nVidia GTM 310 . البته فکر نم گرافیک شما بهتر باشه. در کل من راضیم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)