با سلام
کاربرانی که از اسیاتک اینترنت دارند جهت تایم شبانه رایگان موقتا به سرور سوم در کانکشن وصل شوند تا سرور اول اماده شود.
باتشکر
با سلام
کاربرانی که از اسیاتک اینترنت دارند جهت تایم شبانه رایگان موقتا به سرور سوم در کانکشن وصل شوند تا سرور اول اماده شود.
باتشکر
اندازه چند تست با speedtest بزار وصل بمونه لطفا
در مورد سوالتون بیشتر توضیح بدید دوست عزیز...
2 تا خواهش داشتم . اول اینکه لطفا آدرس سرورها رو تو سایت یا اینجا بزارید چون من از لینوکس استفاده میکنم در نتیجه کانکشن به درد من نمیخوره .
مورد دوم هم لطفا یه سرور از دیتاسنتر رسپینا تهیه کنید . ( با آسیاتک سرعتم زیاد جالب نبس )
با تشکر
سلام
سایت امشب کمی اختلال داره و با تاخیر باز میشود.
خدمت شما:
s1.------.ir
s2.------.ir
s3.------.ir
s4.------.ir
سرور 4 از دیتاسنتر رسپینا هست.
باتشکر
سلام اینترنت من آسیاتکه، وسه افزایش سرعت از سرور خارجی تو تنظیمات گوشیم طبق عکس زیر کدوم type کانکشن انتخاب کنم؟ pptp یا l2tp? بقیه تنظیماتو بلدم لطفآ فقط بفرمایید که وسه افزایش سرعت کدومشونو انتخاب کنم بهتره؟!
![]()
Last edited by bzt; 26-01-2016 at 14:40.
یه سئوال دیگه هم دارم، اگه همزمان بخوام از اکانت افزایش سرعت و قند شکن استفاده کنم چی کار باید کنم؟ چون فقط یک کانکشن میشه فعال باشه یا وی پی ان افزایش سرعت یا قند شکن! حالا اگه همزمان بخوایم از جفتش استفاده کنیم چی کار باید کنیم؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
برای اسیاتک پیشنهاد میشود از pptp استفاده کنید و گزینه encryption حتما غیر فعال باشد.
برای این مورد راه حلی سراغ ندارم.
یعنی در حین استفاده از اکانت افزایش سرعت امکان استفاده از قند شکن وجود نداره نه تو کامپیوتر نه تو گوشی؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)