@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره برگشت
از همینجا تبریک میگم به غیور مردان اسپمر و متفرقه باز
من که خیلی خوشحال شدم از دیدن دوبارش. همین که دیدم سالمه برام کافیه .
.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره برگشت
از همینجا تبریک میگم به غیور مردان اسپمر و متفرقه باز
من که خیلی خوشحال شدم از دیدن دوبارش. همین که دیدم سالمه برام کافیه .
.
Last edited by befermatooo; 04-03-2015 at 20:28.
اسم دکستر اومد
نگاه کاکو سریال های که مدتی ازشون گذشته بعیده بتونی لینک سالم ازشون پیدا کنی ... اگر میتونی از تورنت دانلود کنی که خیلی راحت هرچی بخوای پیدا میکنی .. اگر هم نمیتونی لیچر های خوب و ارزون قیمتی داریم
سلام به اقا جواد خودمون ...
آخه این تورنت معلوم نیست چی به چیه یهو لینک میگیری یا زیرنویس همخونی نداره یا صدا یا یه دفعه تصویر میره رو هوا و ... ولی احتمالا یه سری میزنم ببینم از توش چی گیر میاد ...
در مورد لیچر هم که میگی الان اگر مثلا یه لیچر بگیری بعد باز نخوای از تورنت لینک رو مستقیم کنی و بخوای از همین سایت های ایرانی مثل ایران فیلم و ... مستقیم کنی موقعه لیچ کردن از این نوع سایت ها با چه سرعتی لینک رو مستقیم میکنه چون حالت رایگانش که با یه کانکشن وصل میشه و با سرعت داغون دانلود میکنه ...
اصلا لیچرها از این سایت ها پشتیبانی میکنه یا نه ... حدود قیمت چنده ...
تنکس ...
زیرنویس که قبلش ببین برای چه نسخه های هست بعد اقدام کن .. تورنت اولش گیج کنندست یکم اما باور کن بهترین جا برای دانلود هست
برو این قسمت اکثر لیچر های مطرح در ایران تاپیک دارن
یدونه ش هم که میدونم از ایران فیلم و .. ساپورت میکنه برات پخ میکنم
دکستر رو باهاش زندگی کن من 6 سال داشتم این سریال رو میدیدم
اگر سوالی داشتی پخ بفرست دیگه خیلی بحثو تخصصی نکنیم اینجا
عزیز من هم اکانت ایران فیلم داشتم و هنوزم اکانت لیچ دارم.اکانت لیچ برای افرادی هست که بیش از حد دانلود دارن مثل من! من هرشب دانلود فیلم و سریال دارم
توی پ.خ هم بهتون گفتم شما فصول قبلی چند سریال رو میخوای.اکانت لیچ نخر.از یکی از سایت ها اکانت یک ماهه بخر خودتو خلاص کن
چییییییییییی بابک برگشت؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 04-03-2015 at 22:22.
بزن تو کار وان پیس !!!!!! من رسیدم 380 !!
بابک آمد تا خواب را از چشمان جماعت اسپمر برباید ....
خوش خبر باشی.آقا شما موثقی یا خیر؟
![]()
بلاخره پس از چند سال دیروز برگشت و پست داد .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند بار تاحالا بازنشسته شد و رفت اما هر بار که دوباره برگشت قدرت رو در دست گرفت
البته میخوان طوری رفتار کنند که ما فکر نکنیم طوری شده
در هر صورت چه بخواد دوباره به تیم مدیریت برگرده یا اینکه کاربر عادی بمونه ، همین حضورش برای ما ارزشمند هست .
باشد که رستگار شویم![]()
بابک کیه ؟ من نمیشناسمش اصلا کجا بوده اصلا ؟ کی بوده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)