تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 82 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 820

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی فوتبال ایران | 2015 AFC Asian Cup

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کسایی که اینقدر به کی روش و روشش گیر میدن و میگن باید عوض شه خواهشا یه گزینه فقط واسه من بیارن که با این شرایط بشه اونو اوردش ایران .
    نگین که از شرایط مملکت خبر ندارین که سرمو میکوبونم به دیوار . تنها راه غیر از موندن کی روش ، اومدن مربی ایرانی هست . حالا ایا بازم دوست دارید کی روش اخراج بشه من دیگه نمیدونم .

فقط اینو میدونم که باخت امروز به هیچ وجه تقصیر کی روش نبود و فقط و فقط به خاطر داور و اشتباه فردی سه نفر بود . حقیقی ، جهانبخش ، حاج صفی . اینکه بگیم چون کی روش اینا رو تو ترکیب گذاشته پس مقصره هم یه حرف مضحکانه است .

من قبلا گفتم تو تاپیک که بازیکنهای ما اصلا در سطح بازیکنهای تیمهای دیگه نیستن حتی امارات و ما فقط به خاطر تاکتیک کی روش تونستیم این بازی ها رو ببریم . تیمی که اکثر گلهاش روی شروع مجدد و ضربات هد هستش خودش گواه همین قضیه است .

داریم بازیکن خوب اما باید قبول کنیم که اکثر بازیکنهامون از سطح استاندارد خارجن . در واقع اگه تاکتیک و رهبری کی روش نباشه اصلا بازیهاشون به چشم نمیاد . نمیخوام به بازیکنهامون بی احترامی کنم اما توانایی فردی اکثر بازیکنهامون واقعا پایینه .

وقتی کی روش اومد تیم رو منسجم تر کرد و یه تیم یک دست و هماهنگ ایجاد کرد . با هر تاکتیکی چه دفاعی چه هجومی (کار به اینش ندارم) اما نتیجه خوبی گرفت نسبتا .

حالا تو بازی امروز با اون اخراج ، یه دفعه این انسجام از بین رفت و بازیکنهامون یه جورایی واسه خودشون عمل میکردن . مثل بازی با بوسنی که با گل اول از هم پاشیدن . و تا اومدن دوباره اون انسجام رو شکل بدن گل رو خوردن .

الکی نبود کی روش اینقدر اعصابش داغون شده بود . چون هم اخراجش ناعادلانه بود و هم اخراج و گل خوردن تو بازی های ایران اون انسجام رو از بین میبره و کی روش هم اینو میدونست که دقیقا پاشنه اشیل تیمش زده شد اون موقع .

خلاصه تو این جام کی روش نشون داد میتونه نسل جدید رو کم کم اماده کنه و یه تیم بهتر از قبل بسازه . من خودم موافقم که کی روش بره و یه مربی بهتر خارجی بیاد اما چون میدونم امکانش اصلا نیست پس دوست دارم بمونه و یه تیم بهتر و جوونتر واسه جام جهانی اماده کنه .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینو قبول دارید که ضربات پنالتی برای هر دو تیم چه ایران چه عراق چه .... همیشه شانسی بوده و تیم شایسته نتونسته به مرحله بعد راه پیدا کنه ؟ نمونش ژاپن که از امارات شکست خورد .
    بله درسته !

4. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تاج: با فوتبال ژاپن تبادل اطلاعات می‌کنیم/ از برنامه فوتبال ژاپن الگو می‌گیریم

رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: با فوتبال ژاپن در راستای رسیدن به اهدافمان پس از عقد این قرارداد خواهرخواندگی تبادل نظر بیشتری خواهیم کرد.
    خبرگزاری فارس: تاج: با فوتبال ژاپن تبادل اطلاعات می‌کنیم/ از برنامه فوتبال ژاپن الگو می‌گیریم

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی تاج پس از امضای قرارداد خواهرخواندگی لیگ ایران و ژاپن گفت: می‌دانید ژاپن یکی از بهترین و معتبرترین لیگ‌های آسیاست که در بحث صدور مجوز حرفه‌ای قوی‌ترین لیگ است. آنها همه استانداردهای لازم را در خصوص مسابقات ورزشی دارند. این قرارداد برای همکاری دو فدراسیون در عرصه فوتبال لیگ دو کشور و رده‌های سنی پایه است.

وی افزود: قصد تبادل اطلاعات داریم. جی‌لیگ ژاپن 20 سال تجربه دارد و می‌خواهیم در امور مشترک همکاری کنیم و نقاط مشترک دو لیگ را پیدا کنیم. شاید ما برخی از موارد سازمان لیگ را تغییر دهیم به طور مثال آنها در مجمع خود استاد دانشگاه دارند که این مسئله مورد علاقه ما هم هست. در مورد شرایط خاص حق پخش تبلیغات محیطی و نوع تقسیم آن بین باشگاه‌ها در مورد بازیکنان زیر 23 سال که هیچ محدودیتی وجود ندارد و آنها می‌توانند در 5 تیم بازی کنند تبادل نظر کردیم. موارد دیگری هم در صحبت‌های ما وجود داشت. در مورد تبلیغات پیراهن و نحوه محاسبه قیمت آن صحبت کردیم.

رئیس سازمان لیگ در ادامه تصریح کرد: در مورد هواداران و شرایطی که ورزشگاه‌های ژاپن دارند تبادل نظر شد. هدف اول ما رشد سطح فوتبال ایران است. هدف دوم ما این است که ورزش کردن را در کشور تبلیغ کنیم و ورزش کردن در ایران عمومیت پیدا کند. همچنین به خاطر اینکه ورزش یک زبان بین‌المللی است در این راستا قدم برمی‌داریم تا با دنیا روابط سازنده‌تری داشته باشیم.

تاج در ادامه تصریح کرد: ژاپن برنامه 10 ساله دارد و ما هم می‌خواهیم از این مسئله الگوبرداری کنیم. همچنین آنها در رده زیر 13، زیر 14، زیر 15 و زیر 16 سال لیگ منطقه‌ای دارند.

رئیس سازمان لیگ در پایان گفت: از رئیس سازمان لیگ ژاپن و مسئول بازاریابی لیگ این کشور کمال قدردانی را دارم. همچنین از علی کفاشیان، علی کاظمی، محمدرضا ساکت و غلامرضا بهروان که در این مراسم خوب برای عقد قرارداد خواهرخواندگی حاضر شدند تشکر می‌کنم.
    بیان بحث فنی تر کنید خودم زیاد از مباحث فنی نیمدونم وگرنه بیشتر تیم همینجا انالیز میکردم و مشکلات تیم میگفتم و بحث جلو میبردیم
    یه بحث مقایسه میکردیم بین تیم ها و...
    خدایش از این بحث کلیشه ای خسته نشدید ؟!

داره خودمونی میشه Sadra3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنبال منشا این تنفر باید جاهای دیگه گشت!
    قطعا این تنفر از فوتبال بوجود نیومده ولی کجا باید گشت؟
    مگه ما چه بدی بهشون کردیم؟

عراقی ها تیم های دیگه گروه D رو هم شکست دادن ولی ادمین اون پیج چنین پست هایی نذاشت!

7. این کاربر از Sadra3010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کیروش بره دیگه از دژاگه و قوچان و آزمونم خبری نیست
    هیچ مربی ـه چیـز خُلی نمیاد اینارو ول کنه بره سراغ نکونام ُ شجاعی

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا رو شکر ...مثل اینکه کیروش ماندنی شد...کفاشیان گفته از کیروش حمابت میکنه...درستش هم همینه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

بعضیا کلا میخوان اصل قضیه و فرع قضیه و همه چیو با هم قاطی کنن !!

دکتر صدر تو برنامه آسیا 2015 حرف خوبی زد !! گفتش که به هر حال درسته فوتبال ما از ریشه خرابه اما نمیشه که بازیکنان و سرمربی و کادر فنی رو زیر بار انتقاد نگرفت !! به هر حال یه بازیکن بهتر بود یه بازیکن بدتر بود کلا نمیشه کسی رو زیر ذره بین نبرد !!!

الان این فروم تبدیل شده به 2 گروه !! یه گروه که فقط خواستار جدایی کیروش شدن !! یه عده هم که تا میگی بالا چشم کیروش ابروئه میپرن به آدم که آقا وضع فوتبال ما همینه بهترین مربیم بیاد همینه ما بازی دوستانه نداشتیم فوتبال مارو با کره مقایسه نکنید ما بودجه نداشتیم تا همیجاشم شاهکار کردیم ... و یه سری حرفهایی که فقط میتونن باهاش خودشون رو گول بزنن !!

اینی که ما بازیه دوستانه نداریم , بودجه نداریم , وضع فوتبال مملکتمون خرابه , و بقیه مشکلات چه ربطی به عدم نتیجه گیری از لحاظ فنی داره ؟!!! چرا باید جواب شکست رو با بهونه های الکی بدیم ؟! چه نسبتی شما با کیروش دارید که میخواید تمام مسئولیت های باخت رو گردن همه بندازید اما 1% رو گردن کیروش نندازید ؟!!

بزرگترین اشتباه کیروش در این تورنومنت دعوت نکردن مهدی رحمتی بود !! یعنی تنها گلری که از 7 تا پنالتی حتی یک دونشو نتونه بگیره یکی علیرضا حقیقیه یکی همون گلر تیمه عراق !!!! چرا توی این قضیه کیروش رو نباید مقصر دونست ؟! توی جام ملت های آدم باید فکر همه جا رو بکنه !! فکر پنالتی ها هم باید کرد , حتی رحمتی رو برای نیمکت نشینی و تعویض موقع پنالتی ها هم دعوت نکرد !! خوب اینجا مقصر کیه ؟ حالا کاری به روند بازی و اینکه کلا این آقای حقیقی خودشم بکشه لایی خوره نداریم !! همین پنالتی ها اگه رحمتی بود از 7 تا یکیشو نمیگرفت ؟! اینجا الان مقصر کیه ؟ منم ؟؟ یا داور ؟؟

دعوت نکردن ممد نوری و خلعتبری و رحمتی که 99% کارشناسا گفتن اشتباه بوده تقصیر عمه ی بنده بود ؟! یا تقصیر جناب حضرت عالی کیروش ؟ خداوکیلی خندتون نمیگرفت ؟! یوسفی ضربه کاشته و کرنر میشد همچین خوشحال میشد و هی آرزو میکرد ضربه آزاد بگیریم انگار پنالتیه !! چون خودمون هم میدونیم فقط روی شانس و استعداد فردی داریم به گل میرسیم , حالا دوستان میان میگن به کیروش چه ربطی داره توانایی بازیکنا همینه !! چرا همچین فکری میکنید ؟! اگه همین یه خلعتبری , فقط یه دونه خلعتبری به جای این سرطان مسعود شجاعی توی ترکیب بود کل ترکیب و روند بازی میتونست عوض شه !! اینا گردن کیه ؟

دیگه یه سری چیزا رو نباید از گردن سرمربی باز کرد !!

حالا من نمیگم کیروش باید عوض بشه , اما دیگه هی نیاید بگید فوتبال ما همینه , بازی تدارکاتی نداشتیم , پول نداشتیم , کیروش چیکار کنه ... چون بازی تدارکاتی نداشتیم نباید یه گلر پنالتی گیر با خودمون میاوردیم ؟! چون پول نداشتیم نباید یه هافبک سرعتی و خلاق مثل خلعتبری جا یه گلابی مثل مسعود شجاعی تو ترکیب میذاشتیم ؟!! توجیه الکی نکنید !! مثل کسی که برای امتحان درس نخونده باشه بره سر جلسه !! میتونه مثل بوق دیوارو نگاه کنه آخرم پاشه بره یه 0 بگیره صبح تا شبم بشینه بگه خوب من درس نخوندم توقع چی داشتید !!میتونه هم تمام تلاششو بکنه حداقل یکم تقلب یکم 2 تا تست شانسی بزنه یکم از اطلاعات قدیمش کمک بگیره یه 9 و 10 بگیره پاشه بره بیرون بگه با اینکه درس نخونده بودم اما از تمام داشته هام استفاده کردم !!

Last edited by Esteghlal_Paydar44; 23-01-2015 at 21:20.

12. 3 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sadra3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنبال منشا این تنفر باید جاهای دیگه گشت!
    قطعا منشا این تنفر فوتبال نیست ولی کجاست؟
    مگه با چه بدی به اینا کردیم که چنین پست هایی زدن؟

عراق تو گروه D تیم های دیگه رو هم شکست داد ولی ادمین اون پیج چنین پست هایی نزد!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضیا کلا میخوان اصل قضیه و فرع قضیه و همه چیو با هم قاطی کنن !!

دکتر صدر تو برنامه آسیا 2015 حرف خوبی زد !! گفتش که به هر حال درسته فوتبال ما از ریشه خرابه اما نمیشه که بازیکنان و سرمربی و کادر فنی رو زیر بار انتقاد نگرفت !! به هر حال یه بازیکن بهتر بود یه بازیکن بدتر بود کلا نمیشه کسی رو زیر ذره بین نبرد !!!

الان این فروم تبدیل شده به 2 گروه !! یه گروه که فقط خواستار جدایی کیروش شدن !! یه عده هم که تا میگی بالا چشم کیروش ابروئه میپرن به آدم که آقا وضع فوتبال ما همینه بهترین مربیم بیاد همینه ما بازی دوستانه نداشتیم فوتبال مارو با کره مقایسه نکنید ما بودجه نداشتیم تا همیجاشم شاهکار کردیم ... و یه سری حرفهایی که فقط میتونن باهاش خودشون رو گول بزنن !!

اینی که ما بازیه دوستانه نداریم , بودجه نداریم , وضع فوتبال مملکتمون خرابه , و بقیه مشکلات چه ربطی به عدم نتیجه گیری از لحاظ فنی داره ؟!!! چرا باید جواب شکست رو با بهونه های الکی بدیم ؟! چه نسبتی شما با کیروش دارید که میخواید تمام مسئولیت های باخت رو گردن همه بندازید اما 1% رو گردن کیروش نندازید ؟!!

بزرگترین اشتباه کیروش در این تورنومنت دعوت نکردن مهدی رحمتی بود !! یعنی تنها گلری که از 7 تا پنالتی حتی یک دونشو نتونه بگیره یکی علیرضا حقیقیه یکی همون گلر تیمه عراق !!!! چرا توی این قضیه کیروش رو نباید مقصر دونست ؟! توی جام ملت های آدم باید فکر همه جا رو بکنه !! فکر پنالتی ها هم باید کرد , حتی رحمتی رو برای نیمکت نشینی و تعویض موقع پنالتی ها هم دعوت نکرد !! خوب اینجا مقصر کیه ؟ حالا کاری به روند بازی و اینکه کلا این آقای حقیقی خودشم بکشه لایی خوره نداریم !! همین پنالتی ها اگه رحمتی بود از 7 تا یکیشو نمیگرفت ؟! اینجا الان مقصر کیه ؟ منم ؟؟ یا داور ؟؟

دعوت نکردن ممد نوری و خلعتبری و رحمتی که 99% کارشناسا گفتن اشتباه بوده تقصیر عمه ی جناب عالی بود ؟! یا تقصیر جناب حضرت عالی کیروش ؟ خداوکیلی خندتون نمیگرفت ؟! یوسفی ضربه کاشته و کرنر میشد همچین خوشحال میشد و هی آرزو میکرد ضربه آزاد بگیریم انگار پنالتیه !! چون خودمون هم میدونیم فقط روی شانس و استعداد فردی داریم به گل میرسیم , حالا دوستان میان میگن به کیروش چه ربطی داره توانایی بازیکنا همینه !! چرا همچین فکری میکنید ؟! اگه همین یه خلعتبری , فقط یه دونه خلعتبری به جای این سرطان مسعود شجاعی توی ترکیب بود کل ترکیب و روند بازی میتونست عوض شه !! اینا گردن کیه ؟

دیگه یه سری چیزا رو نباید از گردن سرمربی باز کرد !!

حالا من نمیگم کیروش نباید عوض بشه , اما دیگه هی نیاید بگید فوتبال ما همینه , بازی تدارکاتی نداشتیم , پول نداشتیم , کیروش چیکار کنه ... چون بازی تدارکاتی نداشتیم نباید یه گلر پنالتی گیر با خودمون میاوردیم ؟! چون پول نداشتیم نباید یه هافبک سرعتی و خلاق مثل خلعتبری جا یه گلابی مثل مسعود شجاعی تو ترکیب میذاشتیم ؟!! توجیه الکی نکنید !! مثل کسی که برای امتحان درس نخونده باشه بره سر جلسه !! میتونه مثل بوق دیوارو نگاه کنه آخرم پاشه بره یه 0 بگیره صبح تا شبم بشینه بگه خوب من درس نخوندم توقع چی داشتید !!میتونه هم تمام تلاششو بکنه حداقل یکم تقلب یکم 2 تا تست شانسی بزنه یکم از اطلاعات قدیمش کمک بگیره یه 9 و 10 بگیره پاشه بره بیرون بگه با اینکه درس نخونده بودم اما از تمام داشته هام استفاده کردم !!

تو همین برنامه آسیا 2015 با اجرای جاودانی بود که اعلام شد: پس از شکست انگلستان در جام جهانی 2014 آنهم در مرحله مقدماتی اونها اومدن بطور کامل تیم خودشون رو با تیم ملی آلمان که قهرمان شده مقایسه کردند...یکی از برگترین تفاوتها تعداد بازیهای دسوتانه تیم ملی آلمان بود که بیش از دو بار بیشتر از تیم ملی انگلیس بود...

نمیدونم ووریا غفوری بود یا پورعلی گنجی که فقط دو یا سه تا بازی ملی داشت و اینجوری عاااالی کار کرد... حال ببینید اگر فدراسیون فوتبال گدا بازی در نمیاورد و بازی تدارکاتی کافی برگزار میکرد چی میشد...شاید ضعف علیرضا حقیقی در پنالتی گیری در همین بازیهای تدارکاتی که استرسش از تمرین خود تیم بیشتر هست معلوم میشد و کیروش یه فکر دیگری برای دروازه بانی میکرد...

15. 3 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کیروش بنظرم تا جام جهانی باید باشه...
    پولادی ! کسی فکرشم نمیکرد همچین مسخره بازی در بیاره دروازبان زدت اون چکاریه خودتو به مردن میزنی پاشو بگو زد!
    حقیقی هم نشون داده روی شوت های زمینی ضعف داره در جام جهانی هم گل های که از بوسنی که خورد معلومه.

17. 3 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •