یه سر به این جاها بزن شاید چیزی پیدا کردی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سر به این جاها بزن شاید چیزی پیدا کردی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه ولی یه نفر دیگه هم مثل من این سوال رو مطرح کرده بود ولی کسی هنوز جواب نداده بود فکر کنم حالا حالاها باید بی خیال لینوکس بشم
این جا ها هم یه سر بزنی بد نیست:
من که هر چی دنبال درایوری چیزی برای نصب مودمم گشتم چیزی پیدا نکردم ولی یه چیزهایی تو این سایت پیدا کردم که نوشته بسته به نوع مودمتون باید یه سری کارهایی رو بکنید ولی نمیدونم مودم جز کدومشون میشه؟(مودم من corecess 3112ug هست مدل usb از آسیا تک هم گرفتم)
ADSL Connectionsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
All PPPoE and router-style ADSL modems that use an Ethernet connection are supported by Ubuntu, and some USB ADSL modems are supported too.
For a router-style ADSL modem, simply follow the section called “Basic Procedure”
For information on setting up a PPPoE ADSL modem see the section called “PPPoE Modems”.
For information on setting up a USB ADSL modem see the section called “USB ADSL Modems”.
usb adsl modems:
1. Speedtouch modems:
2. Modems using the Analog Devices Inc. eagle-usb I, II or III chipset (such as Sagem Fast 800, Comtrend ct 350 etc.):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3. Connexant AccessRunner based modems:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم یه نگاهی بکنید ببینید می فهمید مودم من جز کدوم دسته هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه قوطی مودمتون رو نگاه کنید و اطلاعات کاملتری اینجا بزاریید. نوع چیپ و ......
شرکت سازنده مودمتون فک کنم این باشهو این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gaxter; 16-10-2007 at 14:29.
دوست عزیز من دنبال راه حلی برای مشکل شما هستم. اگر راه حلی پیدا کنم همینجا میذارم. یکی از دوستام چند وقت پیش از آسیا تک مودمی گرفته که فکر می کنم مثل همین مودم شما باشه. این دوستم مثل من از kubuntu 7.04 استفاده می کنه و از طریق برنامه KNetworkManager و با یک سری نتظیمات ساده در این برنامه تونست که به اینترنت وصل بشه. تا اونجایی که من میدونم مودم شما نیازی به نصب درایور نداره. شما باید از طریق برنامه Network Manager که در ubuntu وجود داره بتونی به اینترنت وصل بشی.
این راهنما رو هم یه نگاهی بنداز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه کردیدمن که هر چی دنبال درایوری چیزی برای نصب مودمم گشتم چیزی پیدا نکردم ولی یه چیزهایی تو این سایت پیدا کردم که نوشته بسته به نوع مودمتون باید یه سری کارهایی رو بکنید ولی نمیدونم مودم جز کدومشون میشه؟(مودم من corecess 3112ug هست مدل usb از آسیا تک هم گرفتم)
مودم با رابط lan (corecess 3115) قیمتش خیلی فرق نداره
بهتر بود از این می گرفتید
ففکر نکنم بدون درایور کار کنه حتما درایورش باید نصب بشه
تا اونجایی که من می دونم این مودمهای usb مثل مودمهای دایل آپ اینترنال هستند
یک سری از کار هایی که باید انجام بدن (مثلا encapsulation کردن در لایه انتقال) توسط سخت افزار انجام نمی شه و بصورت نرم افزاری توسط همون درایوری که نصب می شه انجام می شه
در هر صورت خوشحال می شم بدونم چطوری می شه
تا انشاالله مشکل خیلی از دوستانی که از مودم usb استفاده می کنند حل بشه
خيلي از دوستان در حال حاضر از مودم corecess 3112ug که به صورت usb هست بهره ميگيند و نمی توانند از آن در لینوکس استفاده کنند. راهنمای نصب این مودم در سایت زیر مطرح شده و در واقع منبع این آموزش لینک زیر هست. من فقط مقداری تمیزکاری بروی این مقاله انجام دادم.
توجه مهم :
این روش بروی توریع اوبونتو تست شده و جواب داده است. و به احتمال زیاد بروی توزیع های دیگر مانند SUSE نیز جواب خواهد داد.
مسئولیت درست بودن و جواب دادن این آموزش به بنده هیچ ارتباطی ندارد. با ریسک خود آن را انجام دهید.
مراحل زير را به صورت کامل انجام دهيد
1- با توجه به نوع توزیع خود درایور EciAdsl را از سایت زیر دانلود کنید و آن را نصب کنید.
2- فایل زیر را دانلود کرده و محتویات آن را در مسیر /etc/eciadsl کپی کنید. برای کپی کردن فایل ها به این مسیر نیاز به مجوز root دارید. پس از دستور sudo cp استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- در ترمینال این دستور رو اجرا کنید : sudo eciadsl-config-text تا برای شما این نتیجه حاصل شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- گزینه ۱ را انتخاب کنید و سپس username , password اکانت ADSL را وارد کنید. بعد لیستی از سرویس های اینترنتی برای شما نمایش داده میشود. در اینجا شما باید عدد ۵۹ را وارد کنید. بعد از این مرحله از شما dns1 , dns2 رو می خواهد فقط اینتر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5- بعد نوبت به وارد کردن VCI ,VPI می باشد که این رو باید از سرویس دهنده اینترنت بپرسید. که قالبا vpi=0 , vci=32 در اسیا تک میباشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این مرحله لیستی از مودم ها رو برای شما لیست میکنه که شما باید عدد ۶۸ رو وارد کنید.
سپس از شما مشخصات سخت افزاری مودم رو درخواست می کند که شما باید مقادیر VID1,2=0915 و PID1,2=8102 وارد کنید.
6- بعد از این مرحله از شما مدل چیپ ست رو درخواست میکند که باید گزینه ۳ یعنی GS7470 رو انتخاب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در دو مرحله بعدی باید عدد صفر را وارد کنید.
7- مرحله بعد مربوط به فایل های Synchronization می باشد که اگر درست مرحله ۲ را انجام داده باشید با لیست زیر مواجه میشید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عدد 18 را وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8- حالا نوبت به انتخاب سیستم سرویس دهنده اینترنت میرسه که باید از لیست زیر گزینه ۴ یعنی LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS رو انتخاب کنید.
از این جا به بعد باید هرچی ازتون پرسید رو اینتر بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر درست انجام داده باشید باید به این صورت کانفیگ کرده باشید:
9- بعد از تنظیمات حالا نوبت به این میرسد که راه انداز مودم رو اجرا کنید. لازم به ذکر هست که هر وقت وارد سیستم میشوید باید این کار رو انجام دهید.
حال دستور sudo eciadsl-start را در ترمینال وارد کنید تا مودم شما نصب شود. بعد از نصب باید مثل log زیر برای شما نمایش داده شود و چراغ های مودم روشن شود.
اگر خروجی بالا رو داشته باشید و چراغ ها روشن شده باشند مودم به صورت کامل نصب شده و برای تست میتونید از دستور ifconfig ببینید که یک Device به اسم tap0 برای شما ایجاد شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10- حال نوبت به تنظیمات pppoeconf می باشد. در خط فرمان دستور sudo pppoeconf tap0 را اجرا کنید و در اینجا هم یوزر و رمز ای دی اس ال خود رو بدید و بقیه رو اینتر بزنید
11 - حال کافیه دستور sudo pon dsl-provider رو در خط فرمان وارد و از اینترنت استفاده کنید.
موفق باشید.
اگه ميشه نحوه استفاده از دستور sudo cp رو هم بگيد چون نتونستم فايلها رو در پوشه مورد نظر كپي كنم
فایلی رو که در مرحله ۲ گرفتی Extract کن . بعد در داخل ترمینال با دستور cd برو به دایرکتوری که شامل فایل ها هست . مثلا :
بعد با دستور زیر همه فایل ها رو کپی کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)