تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 203 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خدیرا مصدوم شد !!!
    از همین اول کار قدم اول واسه عقب افتادن برداشته شد !!
    با همین مصدومیت های مذخرف لیگ رو پارسال از دست دادیم !!!

امسال هم مصدومیت باید مارو عقب بندازه !!
    حریف همه چی میشیم جز این مصدومیت !!
    ++

تیم دوست و برادر

منچستر یونایتد !!

Last edited by albertxx; 02-09-2014 at 20:40.

2. 10 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 دی ماریا:فصل گذشته فقط بخاطر رونالدو در رئال ماندم

آی اسپورت - آنخل دی ماریا امروز در مصاحبه با رادیو "Am 360 espn" در مورد خروجش از رئال و پیوستنش به منچستر یونایتد صحبت کرد و رضایت خود از این مساله را ابراز داشت.دی ماریا یکی از دلایل اصلی ترک نکردن رئال در فصل گذشته را روابط بسیار خوبش با رونالدو دانست.

به عقیده دی ماریا، او بهترین زمان را برای ترک رئال انتخاب کرد: پس از کسب لادسیما(دهمین عنوان قهرمانی اروپای رئال) وی گفت : "حقیقت این است که صمیمیت زیادی بین من و رونالدو وجود داشت.او در همه زمینه ها از من حمایت می کرد.فصل گذشته زمانی که بحث رفتن من پیش آمد؛ همه تلاشش را کرد تا من در رئال بمانم و همینگونه نیز شد.اگر فصل گذشته رئال را ترک نکردم؛ فقط بخاطر کریستیانو بود.

با قهرمانی اروپا، رئال را به بهترین شکل ممکن ترک کردم. ممنونم از منچستر یونایتد که مبلغ درخواستی رئال را پرداخت کرد. من اهل دروغ گفتن نیستم. هر آنچه که در نامه خداحافظیم برای هواداران رئال نوشتم؛ حقیقت محض و خواسته قلبی من بود."

وی در مورد باشگاه جدیدش نیز گفت : " به اینکه گران ترین بازیکن تاریخ باشگاه و لیگ برتر هستم فکر نمی کنم. پوشیدن پیراهن شماره 7 منچستر یونایتد افتخار بزرگی است. در این باشگاه همواره بهترین بازیکنان این شماره را در اختیار داشته اند. با این وجود از این بابت هیچ فشاری روی خودم احساس نمی کنم "

4. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونالدو قطعا از رفتن دیماریا ناراحت شده ، واگرنه خریدها خوب بودن ، مخصوصا کروس

+

خدیرا چرا مصدوم شد ؟؟؟
    شانس هم نداریم ، خیلی بازیکن داشتیم ، اینم کم شد
    حالا معلوم نشده که چقدر طول میکشه که خوب شه و برگرده ؟؟؟

+

من واقعا از آینده ی تیم میترسم
    اول همه ی بازی های تدارکاتی رو باخت ، گفتم مهم نیست بازی های آماده سازیه
    بعدش یه جام رو برابر اتلتیک از دست دادیم
    از سوسیداد خیلی بد باختیم
    در مقابل این باخت ها ، سوپر کاپ اروپا رو با برد سویا گرفتیم و یه تیمی که به تازگی لالیگا اومده رو بردیم ( اونم خیلی راحت نبوده )

یه نگاه به همه ی بازی های رئال بندازیم ، میشه دید که خوب کار نکردیم
    درسته سویا رو بردیم و سوپر کاپ رو گرفتیم ، ولی از اون طرف به همه ی تیم ها تو اردو آمریکا باختیم ، به اتلتیک جمعا باختیم ، به سوسیداد باختیم
    به هر تیم بزرگی خوردیم ( اگه سوسیداد رو هم توش بذاریم ) باختیم
    و یه جورایی با رفتن 3 تا از بازیکن های خوبمون ، فصل نقل و انتقالاتم باختیم
    بازی های روز به روز سختر ( تیم های بزرگ ) و رقابت فشرده تر میشه ، با این نیمکت ....

امیدوارم این این روند ادامه پیدا نکنه و تیم بتونه خودشو جمع و جور کنه بازی های بعد و موفق باشیم
    Last edited by Abdolreza2012; 03-09-2014 at 00:27.

6. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من مشکل از سیستم 4-3-3 هست.
    4-2-3-1 که بچینه جیمز اونوقت میشه جواهر.....
    خرید های رئال هم هنوز مونده مشخص بشه موفق بوده یا نه...یا فروش الونسو....
    حالا این فروش های پرز هم بد نبود اما نه حالا....باید حداقل یکسال دیگه صبر میکرد. اگه یادتون باشه پرز این بازیکنا رو 4 سال پیش خرید ...حالا هم فروخت فک کنم پرز هر 4 سال تیم رو میتکونه جدید میاره.بدم نیست .اما دیماریا باید یکسال دیگه میرفت.

8. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خديرا براي 6 هفته خانه‌نشين شد

هافبک دفاعي آلماني تيم فوتبال رئال مادريد مصدوم شده و حداقل تا شش هفته ديگر نمي‌تواند کهکشاني‌ها را همراهي کند.

با مصدومیت سامی خدیرا دغدغه‌های کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید از بابت ضعف خط دفاعی تیمش که در شکست 4 بر2 کهکشانی‌ها در هفته جاری در خانه رئال سوسیه‌داد به نمایش درآمد، افزایش پیدا کرد.

به نقل از تسنیم، خدیرا از ناحیه ران چپ دچار پارگی عضله شده است و حداقل تا شش هفته از میادین دور خواهد بود. این بدان معناست که هافبک دفاعی کهکشانی‌ها سفیدپوشان مادرید تا اواسط ماه اکتبر نمی‌تواند برای قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا بازی کرد.

مصدومیت خدیرا در تمرینات تیم ملی آلمان که خود را برای مصاف دوستانه امشب خود با تیم ملی آرژانتین آماده می‌کند، رخ داده است و به این ترتیب او مانند فینال جام جهانی 2014 که در آن هم به دلیل مصدومیت بازی برابر آرژانتین را از دست داد این بار هم نمی‌تواند برابر آلبی‌سلسته به میدان برود.

نبود خدیرا می‌تواند ضربه سنگینی به برنامه‌های کارلو آنچلوتی بزند به خصوص که پس از فروش دی‌ماریا و ژابی آلونسو گزینه‌های او برای خط میانی کاهش پیدا کرده‌اند.

فدراسیون فوتبال آلمان ادعا کرده است که مصدومیت خدیرا در کمپ تمرینی ژرمن‌ها رخ نداده است. در همین حال مسئولان باشگاه رئال مادرید پاسخ این ادعا را با بیان اینکه هافبک دفاعی‌شان در کمال سلامت و آمادگی جسمانی میدان نبرد با سوسیه‌داد را ترک کرد، داده‌اند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چیچاریتو: می دانم که پوشیدن این پیراهن چه معنا و مسئولیت هایی دارد؛ امیدوارم باعث افتخار کشورم شده باشم

طرفداری- وبسایت رسمی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که خرید جدید باشگاه، چیچاریتو هرناندز روز سه شنبه اولین جلسه تمرینی خود را پشت سر گذاشت. پیش از این جلسه تمرینی، او اولین مصاحبه خود با تلویزیون رسمی باشگاه را انجام داد.

- ساعت های اولیه حضور شما در رئال مادرید چگونه بوده است؟
    همه توجهات و هرکاری که باشگاه از زمان ورودم به مادرید انجام داده است، باور نکردنی بود. تست های پزشکی، کنفرانس مطبوعاتی،... من خوشحال و راضی ام، این رؤیایی است که به حقیقت پیوسته.
    - اینکه بخشی از این تیم باشید، چه حسی دارد؟
    یک احساس شادی بزرگ و انگیزه ای فوق العاده دارم. می خواهم از این فرصت استفاده کرده و توانایی های خود را نشان دهم و برای کمک به تیم تمام توان خود را در داخل و خارج از میدان به کار گیرم. مهمترین مسئله این است که باشگاه به موفقیت ها و تاریخ خود در فقط عناوین متعدد قهرمانی ادامه دهد. من از این فرصت لذت خواهم برد و درس های زیادی خواهم آموخت.
    - آیا رؤیای چنین لحظه ای را داشتید؟
    بله، از زمانی که به دنیا آمده ام، فوتبال بخشی از زندگی ام بوده است - و تمام صحبت های ما در خانه مربوط به همین موضوع بود. وقتی آخر هفته از راه می رسید، همه کارهایی که دوست داشتم را متوقف کرده و به تماشای بازی پدرم در مکزیک می رفتم. خدا را شکر که توانستم برای اولین بار در تیمی از مکزیک به میدان بروم. بعد از آن به منچستر رفتم و حالا در رئال مادرید هستم. این چیزی بود که خیلی به آن نیاز داشتم؛ یک تغییر. و چه جایی بهتر از بهترین باشگاه دنیا، که این فرصت را به من داده است تا خود را باور کنم و می خواهم از این فرصت استفاده کنم.
    - چگونه خود را به عنوان یک بازیکن توصیف می کنید؟
    من در داخل و خارج از زمین بسیار حرفه ای هستم. می خواهم به تیم کمک کنم. مهاجمی هستم که به حرکت کردن و موقعیت سازی برای هم تیمی هایش علاقه دارد. گل ها نتیجه عملکرد تیم است. مهمترین نکته این است که رئال مادرید پیروز شود، نه اینکه چه کسی گلزنی کند.
    - شما به باشگاهی آمده اید که در آن هوگو سانچز یک برنده بود...
    چنین مقایسه هایی خوشایند نیست، به خصوص که با فردی مثل هوگو باشد، کسی که در این باشگاه و در کشور ما یک الگو و نماد محسوب می شود. از وقتی که بچه بودم با مقایسه شدن با پدر و پدربزرگم زندگی کرده ام، اما من آنها را به یاد نمی آورم و دوست ندارم با دیگران مقایسه شوم. می خواهم تاریخ خودم را بسازم. بهترین چیز نشان دادن این پیراهن است. قدم گذاشتن در زمین برنابئو، و پوشیدن پیراهن سفید این باشگاه احساسی باور نکردنی ایجاد می کند. می خواهم بازی بعدی از راه برسد تا بتوانم بازی کرده و فرصتی داشته باشم که به بهترین نحو ممکن عمل کنم.
    - پیوستن شما به رئال مادرید در مکزیک چه معنایی دارد؟
    امیدوارم که باعث افتخار کشورم شده باشم. در آنجا افراد زیادی هستند که مرا دنبال می کنند و همیشه کارنامه مرا دنبال کرده اند. امیدوارم این باعث لذت آنها شده باشد و آنها به حمایت کردن از من ادامه دهند. می خواهم نمایندگی از کشورم در خارج را به بهترین نحو ممکن بر دوش بکشم. امیدوارم که این آغاز چیزهای خوب زیادی باشد.
    - فصلی سرشار از چالش ها تازه آغاز شده است، آیا برای آن آماده هستید؟
    البته، آماده ام تا با هم تیمی هایم تمرین کرده و بازی کنم. نمی خواهم هرگز فراموش کنم که عاشق چه چیزی بوده ام، و من همیشه رؤیای فوتبال بازی کردن را داشته ام. این یک بازی است و باید از آن لذت ببرید. می دانم که پوشیدن این پیراهن چه معنا و مسئولیتی دارد. مهمترین مسئله این است که من عاشق فوتبال بازی کردن هستم و بهترین باشگاه دنیا این فرصت را به من داده است تا در بهترین ورزشگاه دنیا بازی کنم و این چیزی است که شما را سرشار از اعتماد به نفس می کند.
    - تجسم کردن آلفردو دی استفانوی مرحوم چه معنایی برای شما دارد؟
    او نه تنها به یک باشگاه یا کشور، بلکه به طور کلی چیزهای زیادی به فوتبال بخشید. او در داخل و خارج از زمین چهره ای فوق العاده از خود در سراسر جهان بر جای گذاشت و همه می شناسند که او چه کسی بود. وقتی ما او را از دست دادیم، همه در موردش صحبت کردند. همه ناراحت و غمگین بودند. تصویر او همیشه بسیار مهم خواهد ماند.

محتوای مخفی: روزنامه 

راموس درس داد
    پیغام به کریستیانو:”باید به قوانین باشگاه احترام گذاشت”
    “چیچاریتو در فوتبال یک دوران را به نام خود ثبت کرده است”
    در مورد تیم ملی :”نیازی نیست که هویت تیم عوض شود اما بازیکنان زیادی جدا شده اند”
    خدیرا مصدوم شد و شاید هشت هفته از میادین دور باشد

12. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای خدا بگم چیکارت کنه پرز
    چی پاس نازی داد همین الان دیماریا

بعد از قهزمانی رئال تو چمپیونز و کوپا پرز بهترین مدیر بود و خرید بیل رو متفکرانه از طرف پرز میدونستن
    الان شده مدیری که هیچی حالیش نیست !!

با یه برد همه میشه بهترین
    و تیم میبازه کلا همه میکوبن !!
    عزیز من همین چن پست بالاتر از پرز به نوعی دفاع کردم..... اما نمیشه منکر شد رفتن دیماریا تو این وضعیت اشتباه شد بازیکن مهمی بود.
    با حرفات هم موافقم که حالا رفت بد بود اما هیچی تموم نشده....منم مثه خودتم.....پارسال بعد بازی الکلاسیکو دور رفت لالیگا که باختیم همه میگفتن انجلوتی فلانه و اینا من تو تاپیک فصل پیشس رئال پست زدم که به این تیم امیدوار شدم مطمئنم نیم فصل دوم میترکونه.....که شد!
    جو هواداری رئال متاسفانه زیاد جالب نیست و اکثرا دمدمی مزاج هستن. به هر حال Hala madrid!
    Last edited by SA3EDLORD; 03-09-2014 at 23:51.

14. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ای خدا بگم چیکارت کنه پرز
    چی پاس نازی داد همین الان دیماریا
    رفت که رفت !!!

ول کنید جان هرکی دوست دارید !!!
    رئالیا شدن دشمن شاد کن !!
    فقط کافیه یه سری تو نت بزنید

کلا همه از همه چی ایراد میگیرن و خودشونو متفکر میدونن !!!
    نظرات هم جالبه !!

در مورد ژابی چه چیز ها که نمیگن : خائن به رئال
    خیانت کار !!

دیماریا : رئال ضرر کرد
    نابود میشه !و ....

در مورد رودریگز : کلا هیچی بارش نیست و 6 تا گل تو جام جهانی زده
    خریدش اشتباه محضه !!!

در مورد چیچاریتو : احمقترین بازیکن رئال !!
    و خریدش رو بدترین خرید میدونن !!
    من نمیدونم بازیکنی که هنوز 1 بازی واسه رئال انجام نداده از کجا معلوم چه شکلیه ؟؟؟؟
    دلیل نمیشه چون تو منچستر عالی نبود اینجا هم عالی نباشه

رئال با رفتن دیماریا هرچی بشه بازم رئاله
    واسه من فرقی نداره دیماریا باشه یا نه
    چون واسه دیماریا رئالی نشدم که بخوام با رفتنش ضد رئالی بشم !!!
    فصل قبل هم بعد رفتن اوزیل همه گفتن رئال نابود میشه و دیگه کسی پشت رونالدو نیست و رونالدو افت میکنه
    ولی دیدیم آقای گل اروپا شد و رکورد بیشترین گل چمپیونز رو زد و کلی رکورد دیگه !!

تو این 15-20 سال اینقدر ستاره به رئال اومد و رفت رئال که دیماریا انگشت کوچیه خیلی هاشونم نمیشه (( حالا بقیه واسه هرچی رفتن مثل دیماریا واسه پول نرفتن ))
    اگه این شکلی بود الان رئال هیچ طرفداری نداشت !!

یه سری هم به سایت هایی مثل face بوک بزنید جالبه
    طرف شده حزب باد

بعد از قهزمانی رئال تو چمپیونز و کوپا پرز بهترین مدیر بود و خرید بیل رو متفکرانه از طرف پرز میدونستن
    الان شده مدیری که هیچی حالیش نیست !!

با یه برد همه میشه بهترین
    و تیم میبازه کلا همه میکوبن !!

تو این 10-12 سالی که خودم رئالی بودم اینقدر برد و جام و ستاره دیدم که با این چیزا هیچ عکس العملی نشون نمیدم !!
    چون هیچ بازیکنی رو بالاتر از باشگاه نمیبینم !!

رئال هم این فصل موفق میشه !!
    شک نکنید !!

Hala Madrid !!

این عادل ضد رئالی هم از خوشحالی داره خر کیف میکنه دیماریا از رئال رفته !!
    یعنی تو چمپیونز بازی با لیورپول باید جبران کرد واسش !! !!
    Last edited by albertxx; 03-09-2014 at 23:39.

16. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این تیم ملی آلمانم کلا" سودی برا رئال نداشته ها.....
    خدیرا رو که دم به دیقه مصدوم میکنن.....اوزیلم یادمه تو یه دوره 3 هفته ای مصدوم شد.....دیروزم کلا" چشم به کروس بود که بدخت رو نگیرن از ما....لامصب انواع اقسام خطا روش انجام شد.....:|
    ولی رویس از یه طرف خوب شد نتونستیم بخریم از یه طرف بد....از اون جایی که پست خوبی براش نداریم بهتر که نخریدیم...ولی از یه طرفم از ترکیب کروس و رویس و بازی سرعتیش نمیشه گذشت....
    کلا" هر جای این آلمانو نگا میکنی که بازیکن خوب هست....مثلا" کرامر ... شورله...یا غیره...
    +
    این آرژانتینی هام برا ما حرص در آر بودن از اول...هیگوآین که تو رئال بودنی تو زمین خودشو گم میکرد ،رفت ناپولی یه گلایی میزد آدم میگفت چرا از دستش دادیم....اینم از دیماریا...تو رئال خیلی وقتا حرص در آر ظاهر میشد ولی بازی دیروزش برا آرژانتین خیلی جالب بود....ولی در کل خوب شد که رفت چون یا استعداد خودش حیف میشد یا استعداد یکی دیگه رو میسوزوند....
    +
    خیلی دوست دارم دوباره اوزیل برگرده....ولی دیگه فک نکنم...چون تیمشون داره خوب جلو میره...
    +
    از رفتن ژابی ناراحت شدم ولی دلگیر نشدم...خودش صلاح دونسته رفته....به زور که ننداختیم بیرون ،مثل اوزیل...
    +
    این فالکائو ام بزرگترین حیرت من بود تو این دو سال اخیر....بین رئالی که تو لیگ قهرمانان هستو و منچستری که کلا" افتضاح عمل کرده سال پیش منچسترو انتخاب کرد...یعنی من خبرشو شنیدنی 10 دیقه تو شوک بودم....:|
    +
    چیچاریتو بازیکن خوبیه و سال آخری که فرگوسن تو منچستر بود یادمه هر وقت عقب میوفتاد اینو وارد زمین که میکرد یه کاری میکرد که منجر به گل بشه....یعنی جزء بازیکناییه که دوسش دارم ولی دور از انتظار بود که به رئال بیاد....در کل بازیکن خوبیه....
    +رودریگز هم به نظر من یه بچه ــس که خیلی جدی گرفته شده و قضیه رو خیلی بزرگ کردن....فک نکنم همچون درخششی داشته باشه....چون فقط گل زده ... خصیصه ی دیگه ای ازش ندیدم....:|
    Last edited by Altairezio; 04-09-2014 at 17:36.

18. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

........ و
    +رودریگز هم به نظر من یه بچه ــس که خیلی جدی گرفته شده و قضیه رو خیلی بزرگ کردن....فک نکنم همچون درخششی داشته باشه....چون فقط گل زده ... خصیصه ی دیگه ای ازش ندیدم....:|
    با همه ی حرفات یجورایی موافق بودم به جزء این حرفت
    درسته رودریگز تا حالا چندان خوب نبوده ولی بچه ای نیست که چون تو جام جهانی 6 تا گل زده زیادی جدی گرفته شده
    تو دوتا باشگاه قبلیش خیلی خوب بوده ، حالا ما زیاد بازی هاشو دنبال نکردیم ولی بازیکن خوبیه و امیدوارم خودشو نشون بده
    فقط تنها مشکلی که الان داره اینکه رئال زیادی براش پول داده ، بخاطر همین انتظارات ازش بالاس و تا حالام چیزی از خودش ( اون چیزی که تو جام جهانی بود و تیم های قبلیش ) نشون نداده

Last edited by Abdolreza2012; 04-09-2014 at 14:14.

20. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •