تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 54 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 531

نام تاپيک: سریال در حاشیه / کاری از مهران مدیری

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

افتضاح و مسخره. یعنی هر چقدر منتظر میشینی یه صحنه خندت بگیره دریغ...
    تو یه تاپیک دیگه هم گفتم مهران مدیری وقتی زد تو کار شبکه خانگی سقوطی با شیب تند داشت . کار اخرش عطسه که دیگه اینقدر مسخره بود تو جمع خانوادگی میذاشتیم که مثلا بخندیم وسطش همه میگفتن قطعش کن ! در حاشیه 2 هم تو همین دو قسمت همون حرکات تکراری مهران غفوریان که چشماشو کج و معوج میکنه و به شدت خز شده دیگه و واس ماس گفتنای رضویان ...
    یعنی مدیری از یه نابغه تو سریال سازی طنز به چه وضعیتی رسید . کاش مثه رضا عطاران که بعد مشکلاتی که با صدا و سیما پیدا کرد و تو اوج رفت و بعدشم دیگه سریال نساخت مدیری هم دیگه سریالی نمیساخت تا خودش اینقدر خراب نکنه . جالب اینجاست صبح ها ساعت 11 مرد هزار چهره رو میده با اینکه دو بار قبلا دیدی بازم میبینی کلی خندت میگیره یا سریالای رضا عطاران مثه خانه به دوش و متهم گریخت و ترش و شیرین دفعه 7-8 باشه تکرارشو میبینم بازم از خنده روده بر میشن همه .
    خلاصه ترجیح میدم به جای این در حاشیه 1و2 و ... همون شب های برره و پاورچین و نقطه چین و ... پخش کنن
    سریال متهم گریخت عالی بود واقعا عالی بود.مرد هزار چهره ام خیلی خوب بود ولی بله قبول دارم مهران مدیری سابق نیست و به شخصه خیلی وقته دیگه کاراش رو دنبال نمیکنم

2. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قسمت اول بدک نبود،ولی امشب اصلا خوب نبود..مخصوصا این رادش بی مزه...

4. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سریال متهم گریخت عالی بود واقعا عالی بود.مرد هزار چهره ام خیلی خوب بود ولی بله قبول دارم مهران مدیری سابق نیست و به شخصه خیلی وقته دیگه کاراش رو دنبال نمیکنم
    اتفاقا خیلی خیلی توانایی بالایی داره . اما خودتون هم میدونید که مجبور هست طبق قوانین و خط قرمز های صدا و سیما پیش بره . پس دستش خیلی بستس . با این حال نهایت کاری که تونسته بکنه همینه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اتفاقا خیلی خیلی توانایی بالایی داره . اما خودتون هم میدونید که مجبور هست طبق قوانین و خط قرمز های صدا و سیما پیش بره . پس دستش خیلی بستس . با این حال نهایت کاری که تونسته بکنه همینه .
    این جمله محدودیت هم دیگه واقعا مسخره شده،
    مگه قراره بیان شوخی ج*نسی یا سیاسی بذارن تو سریال که میگین دستو پاشن بستس؟
    همین مهران مدیری برای همین صدا و سیما با همین محدودیت ها و در همین فضا آثار خیلی ماندگاری رو خلق کرده،
    مشکل در باز یا بسته بودن فضا نیست ،مشکل اصلی در کمبود ایده و ضعف در گروه نویسندگی هست که مدیری از وقتی با برادران قاسمخانی قطع همکاری کرده دچارش شده.
    بعوان مثال کاملا روشن هست که ایده یک سریال طنز داخل فضایی بسته مثل زندان با بازیگران صرفا مرد،بدون فلش بک به زندگی اونها قبل از به زندان افتادن ،با محدودیت های دینی و فرهنگی جامعه ما کاملا شکست خورده هست.
    نمونه این سریال Orange Is the New Black هست که بسیار موفق عمل کرده،اما مسایلی که در در این سریال امکان ورود بهش هست در فرهنگ ما هم هست؟
    وقتی هدف ساخت سریال طنز خانوادگی هست باید ایده درست وجود داشته باشه و این ایده توسط نویسندگان توانا بخوبی بسط داده بشه.

7. 5 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

این جمله محدودیت هم دیگه واقعا مسخره شده،
    مگه قراره بیان شوخی ج*نسی یا سیاسی بذارن تو سریال که میگین دستو پاشن بستس؟
    همین مهران مدیری برای همین صدا و سیما با همین محدودیت ها و در همین فضا آثار خیلی ماندگاری رو خلق کرده،
    مشکل در باز یا بسته بودن فضا نیست ،مشکل اصلی در کمبود ایده و ضعف در گروه نویسندگی هست که مدیری از وقتی با برادران قاسمخانی قطع همکاری کرده دچارش شده.
    بعوان مثال کاملا روشن هست که ایده یک سریال طنز داخل فضایی بسته مثل زندان با بازیگران صرفا مرد،بدون فلش بک به زندگی اونها قبل از به زندان افتادن ،با محدودیت های دینی و فرهنگی جامعه ما کاملا شکست خورده هست.
    نمونه این سریال Orange Is the New Black هست که بسیار موفق عمل کرده،اما مسایلی که در در این سریال امکان ورود بهش هست در فرهنگ ما هم هست؟
    وقتی هدف ساخت سریال طنز خانوادگی هست باید ایده درست وجود داشته باشه و این ایده توسط نویسندگان توانا بخوبی بسط داده بشه.
    خیر منظور شوخی جن.سی نیست عزیز .

شما یه لحظه فکر کن که چرا سریال موفقی مثل قهوه تلخ رو نیمه کاره رها کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا چند قسمت اخر در حاشیه رو کات کردن و خیلی از نقش ها رو حذف کردن ؟

چرا کل سریال در حاشیه رو فیلم نامشو بازبینی کردند ؟؟؟

از پزشک ها تحصیل کرده تر هم داریم ؟ چرا پزشکان که با فرهنگ ترین و متدین ترین مردم هستند دست به اعتراض زدند ؟

چرا ایده در حاشیه 2 رو در مورد زندان ها مطرح کردند ؟ غیر از این بود که سراغ هر موردی میرفتند یه سری خودجوش اعتراض میکردند ؟ زندان تنها موردی بود که احتمال کمی میدادند کسی اعتراض کنه .

خط قرمز هایی هست که اجازه نمیدن مدیری کار خودش ر وبکنه . وگرنه حتی با مهدی ژوله هم می تونست بهترین ها رو خلق کنه .

9. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خیر منظور شوخی جن.سی نیست عزیز .

شما یه لحظه فکر کن که چرا سریال موفقی مثل قهوه تلخ رو نیمه کاره رها کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا چند قسمت اخر در حاشیه رو کات کردن و خیلی از نقش ها رو حذف کردن ؟

چرا کل سریال در حاشیه رو فیلم نامشو بازبینی کردند ؟؟؟

از پزشک ها تحصیل کرده تر هم داریم ؟ چرا پزشکان که با فرهنگ ترین و متدین ترین مردم هستند دست به اعتراض زدند ؟

چرا ایده در حاشیه 2 رو در مورد زندان ها مطرح کردند ؟ غیر از این بود که سراغ هر موردی میرفتند یه سری خودجوش اعتراض میکردند ؟ زندان تنها موردی بود که احتمال کمی میدادند کسی اعتراض کنه .

خط قرمز هایی هست که اجازه نمیدن مدیری کار خودش ر وبکنه . وگرنه حتی با مهدی ژوله هم می تونست بهترین ها رو خلق کنه .
    من قهوه تلخ رو دنبال کردم،اون هم از یک جایی به بعد دچار تکرار و درجا زدن شد،
    در حاشیه 1بقدری سطحش نازل بود که فکر نمیکنم با حذف چن قسمت آخر چیزی در اصل ماجرا پدید میومد،
    من دقیقا اخبار این سریال رو دنبال میکردم،فیلم نامه در حاشیه در اواسط کار دچار بازبینی شد،اونم در حد حذف فقط چن کاراکتر و تعدیل یعضی از دیالوگها !
    حالا سوالم از شما اینه که چن قسمت باید از یک سریال پخش بشه که تازه سریال بخواد خودش رو پیدا بکنه!؟
    تو همون دیار فرنگ اگه پایلوت یا قسمت اول سریال خوب نباشه و نتونه بیننده قابل توجهی رو جلب کنه ادامه اون کار میره در هاله ای از ابهام ساختش!

در مورد اعتراض!ما کلا دوست داشته باشیم یا نه ،دنبال سوژه ایم،ملت ماجرا جویی هستیم،اینو تاریخ هم بارها اثبات کرده،حالا هر از چن پیدا شدن سوژه جدید همانا و حضور ملت همیشه در صحنه هم همانا!پزشکو مهندسو و بی سوادم نداره!یبار سوژه میشه سینما،یبار میشه انتخابات،یبار میشه از دیوار سفارت بالا رفتن و.......

سوال بعدی اینه که وقتی میبینیم سریالی حالا به هر دلیل نگرفت چه اصراری بر ادامه اون در قالب فصل دوم یا سوم وجود داره؟

بنظر شما مرد هزار چهره یک و دو از لحاظ تندی و درون مایه سیاسی کمتر از درحاشیه بود؟؟چرا اون سریال اینقدر موفق بود که هنوز هم با گذشت این همه سال باز هم قابل احترامه؟
    آیا در اون زمان که به اذعان خیلی ها فضای سیاسی و رسانه ای بسته تر از الان بود این محدودیت ها وجود نداشت؟!

ژوله هم نهایت استعدادش رو با صابون مراغه نشون داد تو خنداونه! با تمام احترامی که برای ایشون قایلم بهتر هست که برگردن سراغ همون مجلات طنز!
    هنرمند اون کسی هست که در شرایط سخت خلاقیت و هنرش رو نشون بده!
    توصیه میکنم استندآپ مازیار جبرانی رو نگاه کنین.

باز هم میگم ایده و فیلم نامه قوی شرط اولیه و مهم در موفقیت یک کار هست که الان خیلی وقت هست که مهران مدیری ایده و داستان قوی نداشته کارهاش که نتیجش هم کاملا مشخصه !با طرح مسایلی مثل حذف چن قسمت یا یک دیالوگ یا محدودیت هم نمیشه بر این واقعیت سرپوش گذاشت.

11. 2 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirtehrani93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

متاسفانه قسدمت دوم بر خلاف تصورم ضعیف بود خیلی هم ضعیف بود
    ولی همچنان امیدوارم به ادامه ...
    آیا در اون زمان که به اذعان خیلی ها فضای سیاسی و رسانه ای بسته تر از الان بود این محدودیت ها وجود نداشت؟!
    دوست عزیز منم اوایل ایطور فکر میکردم که شرایط برای رسانه در دولت جدید بهتر شده
    ولی متاسفانه به گفته اکثر هنرمندان ( حتی بازیگران و کارگردان هایی که پشت رئیس جمهور وایستادن) هیچکدام از وضعیت فعلی راضی نیستن
    جالبه بدونید اکثرشون معتقدن اون شرایط برای صدا و سیما خیلی بهتر از شرایط فعلیه!
    برای مثال محراب قاسمخانی یا خیلیای دیگه که واقعا الان یادم نیست
    جدیدا هم جدا شدن مدیران سیما بخاطر شرایط فعلی
    من دقیقا اخبار این سریال رو دنبال میکردم،فیلم نامه در حاشیه در اواسط کار دچار بازبینی شد،اونم در حد حذف فقط چن کاراکتر و تعدیل یعضی از دیالوگها !
    این سریال کلا دچار بازبینی شد کلا از اول تا آخر
    نزدیک دوماه فیلمبرداری متوقف شد
    بازنویسی شدید فیلنامه و نظارت شدید نظام پزشکی
    حتی تیتراژ سریال هم اگه یادتون باشه بیشتر بازیگرا به کار اضافه نشدن
    دلیلش هم گفتن تو فصل دوم اضافه میشن که تیتراژ فصل دوم و بازیگرا کلا عوض شد!
    متاسفانه شما دقیقا پیگیر اخبار فصل اول سریال نبودید
    +++
    به امید سیر صعودی سریال

13. این کاربر از amirtehrani93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه عجب،

انتظار. داشتم الان وارد این تاپیک بشم همه به به و چه چه کرده باشن که آره درشب چقدر خندیدیم، خیلی عالی بود و از این حرفایی که برای سریالهای اخیر مدیری میزنن.

من قبول دارم خندوندن سخته ولی این سریال دیگه اوج بی مزگی هست، اوج اوج اوج بی مزگی. من اگه بازیگر این سریال بودم از شدت شرمندگی سرم رو نمیتونستم بالا بگیرم، اصلا خجالت میکشیدم این نقشای چرت رو بازی کنم،

واقعا بس نیست این چشم قلمبه کردن مهران؟ این مسخره بازیای بسیار خنک جواد؟ اوج بی مزگی و خنکی.

الان باز یکی پیداش میشه میگه نه صبر کنید این اولاشه، خوب میشه. آره خوب میشه قسمت 59 سریال 60 قسمتی خوب میشه (البته نمیدونم چند قسمته)

15. 2 کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

متاسفانه قسدمت دوم بر خلاف تصورم ضعیف بود خیلی هم ضعیف بود
    ولی همچنان امیدوارم به ادامه ...

دوست عزیز منم اوایل ایطور فکر میکردم که شرایط برای رسانه در دولت جدید بهتر شده
    ولی متاسفانه به گفته اکثر هنرمندان ( حتی بازیگران و کارگردان هایی که پشت رئیس جمهور وایستادن) هیچکدام از وضعیت فعلی راضی نیستن
    جالبه بدونید اکثرشون معتقدن اون شرایط برای صدا و سیما خیلی بهتر از شرایط فعلیه!
    برای مثال محراب قاسمخانی یا خیلیای دیگه که واقعا الان یادم نیست
    جدیدا هم جدا شدن مدیران سیما بخاطر شرایط فعلی

این سریال کلا دچار بازبینی شد کلا از اول تا آخر
    نزدیک دوماه فیلمبرداری متوقف شد
    بازنویسی شدید فیلنامه و نظارت شدید نظام پزشکی
    حتی تیتراژ سریال هم اگه یادتون باشه بیشتر بازیگرا به کار اضافه نشدن
    دلیلش هم گفتن تو فصل دوم اضافه میشن که تیتراژ فصل دوم و بازیگرا کلا عوض شد!
    متاسفانه شما دقیقا پیگیر اخبار فصل اول سریال نبودید
    +++
    به امید سیر صعودی سریال

دولت قبل از دولت قبلترش راضی بودن،الان دولت قبل رو بهتر میدونن،سال بعد.....
    رضایت کلا در ایران چیز عجیبیه!

اتفاقا اخبار رو کامل دنبال کردم،اخبار مختلفی مطرح میشد که هم اونچه که شما گفتین درش بود و هم اونی که من اشاره کردم،
    از شما هم سوالی دارم:
    در ایران چن درصد از کارگردان ها،سیاستمداران و.... اگر ایرادی به کارشون وارد باشه سهم خودشون رو در برزو اون ایراد بر گردن میگیرن؟؟
    بنظرم صفر درصد و اگر هم باشه باید در کتاب نوادر ثبت بشه.
    هیچ کس نه من و نه شما نمیدونیم دقیقا در مراحل ساخت از پیش تولید گرفته تا تولید و پس از تولید چه اتفاق هایی رقم خورده برای این سریال ولی این رو میدونم که صداقت همیشه زیر خط فقر قرار داره!
    بعنوام مثال قلعه نوعی همیشه وقتی به هدفش نمیرسید دست های پشت پرده رو عامل ناکامیش میدونست ،بدون اینکه نقشی برای خودش در این ناکامی قایل باشه!
    تا همین الان هم همه منتظرن تا این دستهای پشت پرده افشا بشن!ولی نشدن!

بنظرم اینها همش بهانس!اگر هم درست بود این مطلب مهران مدیری باید اینقدر برای خودش و سابقش ارزش قایل میشد که زیر بار ساخت این سریال با این همه جرح و تعدیل نمیرفت!
    جاقو که زیر گلوش نذاشته بودن!

17. 3 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مهران غفوریان و جواد رضویان نبودن اصلا کسی نگاه نمیکرد که بخواد دربارش نظر بده . بی مزگی و هدر دادن بودجه تا کجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •