تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 41 از 47 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    بله کارتتون هم عکس داره هم مهر داره نیازی نیست کاری بکنین
    شما هم میتونی پرینت رنگی بگیری هم سیاه و سفید، فرقی نداره

+

تو کارت ورود به جلسه یه قسمت هست که باید امضا و اثر انگشت بزنید، اینکار رو هم تو خونه میتونید انجام بدین هم تو جلسه، اونجا خودشون استامپ میارن برای انگشت زدن ولی توصیه میشه اینکارا رو تو خونه انجام بدین تا توی جلسه وقتتون گرفته نشه
    سر جلسه هم حواستون باشه بعضی موقع ها نخاله هایی پیدا میشن که مزه پرانی میکنن مواظب باشن تمکزتون به هم نخوره ف قبل از اینکه امتحان شروع بشه آدرس دقیق توالت هم از افراد بپرسین که اگه وسط کنکور چیزی شد سریع برین کارتون رو انجام بدین
    یه نکته ی دیگه هم که هست اینه مثل اینکه تو سال های اخیر این آقایون اجازه خروج قبل از تمام شدن کنکور رو به داوطلب ها میدن! بازم مواظب باشید تمرکزتون به هم نخوره.
    آره متاسفانه همینطوره و اجازه خروج در بخش هایی که معدل برترها قرار ندارن داده میشه چون از نظر آقایون، بقیه کسایی که معدل زیر 19.95 دارن یعنی درس نمیخونن و کنکورشون هیچی نمیشن و نیازی به تمرکز نیست براشون !

مداد نوکی : دی
    +
    من یکی از غلطام ، این بود که گفته بود کسی که دارو میسازه و میفروشه چیه اسمش ؟ من لغت حقیقیش رو نوشتم به جای کلمه ی شیمی دان که مد نظر طراح بوده . نمیدونستم که شیمی دان ها شخصا بعد ساخت دارو اقدام به فروش میکنن !
    اتفاقا مداد نوکی0.7 از همه چی بهتره. من تو عمرم مداد معمولی دست نگرفتم هرگز. از اول ابتدایی مداد مغزی 0.7 استفاده کردم.
    داروساز میشه فارماسیست دیگه اگه کمیست رو به عنوان جواب قبول داشته باشن باید ببعی رو بیاریم براشون 10 جلسه خصوصی فشرده تدریس کنه

2. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آره متاسفانه همینطوره و اجازه خروج در بخش هایی که معدل برترها قرار ندارن داده میشه چون از نظر آقایون، بقیه کسایی که معدل زیر 19.95 دارن یعنی درس نمیخونن و کنکورشون هیچی نمیشن و نیازی به تمرکز نیست براشون !

اتفاقا مداد نوکی0.7 از همه چی بهتره. من تو عمرم مداد معمولی دست نگرفتم هرگز. از اول ابتدایی مداد مغزی 0.7 استفاده کردم.
    داروساز میشه فارماسیست دیگه اگه کمیست رو به عنوان جواب قبول داشته باشن باید ببعی رو بیاریم براشون 10 جلسه خصوصی فشرده تدریس کنه
    منم Pharmacist نوشتم ، غلط گرفتن . اعتراض هم نتیجه ای نداد .
    الآن معدل برتر یعنی چه رنجی دقیق ؟ من معدلم 19.45 شده بود(اگه ادبیات و زبان نبودن رو 19.80 بود)

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منم Pharmacist نوشتم ، غلط گرفتن . اعتراض هم نتیجه ای نداد .
    الآن معدل برتر یعنی چه رنجی دقیق ؟ من معدلم 19.45 شده بود(اگه ادبیات و زبان نبودن رو 19.80 بود)
    معدل برتر یعنی شما. احتمالا شما هم تو حوزه و سالنی هستی که بقیه معدل برترها قرار گرفتن.

6. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یک سوال
    اگر در کنکور قبول شیم اما تا شهریور مدرک پیش رو نگیریم تکلیف چیه؟ می تونیم ورودی بهمن باشیم؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دانشگاه آزاد هم کنکور جداگانه داره؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    یک سوال
    اگر در کنکور قبول شیم اما تا شهریور مدرک پیش رو نگیریم تکلیف چیه؟ می تونیم ورودی بهمن باشیم؟
    اگه دانشگاه آزاد و یا پیام نور باشین میتونین ثبتـنام کنید یه ترم مرخصی بگیرین و تا بهمن مدرک رو تحویل بدین
    البته 5 6 سال پیش من شخصی رو دیدم که اینکار رو کرده و الان خبر ندارم دقیقا
    دانشگاه آزاد هم کنکور جداگانه داره؟
    نه کنکور آزاد و دولتی یکیه و آزاد هم بر اساس اطلاعات سنجش دانشجو میگیره.

10. 6 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omidariyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دانلود همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور مناسب برای مرور و جمع بندی مطالبی که قبلا خوانده شده است.سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن این فیلم را در روز های آخر آمادگی برای کنکور به همه داوطبان عزیز توصیه میکند.تماشای فیلم همایش جمع بندی کنکور باعث یادآوری و تسلط بر مباحثی که قبلا خوانده شده است میشود.

فیلم همایش جمع بندی زبان انگلیسی کنکور توسط سایت کانون و مهدی روستاپور تهیه شده و سایت مرجع زبان با کیفیت و حجم مناسب اقدام به انتشار رایگان آن نموده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من احساس میکنم حافظم توی درس ضعیفه علتش میتونه افسردگی(منفی گرایی) طولانی مدت و وسواس باشه(تقریبا 4سال)؟ اگه میتونه، روانپزشک جواب میده یا وقت حروم کردنه؟
    من سال چهارمم و یه سال مدرسه نرفتم و تو خونه میخونم(حضوری البته)، ساعت مطالعم بالاس(ساعت پشت میز نشینی، تقریبا کل روز) ولی بچه های دیگه با این ک مدرسه میومدن و ساعت مطالعشون پایین تر بود از من متمرکز تر و تیز تر بودن تقریبا.
    تقریبا تمام بچه های دیگه از من تیزترن
    اینم بگم ک مهارتای درسیم تقریبا خوبه (تست زدن، خلاصه برداری، خود آموزی...) و علاقمم زیاده و از موضوع پرتم نیستم و با کنکور و تست آشنام، اما مشکلات تمرکزی دارم و توی امتحانات(قلمچی) متمرکز نیستم و ب سختی سوالات رو تحلیل میکنم، گیجم، موتورم بیشتر وقتا سرده و درست وقتی ک میخوام، نمیتونم از همه ی توان فکریم استفاده کنم
    امسال زمینگیر شدم و پشت کنکور میمونم، بیشتر مشکلاتم فکریه. ب نظرتون روانپزشک ب کارم میاد؟ روانپزشک بجز توصیه های معمولی میتونه کمک بیشتری کنه؟
    البته من خودم خیلی سعی میکنم این افسردگیو حلش کنم و اصلا هم اینطوری بهش نگاه نمیکنم ک مثلا این تنها منشا تمام مشکلات منه و اگه این حل شه تموم... ولی تا الان خیلی راندنانم رو گرفته (ب طور متوسط 3 - 2.5 روز در هفته من ناک دان میشم و هیچ کاری نمیکنم)
    Last edited by webpower; 10-06-2015 at 03:29.

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام

نمیدونم چجوری سوالم بپرسم
    سرجلسه کنکور
    صندلی ها بر اساس شماره داوطلبی مرتب شده ؟ براساس معدله ؟ بر اساس مدرسه اس ؟
    شهر ما کنکور توی دانشگاه ازاده و توی دوتا سالن ورزشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام

نمیدونم چجوری سوالم بپرسم
    سرجلسه کنکور
    صندلی ها بر اساس شماره داوطلبی مرتب شده ؟ براساس معدله ؟ بر اساس مدرسه اس ؟
    شهر ما کنکور توی دانشگاه ازاده و توی دوتا سالن ورزشی
    صندلی ها بر اساس شماره ها هستن
    شماره ها بر اساس عوامل مختلف مانند معدل.

15. این کاربر از Mohsen Koohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •