سلام دوستان عزیز کسی از کیفیت پنل w700 اطلاع داره؟ ترجیح میدم بجای 40 معمولی 42 بگیرم که میشه w700b یا w670 که مال 2013 هست و نو و سالمش با خداست گیربیاد. نظرتون در مورد 42w700b چیه؟![]()
سلام دوستان عزیز کسی از کیفیت پنل w700 اطلاع داره؟ ترجیح میدم بجای 40 معمولی 42 بگیرم که میشه w700b یا w670 که مال 2013 هست و نو و سالمش با خداست گیربیاد. نظرتون در مورد 42w700b چیه؟![]()
Last edited by 20009; 24-02-2015 at 12:50.
سلام دوستان
من تا پای سفارش Lg La9700 از بانه پیش رفتم اما اتفاقی متوجه شدم که input lag این مدل حدود 102ms هست که برای گیمینگ و منی که قراره ps4 بگیرم فاجعه باره و بر خلاف میلم که عاشق این تی وی هستم از گزینه هام خط خورد بعد گفتم ub8500 بگیرم ک اونم 65ms هست و راضی کننده نیست... خلاصه کلا تی وی های 4k متاسفانه input lag بالایی دارن اونطور که فهمیدم
نهایت بودجه من 5.500.000 تومنه و سایز زیر 55 نمیخوام سه بعدی و اسمارت اصلا مهم نیست فقط کیفیت صفحه خوب میخوام و input lag پایین که خداروشکر سونی عالی عمل کرده
تمام این تاپیک و کلی ریویو هم خوندم و در اخر بین w600b 60 و w800b 55 گیر کردم
جفتش دقیقا یک قیمت داره از ی طرف میگن w800 کیفیت بهتری داره از یطرف سایز w600 برای گیمینگ خیلی وسوسه کنندس
منتها یکی از اشنایان 60 اینچ w850 داره که حدود 7500 خریده و پیکسل های صفحه تا حدودی مشخصه و تو ذوق میزنه ایا w600 که تو رده پایین تری هم قرار داره همینطوره؟!
دوست عزيز،
ان مدل w850 كه گفتيد فكر كنم Full HD است و گمان كنم اون دو تاى ديگر هم هستند بنا بر اين بايد رزولوشن همشون شبيه به هم باشه.
آيا دوستتان تى وى را كاليبره كرده؟ خيلى از اينها احتياج به كاليبره شدن دقيق را دارند تا كيفيت اصلى خودشون را نشان دهند و بعد از اون فكر نكنم بتوانيد پيكسلها را تشخيص بدهيد.
در مورد هر سه مدل آنجور كه يادم هست هر سه براى گيمينگ نقدهاى خيلى خوب گرفته اند ولى نه براى 3d (كه شما گفتيد برايت مهم نيست).
به هر حال٦٠ اينچ ٨٥٠ در بانه حدود ٦١٠٠، ٦٢٠٠ است به اضافه كرايه حمل (و البته با گارانتيهايى كه مطمئن نيستم بشه روشون حساب كرد) ولى در كل بالاترين اين سرى ها به حساب مياد و فكر كنم به اون دو مدل پايينترش ارجحيت دارد.
مى بخشى اگر جواب دقيقاً مرتبط با سوال نبود ولى گفتم شايد اينها هم يه راهنمايى باشه.
بودجه رو میتونم برای w850 ارتقا بدم به 6 تومن اما اونجوری باید از بانه بگیرم بدون گارانتی و اصلا حوصله خرابی های احتمالی و داستان های دیگشو ندارم![]()
این مدل های w600 و w800 که با گارانتی رسمی سونی هست ساخت کجاس؟ ایا تفاوتی بین مونتاژ ایران یا چین و غیره هست؟ چون سامسونگ های مونتاژ ایران واقعا کیفیت خوبی ندارن و انگار کنترل کیفیت نمیشن تو خط تولید... یکی از دوستان سری 6 با گارانتی اصلی خریده بود در کمال شگفتی 1 پیچ پشت تی وی کم داشت و بدنه هم خوب چفت نشده بود انگار
سلام دوستان
تلوزیون سونی که هوشمند نباشه و سه بعدی نداشته باشه اما کیفیت تصویر خوبی داشتته باشه ... 60 و یا 65 اینچ چه گزینه ای رو پیشنهاد می دید ؟؟
این هفته می خوایم بگیرم
لطفا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک
Last edited by ba maram; 02-03-2015 at 09:46.
دوست عزیز بجای این که به W850B پول بدی به w800b 50 یا w800b 55 پول بده امتیازی بهتری هم گرفته من خودم w800b 50 دارم کیفیت تصویرش عالیه تلوزیون های سونی رو مالزی مونتاژ میکنه پس دقت کن که مالزی باشه ساخت ژاپن هم کم پیدا میشه بجز مالزی و ژاپن همشون قلابی هستن.
دوست عزیز بودجه چقدر؟ سامسونگ ساخت کره هست و سونی ساخت ژاپن و سامسونگ اصلاً به کیفیت ساخت سونی نمیرسه.
بودجه تا 6 میلیون تومان
65 اینچ هم شد که چه بهتر!!!
کشور ساخت مهم نیست کیفیت مهم هست
درود
عزیز چون فرمودی کیفیت،عرض میکنم.
شما با این بودجه کیفیت عالی FULL HD حداکثر بتونی 46W904A سونی که حدود 5200 هست بگیری.
ولی اگه کیفیت خیلی بهتر بخوایی میتونی SONY 4K 49X8504A بگیری که معرکه هستش.
سایز 60 اینچ چون خیلی سایزش بزرگه، اگه مدل پایینتر باشه، زیاد تصویر خوب نمیده.
با این توصیف مجبوری شما سایز 49 اینچ 4K بگیری.
XPERIA Z3
داداش شما تلویزیون 55 خریدید . الان برگردید اگر سایز مثلا 60 وجود داشت و اختلاف قیمتی خیلی کمتری داشت سایز بزرگتر میخریدید یا به نظرتون همون 55 بهتره ؟
راستی اون اواتار تلویزیون خودتون هست ؟ میشه سایز بزرگ عکس رو بزارید ..خیلی جالبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)