تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 42 اولاول ... 31373839404142 آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید.پسری 25 ساله هستم که از بچگی دچار یه بیماری هستم که هر چی روانپزشک و روانشناس میرم تشخیص اشتباه ميدن و من خوب نمیشم تا حالا 7تا روانپزشک و 4 تا روانشناس عوض کردم. علائم این بیماری اينا هستن: فراموشی دارم کل گذشتم رو فراموش کردم بلافاصله بعد از اینکه یه اتفاقی میوفته یا حرفی میشنوم فراموشش میکنم.گيجم و قدرت یادگرفتن و تفکر ندارم مثلا توی دوران مدرسه معلم که صحبت میکرد حرفاشو نمیفهمیدم انگار داره با یه زبون ديگه حرف میزنه واون چیزایی هم که میفهمیدم فراموش میکردم انجام هر کاری از لحاظ ذهنی برام سخته دانشگاه رفتم نتونستم ادامه بدم وتا حالا 15 تا شغل عوض کردم و تو هیچ کدوم دووم نیاوردم حتی کارهای ساده ی تو خونه مثل اصلاح صورت و حمام رفتن هم برام سخته و از لحاظ ذهنی بهم فشار مياد و برای همین کارهامو به تاخیر میندازم.نمیتونم حرف بزنم چون کلمات توی ذهنم نمیاد و حرفام رو فراموش میکنم برای همین همیشه ساکتم خلاصه از زندگی ساقطم و تنها کاری که میتونم بکنم اينه که جلوي کامپیوتر بشینم و فیلم ببینم.چیکار کنم هیچ راهی برام نمونده از شما عاجزانه میخام اول بیماریم رو تشخیص بدین که به روانپزشکم بگم و دوم بگيد چیکار کنم
    مشخصه شما کل گذشتتون رو فراموش نکردین وگرنه یادتون نمیومد که تا حالا 7 تا روانپزشک و 4 تا روانشناس عوض کردین یا وقتی بچه بودین حرفای معلمتون رو نمیفهمیدین.
    احتمال داره در دوران کودکی به بیش فعالی (ADHD) مبتلا بوده باشین که بعلت عدم تشخیص و درمان همچنان گرفتار افسردگی ناشی از عدم درمان در دوران بزرگسالی هستین.
    بهتره به یک روانپزشک که در زمینه روان درمانی مهارت داشته باشه مراجعه کنین و اینم بدونین که درمان بعضی مشکلات مثل مشکل شما به سرعت انجام نمیشه و گاهی به سالها زمان و استمرار در ادامه درمان نیاز داره. مشخصا اولین اشتباه شما تغییر مداوم پزشک و روانشناستونه.

2. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KiarashMa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام
    برای مشکل کمبود انرژی دائم و زود خسته شدن و خواب آلودگی چی جواب میده؟
    پشت کنکوری ام هر کاری تا الان تونستم انجام دادم ولی روزی بیشتر از 5 ساعت نمیتونم درس بخوانم
    رفتم پیش دکتر ( یکی از بهترین روانپزشک های تهرانه ) از این بی حوصله ها بود. بهم ریتالین داد. 4 روز اول نصف صبح نصف ظهر. بعدش 1 دونه صبح 1 دونه ظهر. تا حالا 80 تا خوردم اصلا فایده نداره.
    وقتی هم تا کنکور نمونده نمیدونم چیکار کنم. اگه دوستان کسی دکتر باحوصله میشناسه که زود وقت بده تو پی وی بهم بگه خواهشن
    بعد بطور کلی مشکل ناخن خوردن برای چه اختلالیه؟ ( یعنی میرم دکتر چی بگم؟ )

4. این کاربر از KiarashMa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خستگی یه علامت بسیار کلیه که میتونه به مشکلاتی نظیر کم کاری تیرویید, کم خونی, کمبود ویتامین های گروه B و D, تغذیه ی نامناسب, بی تحرکی, مشکلات خواب و یا افسردگی و استرس و اضطراب مرتبط باشه.
    اول نیاز هست که یه آزمایش چکاپ انجام بشه و بعد تصمیم گرفته بشه چه درمانی براتون انجام بشه.
    درضمن لازم نیست شما اسم اختلال رو بدونین, درستش اینه که علایم خودتون رو همونطور که هست شرح بدین. همین که به دکتر بگین مشکل ناخن خوردن دارم کافیه.

6. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALEMIX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    برای مشکل کمبود انرژی دائم و زود خسته شدن و خواب آلودگی چی جواب میده؟
    پشت کنکوری ام هر کاری تا الان تونستم انجام دادم ولی روزی بیشتر از 5 ساعت نمیتونم درس بخوانم
    رفتم پیش دکتر ( یکی از بهترین روانپزشک های تهرانه ) از این بی حوصله ها بود. بهم ریتالین داد. 4 روز اول نصف صبح نصف ظهر. بعدش 1 دونه صبح 1 دونه ظهر. تا حالا 80 تا خوردم اصلا فایده نداره.
    وقتی هم تا کنکور نمونده نمیدونم چیکار کنم. اگه دوستان کسی دکتر باحوصله میشناسه که زود وقت بده تو پی وی بهم بگه خواهشن
    بعد بطور کلی مشکل ناخن خوردن برای چه اختلالیه؟ ( یعنی میرم دکتر چی بگم؟ )
    من در این زمینه ادم متخصصی نیستم ولی خودم تجربه چندین بار روانپزشک عوض کردن دارم (در کل دکتر رفتن) دکترهایی که تازه مطب بازکردند و از شهرستان های کوچک امده اند (من خودم شهرستانم) و سرشون شلوغ نیست بهتر تشخیص میدن و وقت میذارن من به یک دکتر جدید الورود مراجعه کردم بسیار دکتر خوبی بود در حالی که مسن ترها صحبتها و تشخیصشون این قدر خوب نبود

8. 2 کاربر از ALEMIX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خستگی یه علامت بسیار کلیه که میتونه به مشکلاتی نظیر کم کاری تیرویید, کم خونی, کمبود ویتامین های گروه B و D, تغذیه ی نامناسب, بی تحرکی, مشکلات خواب و یا افسردگی و استرس و اضطراب مرتبط باشه.
    اول نیاز هست که یه آزمایش چکاپ انجام بشه و بعد تصمیم گرفته بشه چه درمانی براتون انجام بشه.
    درضمن لازم نیست شما اسم اختلال رو بدونین, درستش اینه که علایم خودتون رو همونطور که هست شرح بدین. همین که به دکتر بگین مشکل ناخن خوردن دارم کافیه.

آزمایش دادم مشکل کم خونی و تیرویید ندارم. ولی ویتامین D شدیدا کم بود که الان روزی 2 تا قرص آلگومد میخورم که هم ویتامین D3 داره هم B12
    خودمم نمیدونم مشکلم چیه. فرضا اگه برم دکتر و یکی از قرص های SSRI بهم بده میتونه زیر 1 ماه اثرشو بزاره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نخیر زیر 1 ماه تاثیر زیادی نمیبینین و زمان بیشتری لازمه

11. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

آزمایش دادم مشکل کم خونی و تیرویید ندارم. ولی ویتامین D شدیدا کم بود که الان روزی 2 تا قرص آلگومد میخورم که هم ویتامین D3 داره هم B12
    خودمم نمیدونم مشکلم چیه. فرضا اگه برم دکتر و یکی از قرص های SSRI بهم بده میتونه زیر 1 ماه اثرشو بزاره؟
    باور کنید 80% کنکوری ها مشکلات مشابهی دارند.
    همشون فکر میکنند که ADHD دارند و افسرده اند و انرژی ندارند.

داروی معجزه آسایی وجود ندارد که شما به وسیله آن 12 ساعت درس بخوانید!
    توصیه میکنم ریتالین رو قطع کنید.
    ریتالین فوقش 3 ساعت اثر داره و بعدش دچار "Crash" میشید و خستگی و خواب آلودگی رو چند برابر افزایش میده.

5 ساعت درس خواندن طبیعی است ولی 12 ساعت نه! مگر اینکه واقعا عادت کرده باشید و وقتتون رو بدرستی برنامه ریزی کرده باشید.

فرقی نداره به چه روانپزشکی مراجعه میکنید ولی حتما بهش بگید کنکوری هستید.

آیا مطمئنید خستگی شما ناشی از کتاب و درس خواندن نیست؟

در انجمن مربوطه به کنکور در همین سایت مشکلاتتون رو پست کنید تا دوستان برای افزایش ساعت مطالعه راهنماییتون کنند.

13. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوباره سلام دوستان
    بعد اینکه ریتالین جواب نداد دکترم رو عوض کردم. اون ریتالین رو گفت روزی 2تا نصف بخور کنارش بوپروپیون و سرترالین هم داد. منم اشتباه کردم اون 2تا رو نخوردم فقط همون ریتالین رو ادامه دادم. الان ریتالین 2 هفته اس تموم شده دیگه نخوردم. (پیش دکتر هم نرفتم ) سرعت درس خواندن و حوصله ام کمتر از قبل شده. حالا چند تا سوال ازتون دارم:
    1- اگه از امروز بوپروپیون و سرترالین رو بخورم ( سرترالین یک چهارم 50mg بعد یک هفته نصف باید بخورم و بوپروپیون نصف 75mg) میگن 2هفته ی اول عوارض داره. ممکنه جوری باشه که از درس خواندن بندازه آدمو؟ (الان روزی 8-9 ساعت میخوانم )
    2- این قرصارو میخواستم خارجیش رو بخرم ولی گیر نیومد ایرانی گرفتم. بوپروپیون روش نوشته عبیدی و سرترالین(آسنترا ) نوشته تحت لیسانس اسلوونی اکتوور کو KRKA. اینا قابل خوردن هست؟
    3-برای جوش صورت هفته ای 2تا روآکوتان 20mg میخورم. اینا با هم تداخل نداره؟ میدونم به هم ربطی ندارن ولی باز شما بهتر میدونین.

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟
    عجله دارم

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوباره سلام دوستان
    بعد اینکه ریتالین جواب نداد دکترم رو عوض کردم. اون ریتالین رو گفت روزی 2تا نصف بخور کنارش بوپروپیون و سرترالین هم داد. منم اشتباه کردم اون 2تا رو نخوردم فقط همون ریتالین رو ادامه دادم. الان ریتالین 2 هفته اس تموم شده دیگه نخوردم. (پیش دکتر هم نرفتم ) سرعت درس خواندن و حوصله ام کمتر از قبل شده. حالا چند تا سوال ازتون دارم:
    1- اگه از امروز بوپروپیون و سرترالین رو بخورم ( سرترالین یک چهارم 50mg بعد یک هفته نصف باید بخورم و بوپروپیون نصف 75mg) میگن 2هفته ی اول عوارض داره. ممکنه جوری باشه که از درس خواندن بندازه آدمو؟ (الان روزی 8-9 ساعت میخوانم )
    2- این قرصارو میخواستم خارجیش رو بخرم ولی گیر نیومد ایرانی گرفتم. بوپروپیون روش نوشته عبیدی و سرترالین(آسنترا ) نوشته تحت لیسانس اسلوونی اکتوور کو KRKA. اینا قابل خوردن هست؟
    3-برای جوش صورت هفته ای 2تا روآکوتان 20mg میخورم. اینا با هم تداخل نداره؟ میدونم به هم ربطی ندارن ولی باز شما بهتر میدونین.
    درود بر شما.
    پاسخ ۲ رو دارم ولی بقیه در آینده‌ی دور
    جنس ایرانی هم مطمئن تره هم به صرفه تر.از من به شما نصیحت.

Sent from my K00E using Tapatalk

17. این کاربر از ardeshir n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •