دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
(خیلی خوشگله)
دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
(خیلی خوشگله)
آره خیلی خوشگله
بفرما عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید.قسمت فن رو نداره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
شما اول درایور رو با استفاده از advance unistaller یا با خود ویندوز پاک کنید ، بعد با ccleaner سیستم رو اسکن کنید تا فایلهای اضافی رو پاک کنه
حالا سیستم رو ریست کنید.اگه دفعه قبل درایور رو از روی cd نصب کرده بودین ، این دفعه درایور رو از سایت خود لنوو دانلود و نصب کنید.در نهایت هم سیستم رو ریست کنید
من میخواستم این لب تاپو بگیرم . اما با توجه به اینکه LCD برام مهم بود تصمیمم عوض شد. انشااله N550JV بگیرم.
حالا که میخواین بالای سه تومن هزینه کنین، پیشنهاد میکنم N56jr رو هم درنظر داشته باشید.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام
لپ تاپ خیلی خوبی انتخاب کردی منم میخواستم n550jv بخرم ولی چون لپ تاپ لازم داشتم و کل پولم 2500 بود بهترین انتخاب z510 بود
ولی مانیتور z510 انقدرا که میگن بد نیست برو بازار برای تست پیدا میشه من خودم از فروشنده خواستم یه روشنشو اورد همه چیشو تست کردم
ودر اخر اگه نیاز فوری به لپ تاپ نداری مثل من و بودجشو داری بهترین انتخاب از نظر من n550jv هست در غیر این z510 i7
فقط خواستم کمکی کرده باشم.
سلام
محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
ویندوز من 8 هستش.
بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.
Last edited by amiri1982; 23-02-2014 at 14:28.
سلام مبارکه و خوش اومدید
حالا که عازم کانادا بودید بهتر بود همونجا با صفحه نمایش FHD تهیه میکردید
در مورد سوال اولتون در مورد تاچ پد ؟؟؟ تاچ پد همون کار ماوس رو انجام میده ( زوم دو انگشتی و ... )
درایور تاچ پد رو نصب کنید فعال میشه ، درایورش برای ویندوز 8 تو DVD همراه لپ تاپ هست
__________________________________________________ _____________________________
سوال دومتون هم باید بگم که تنظیمات در همون حالت پبشفرض بمونه بهتره
فقط میخواین تفاوتش رو حس کنید ، خاصیت دالبی رو هنگام پخش Off و On کنید
با تشکر از پاسخگویی شما
ENERGY MANAGEMENT را نصب کردم و آن درایور که باید ازسایت دانلود می کردم در حقیقت برای همین بود و مشکل برطرف شد .
ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .
اما اگراجازه بفرمایید من از شما فقط دو تا درخواست دیگر دارم :
1-من از آنجائیکه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و باید به کسی بدهم درایورها را برای ویندوز 8.1 برای من دانلود کند ، آیا همین درایورها کافی است و یا باید : پچ ، آپدیت ، نرم افزار خاص و ..... را هم برای ویندوز 8.1 هم دانلود و نصب کنم .
ممنون می شوم بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود این موارد به غیر از درایور را هم از خود سایت لنووا به من بدهید تا همه را یک دفعه با هم دانلود کنم و خیال خودم را راحت کنم .
و سوال دوم : شرمنده ام که باز می پرسم ، شما وقت کردید لینکی را که در خود سایت لنووا با سریال دستگاه می شود رجیستر کرد و از صحت و نو بودن دستگاه اطمینان پیدا کرد ؛ را پیدا کنید ؟
از لطف و محبت شما باز هم ممنونم.
ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)