تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 266 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
    میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
    (خیلی خوشگله )

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان این Energy Manager شما چرا با مالِ Z500 متفاوته؟
    میشه لینکِش رو بدید ماهم دان کنیم؟
    (خیلی خوشگله )
    آره خیلی خوشگله

بفرما عزیز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما یه عکس بذارید :
    جاش خالیه !!!!

بفرمایید.قسمت فن رو نداره

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    شما اول درایور رو با استفاده از advance unistaller یا با خود ویندوز پاک کنید ، بعد با ccleaner سیستم رو اسکن کنید تا فایلهای اضافی رو پاک کنه
    حالا سیستم رو ریست کنید.اگه دفعه قبل درایور رو از روی cd نصب کرده بودین ، این دفعه درایور رو از سایت خود لنوو دانلود و نصب کنید.در نهایت هم سیستم رو ریست کنید

6. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

من میخواستم این لب تاپو بگیرم . اما با توجه به اینکه LCD برام مهم بود تصمیمم عوض شد. انشااله N550JV بگیرم.

8. 2 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من میخواستم این لب تاپو بگیرم . اما با توجه به اینکه LCD برام مهم بود تصمیمم عوض شد. انشااله N550JV بگیرم.
    حالا که میخواین بالای سه تومن هزینه کنین، پیشنهاد میکنم N56jr رو هم درنظر داشته باشید.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

10. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ خیلی خوبی انتخاب کردی منم میخواستم n550jv بخرم ولی چون لپ تاپ لازم داشتم و کل پولم 2500 بود بهترین انتخاب z510 بود
    ولی مانیتور z510 انقدرا که میگن بد نیست برو بازار برای تست پیدا میشه من خودم از فروشنده خواستم یه روشنشو اورد همه چیشو تست کردم
    ودر اخر اگه نیاز فوری به لپ تاپ نداری مثل من و بودجشو داری بهترین انتخاب از نظر من n550jv هست در غیر این z510 i7
    فقط خواستم کمکی کرده باشم.

12. 3 کاربر از CGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مژده دهید باغ را حین که نگار می رسد

نرم افزار power manager رو هم نصب کردم اما اون برای باتری هایی بود که جدا میشدن! و یک سری گزینه هایی داشت مبنی بر قراردادن باتری که خب من نمیتونستم انجام بدم!!

اما با تلاش فراوان از سایت لنوو استفاده کردم و درایور باتری (خدا وکیلی شنیده بودین درایور باتری؟ ) رو دانلود ونصب کردم و بعد energy manager رو دوباره نصب کردم و الان داره مث ساعت کار میکنه
    سلام
    محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
    به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
    من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
    از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
    ویندوز من 8 هستش.
    بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
    ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.
    Last edited by amiri1982; 23-02-2014 at 14:28.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    محمد هستم و تازه عضو فروم شما شدم.
    به تازگی لب تاپ Z510 خریدم.
    من 1.980.000 خریدم(Cor i 5 با 6 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 1 ترا هم هارد) البته چون عازم کانادا هستم از دوستان اونجا آمار قیمتیشو که گرفتم واسم جالب بود که cori 7 با 8 گیگ رم و 8 گیگ ssd و 500 گیگ هارد با قابلیت چرخش 360 درجه و تاچ اسکرین(مدلشو نزده بود دقیقا) 799.99$ قیمت داده بود!
    از دوستان میخواستم در مورد خاصیت elan یا همون تاچ پد این دستگاه بپرسم. اول اینکه دقیقا چیکار میکنه و دوم اینکه چطور باید فعالش کرد؟
    ویندوز من 8 هستش.
    بعد هم در مورد نرم افزار دالبی که من آخرین ورژنشو از خود سایت lenevo دانلود کردم و یه آیکن تو تسک بار ایجادشده که بازش که میکنم 3 حالت بازی و موزیک و فیلم داره و یکسری تنظیمات ولی هرچقدر تنظیماتو دست کاری میکنم تو صدای در حال پخش هیچ تغییر ایجاد نمیشه.
    ممنون میشم در مورد نحوه تنظیمات این برنامه هم یه توضیحی بدین واسم.
    سلام مبارکه و خوش اومدید
    حالا که عازم کانادا بودید بهتر بود همونجا با صفحه نمایش FHD تهیه میکردید

در مورد سوال اولتون در مورد تاچ پد ؟؟؟ تاچ پد همون کار ماوس رو انجام میده ( زوم دو انگشتی و ... )
    درایور تاچ پد رو نصب کنید فعال میشه ، درایورش برای ویندوز 8 تو DVD همراه لپ تاپ هست

__________________________________________________ _____________________________

سوال دومتون هم باید بگم که تنظیمات در همون حالت پبشفرض بمونه بهتره
    فقط میخواین تفاوتش رو حس کنید ، خاصیت دالبی رو هنگام پخش Off و On کنید

15. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    در مورد رجستر کردن که لینکش رو پیدا میکنم بعدا براتون میذارم
    ولی برای دانلود درابور به لینک زیر برید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از قسمت سیسیتم عامل ها ، سیستم عامل مورد نظر رو انتخاب کنید تا لیست درایورهاش بیاد.
    تموم درایورها معلوم هست برای چیه.یعنی خودش گفته بلوتوس و لینکش رو زیرش گذاشته
    در کل وقت داشتید یبار کل درایورهای وین 8.1 رو دانلود و وین 8.1 نصب کنید.بهتره و مشکلاتش هم کمتره
    برای اون مشکلتون هم عکس بزارید تا بهتون بگیم کدوم درایور هست

با تشکر از پاسخگویی شما

ENERGY MANAGEMENT را نصب کردم و آن درایور که باید ازسایت دانلود می کردم در حقیقت برای همین بود و مشکل برطرف شد .

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .

اما اگراجازه بفرمایید من از شما فقط دو تا درخواست دیگر دارم :

1-من از آنجائیکه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و باید به کسی بدهم درایورها را برای ویندوز 8.1 برای من دانلود کند ، آیا همین درایورها کافی است و یا باید : پچ ، آپدیت ، نرم افزار خاص و ..... را هم برای ویندوز 8.1 هم دانلود و نصب کنم .

ممنون می شوم بزرگواری بفرمایید و لینک دانلود این موارد به غیر از درایور را هم از خود سایت لنووا به من بدهید تا همه را یک دفعه با هم دانلود کنم و خیال خودم را راحت کنم .

و سوال دوم : شرمنده ام که باز می پرسم ، شما وقت کردید لینکی را که در خود سایت لنووا با سریال دستگاه می شود رجیستر کرد و از صحت و نو بودن دستگاه اطمینان پیدا کرد ؛ را پیدا کنید ؟

از لطف و محبت شما باز هم ممنونم.

ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید .

17. این کاربر از AMIN_XCD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •