سلام دوستان
نصب اینستاگرام روی بلواستکس مشکل داره .
چه خارج از بلواستکس سعی درر نصب داشته باشم
چه داخلش وقتی میارم
از خود گوگل استور هم نصب کردم باز هم ارور میده (از داخل )
چیکار کنم ؟
سلام دوستان
نصب اینستاگرام روی بلواستکس مشکل داره .
چه خارج از بلواستکس سعی درر نصب داشته باشم
چه داخلش وقتی میارم
از خود گوگل استور هم نصب کردم باز هم ارور میده (از داخل )
چیکار کنم ؟
عزیزان یه نکته ای رو بگم :
زمانیکه پستی رو برای درخواست راهنمایی ارسال می کنین لطفا تا حد ممکن اطلاعات رو در پستتون قرار بدین . انتظار نداشته باشین بدون قرار دادن حتی اطلاعات اولیه ( مثل نسخه bluestacks ) کسی بتونه کمکتون کنه
------------------------------
در ارتباط با bluestacks و instagram : ورژن های جدید هیچ مشکلی ندارند از 0.9.12 نصب instagram در bluestacks راحتتر شده و نیاز به فایل برای دانلود نداره . کافیه instagram رو از طریق play store نصب کنین .
بنده همین 10 دقیقه پیشم با دو کامپیوتر مختلف bluestacks 0.9.30 رو تست کردم Instagram بدون هیچ مشکلی نصب شد . مشکلی هم با عکس گرفتن و یا آپلود عکس از طریق گالری نداشت
سلام اینستاگرام فقط روی چند ورژن bluestacks کار میکنه ... مثلا من خودم فقط رو BlueStacks.0.9.6.4092.Rootd تونستم اینستاگرامو نصب کنم ... اول این نسخه رو دانلود کنید بعد اینستا و وایبرو نصب کنید ... بلواستکو uninstall کنید ولی دیتارو پاک نکنید و ورژن اخرو نصب کنید ( نکته : عکس نمیشه تو اینستا با bluestacks اپلود کرد )
Last edited by hamidrezavictor; 27-06-2015 at 17:04.
اگر اشتباه نکنم این ورژن bluestacks ( ورژن 0.9.6 ) با آپلود عکس مشکل داشت. چون یادمه این ورژن رو روی لپ تاپ دوستم نیز نصب کرده بودم توی whatsapp هم لپ تاپم و هم سیستم خونه و هم لپ تاپ دوستم موقع انتخاب عکس برای آپلود ، صفحه به مدت طولانی سیاه میشد. لذا فکر نکنم مشکل فقط برای Instagram تنها باشه .
روی ورژن 0.9.18 و 0.9.30 تست کردم مشکلی نداشت .
--------------------------------------------
بنده هم که bluestacks رو نصب کردم بدون استفاده از دیتای قبلی بود
Last edited by Public Enemy; 27-06-2015 at 19:52.
فکر کنم شما در هنگام انتخاب اکانت گوگل ، اونجایی که دو گزینه ی Existing و New هستش شما دارین اشتباهی New رو می زنین.
New برای ساخت اکانت گوگل جدید هستش . existing برای اضافه کردن اکانتی هستش که قبلا ساخته شده
گفتم که موقع اضافه کردن ، نه اینکه اکانت جدید بسازم![]()
گفتم که موقع اضافه کردن ، نه اینکه اکانت جدید بسازم![]()
من تا الان هر نسخه ای نصب کرده بودم مشکل اپلود عکس داشتم دیروزم 0.9.30 نصب کردم اینستا نصب نشد مجبور شدم از همین راهی که گفتم مشکلو حل کنم... اما مشکل اپلود عکس تو اینستا حل شدمرسی که گفتین دیگه نا امید شده بودم ...
![]()
سلام من یه مشکلی دارم من هر برنامه ای رو که بخوام روی بلواستکس نصب کنم نصب میشه جز کلش آف کلنز لطفا کمکم کنید من اخرین نسخه کلش و بلواستکس رو دارم ولی نصب نمیشه لطفا کمکم کنید ممنونویندوزم 7 هست رم چهار موقع نصب بلواستکس اینترنت و آنتی ویروس رو غیر فعال کردم همه کار کردم ولی نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)