تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 99 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 988

نام تاپيک: آرشیو / FIVB World League 2014 | با حضور ایران

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کواچ: مي‌خواهيم به عنوان سرگروه صعود کنيم

سرمربي تيم ملي واليبال ايران در نشست خبري از عملکرد بازيکنانش را ستايش کرد و گفت: برايم مهم است که به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کنيم.

نشست خبري اسلوبودان کواچ سرمربي تيم ملي واليبال ايران با گلايه او از سوال يکي از خبرنگاران آغاز شد. خبرنگاري از سرمربي لهستان پرسيده بود چرا اين تيم اروپايي نسبت به گذشته ضعيف‌تر شده که کواچ صرب اين سوال را بي‌احترامي به تيم و عملکرد بازيکنانش دانست و گفت: ايران خيلي خوب بود و سه بر صفر لهستان را شکست داد. چطور مي‌گوييد لهستان ضعيف شده است؟ همين تيم برزيل را 3 بر صفر شکست داد. چرا آن موقع کسي نگفت لهستان ضعيف است؟ اين صحبت بي‌احترامي به تيم من و بازيکنانم است. لطفا به عملکرد خوب بازيکنان من احترام بگذاريد چرا که لهستان ضعيف نيست ما عالي بازي کرديم و برنده شديم.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران در ادامه گفت: تمام بازيکنان من اينقدر خوب بازي کردند که حريف نتوانست کاري انجام دهد پس نبايد بگوييم لهستان بد بازي کرده است. برعکس اين تيم امشب عالي بود. بخصوص در سرويس‌هايش فوق‌العاده کار کرد. اما ما آن‌ها را شکست داديم.

در ادامه کواچ صحبت‌هاي خودش درباره اين مسابقه را ادامه داد و گفت: حرفي که در گذشته نيز زدم اين بود که 14 يا 15 بازيکن دارم که همه جزو مهره‌هاي اصلي من هستند. امشب هم ديديد با اينکه شهرام محمودي مصدوم شد و من تعويض‌هايي انجام دادم چيزي از کيفيت کاري ما کم نشد و با همان قدرت کارمان را ادامه داديم.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران در پاسخ به اين سوال که ايران در جريان مسابقه چند بار عقب افتاد چطور توانست اين را جبران کند بيان کرد: بازيکنان خوبي دارم. عملکردشان عالي بود. هم‌اکنون نگاه من به واليبال جهان است و اينکه آن‌ها چه ديدي به واليبال ايران دارند. من براي به دست آوردن چنين دستاوردي خوشحالم و از بازيکنانم تشکر مي‌کنم.

کواچ در پاسخ به سوال ديگر مبني بر اينکه با اين نتايج توقع از واليبال ايران بالا رفته و حالا چه برنامه‌اي در آينده دارد بيان کرد: ابتدا اينکه بايد بهتر و بهتر شويم. به اين دليل که براي من مهم است به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کنيم بايد تلاش کنيم تا نتيجه خوبي در دو ديدار برابر لهستان که در کشور حريف برگزار مي‌شود، به دست آوريم. نکته ديگر اين است که بايد طرز تفکر من و بازيکنانم يکي شود. اينکه بازيکنانم بدانند هيچ وقت به پايان کار نرسيده‌ايم. ضرب‌المثلي هست که مي‌گويد يک تيم زاده شده تا برنده شود اما من اين را قبول ندارم چرا که بايد براي پيروزي تلاش کنيم.

او در پايان گفت: من در جلسه‌ي اولي که با بازيکنانم داشتم گفتم بايد به همه تيم‌ها احترام بگذاريم و نبايد از هيچ حريفي بترسيم. اين نکته‌اي بسيار مهم است.

2. 5 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه 2بازی به لهستان راه بدیم تا مانع صعود کردن برزیل بشیم خیلی خوب میشه که

اگه دور بعد با لهستان که 2 بازی خیلی راحت بردیمشون همگروه بشیم برامون بهتره تا با برزیلی همگروه بشیم که 2بازی مارو تونسته ببره

4. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بالاخره سایت FIVB هم خبرش رو زد !

Iran take historic straight set win over Poland to reach the World League Final Six for the first time

Iran celebrate as they made history by qualifying for the World League Final Six in Florence

Tehran, Iran, June 29, 2014 - Iran booked a berth in the World League Final Six for the first time in their volleyball history after a 3-0 home victory over Poland ensured them the second place in Pool A behind Italy. Iran outplayed the visitors in straight sets (25-22, 25-20. 25-22) at the Azadi Sports Complex in Tehran.

Iran got off to a flying start and took a 4-0 lead in the opening set. The home side then held firm and despite some late fight back from Poland, they grabbed the first set 25-22.

The second set saw Poland jump to a 6-1 advantage but Iran narrowed the deficit before taking six consecutive points on Adel Gholami's service. The home team led by two points at the second technical timeout and kept momentum to win the second set 25-20.

The third set started with Iran's lead but it turned to be a close contest as Poland hit back to draw level at 20-all. After collecting four points in a row the hosts closed the set 25-22 on a triumphing spike from Amir Ghafour.

Seyed Mohammad Mousavi Eraghi topped the scores with 10 points for Iran while Poland's Dawid Konarski was the best scorer with 15 points for his team.

برد 3-0 تاریخی ایران برابر لهستان برای رسیدن به مرحله پایانی لیگ جهانی برای اولین بار

6. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من الان سرگروهی کاملا بی معنیه و فقط به درد تبلیغات میخوره به 3 دلیل :
    1- این که سرگروه بشیم یا نه هیچ تاثیری روی گروه بندی دور بعد نداره
    2- سرگروهی ما به این معنیه که دور بعد با تیم برزیل همگروه میشیم که ما رو خیلی اذیت کرد و توی فینال به نظر من از این بهتر بازی می کنند
    3-رده بندی FIVB بر خلاف Fifa اصلا هیچ ربطی به بازی های رودر رو نداره و فقط به نتایج نهایی تیم ها توی جام هایی که شرکت میکنند امتیاز میدن ، برد و باخت ایران مقابل لهستان هیچ امتیازی براش نداره

ولی خوب با توجه به صحبتای کواچ من فکر میکنم میخواد با سرگروهی خودش رو کاملا به همه اثبات کنه که سایه سنگین ولاسکو از سرش برداشته بشه

----------------------------------
    ویرایش :
    یک ماه پیش توی نخیل هم فکر نمیکردم یه جور بشه که صعود کنیم بعد روی این بحث کنیم که بازی های بعدی با تیم ب بازی کنیم یا نه
    Last edited by pedramh; 29-06-2014 at 22:53.

8. 6 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من فقط یک چیز واسم حیاتیه و اونم اینه که ایتالیا رو تو کشور خودش تحقیر کنیم و انتقام 2 شکستمون رو بگیریم تو کشورش !

به نظرم باید با تیم دوم رفت لهستان تا هم بچه های دیگه اماده بشن و هم اینکه برزیل قیچی بشه .

برزیل دیگه زیادی جام گرفته و پررو میشه .

10. 4 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارشگر لهستانی: از پیشرفت غیرمنتظره ایران ابراز شگفتی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارشناسان شبکه تلویزیونی polsat sport ضمن اعتراف به برتری مطلق ایران نسبت به نمایش عالی شاگردان کواچ و پیشرفت غیرمنتظره ایران ابراز شگفتی کردند.
    گزارشگر شبکه تلویزیونی لهستان در پایان بازی با چهره‌ای متعجب از کارشناس پرسید: دومین بازی را هم باختیم به نظر شما این ایران را می‌توانیم در لهستان ببریم؟کارشناس تلویزیونی در پاسخ به سوال گزارشگر گفت: نمی‌خواهم جواب بدبینانه‌ای بدهم، اما با این نمایش، شانسی در بازی برگشت نداریم و باخت تکرار خواهد شد.گزارشگر از کارشناس تلویزیونی پرسید در حالی که ایران پیش از آغاز مسابقات ضعیف‌ترین تیم گروه حساب می‌شد و در رنکینگ نیز تنها تیمی بود که جزو ده تیم اول نبود، آیا فکرش را می‌کردید حالا صدرنشین جدول شده باشد؟ که کارشناس تلویزیونی گفت: انتظار صدرنشینی را نداشتم. رشد ایران فوق العاده بوده است. با توجه به عملکرد خوب آنها در سال گذشته حدس می‌زدم خوب کار کنند،‌ اما نه تا این اندازه. البته همه می‌دانیم که ایتالیا در بازی‌های اخیر خود از جمله برابر ایران و لهستان با ترکیب اصلی خودش بازی نکرده و این 19 امتیاز مربوط به بازی‌های اول آنهاست،‌ اما این مساله تاثیری در وضعیت تیم‌های صعود کننده نداشته است. چرا که ایتالیا هم برابر ایران و هم برابر لهستان با تیم دوم بازی کرده و احتمالا در بازی آخر برابر برزیل هم با تیم اصلی بازی نخواهد کرد و در این صورت کار برای ما بسیار سخت خواهد شد.وی در پاسخ به این سوال که مشکل لهستان برابر ایران چه بود که حتی نتوانست یک امتیاز بگیرد،‌ گفت: ایرانی‌ها در دفاع روی تور بسیار خوب بودند و از توپ‌های برگشتی استفاده می‌کردند. این اتفاقی بود که در تیم ما رخ نداد و چند بار برتری از دست رفت. ایران وجهه یک تیم حرفه‌ای را داشت و حتی زمانی که بازیکن اصلی‌اش مصدوم شد به خوبی به بازی برگشت.کارشناس تلویزیونی در پایان درباره شانس لهستان برای صعود به فینال گفت:‌ همان طور که گفتم شانس کمی داریم. اگر اشتباه‌هایمان را تکرار کنیم، نمی‌توانیم امتیازهای لازم را بگیریم. مگر این که ایتالیا برابر برزیل با تمام قوا بازی کند. هیچ چیز معلوم نیست. ما تیم‌های زیادی را شکست داده‌ایم و برد برابر ایران هم غیرممکن نیست، اما بسیار سخت است.در ادامه مصاحبه گزارشگر این شبکه که به تهران سفر کرده بود، با بازیکنان پخش شد و آنها نیز به قدرت و هوشیاری بازیکنان ایران در استفاده از اشتباه‌های حریف اشاره کردند و پیروزی را حق ایران دانستند.

12. 6 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تبریک و تبریک
    اقا دمشون گرم عجب کیف کردم، بیچاره لهستانی ها رسما داشت گریشون میگرفت.
    خیلی خوشحالمون کردن و خداحفظشون کنه.
    به احترام کاپیتان آذری خوش استیل کشورمون هم یک موزیک لایت آرام آذری میزارم دانلود کنید دور هم کیفشو ببریم. یاشاسین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال روزهای ۲۵ تا ۲۹ تیرماه در شهر فلورانس ایتالیا برگزار می‌شود. این ششمین میزبانی ایتالیا در مرحله نهایی لیگ جهانی است؛ همچنان که فلورانس پس از جنوا (۱۹۹۲)، رم (۲۰۰۴) و میلان (۱۹۹۱ – ۱۹۹۴ – ۱۹۹۸) چهارمین شهر ایتالیاست که میزبان رقابت‌های این مرحله است.

شش تیم حاضر در این مرحله نیز در دو گروه سه تیمی ابتدا به صورت دوره‌ای با هم به رقابت می‌پردازند و سپس تیم‌های اول و دوم هر گروه به صورت ضربدری برگزارکننده دیدارهای نیمه‌نهایی خواهند بود. در ادامه، تیم‌های برنده این مرحله برای کسب مدال طلا و بازنده‌ها برای کسب مقام سوم مصاف خواهند داد. تیم‌های سوم هر گروه نیز بر اساس امتیازی که کسب کرده‌اند، بدون انجام مسابقه در رده‌های پنجم و ششم قرار می‌گیرند.

بر اساس اعلام پیشین فدراسیون جهانی، در گروه اول این مرحله میزبان (ایتالیا)، تیم اول گروه دو (یکی از تیم‌های روسیه، آمریکا، بلغارستان، صربستان) و تیم قهرمان دسته دوم (۲۲ تیر ماه در سیدنی مشخص می‌شود) قرار می‌گیرند.

در گروه دوم نیز دو تیم صعود کننده از گروه یک (دو تیم از میان: ایران، لهستان، برزیل) همراه با تیم دوم گروه دو (یکی از تیم‌های روسیه، آمریکا، بلغارستان، صربستان) به رقابت می‌پردازند

روزانلاین
    Last edited by befermatooo; 30-06-2014 at 09:11.

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

منم به نوبه خودم تبریک میگم برد ارزشمندو
    دوتاسن کسی از وضعیغ شهرام محمودی خبر نداره مصدومیتش جدیه؟

17. این کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منم به نوبه خودم تبریک میگم برد ارزشمندو
    دوتاسن کسی از وضعیغ شهرام محمودی خبر نداره مصدومیتش جدیه؟
    هنوز خبر دقیقش بیرون نیومده؛ ولی اونطور که حین بازی گفتن پزشک تیم گفته بود جدی نیست.

سیامک افروزی، پزشک تیم ملی والیبال شرایط کلی شهرام محمودی را رضایت بخش دانست و اعلام کرد او برای بازی‌های بعد مشکلی برای حضور در زمین نخواهد داشت.

19. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •